Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patriote srpske

Erős Pista

Patriote srpske - Page 32 Empty Re: Patriote srpske

Post by Erős Pista Thu Nov 11, 2021 9:01 pm

Lova za kantinu! :ljaksofon:

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    disident

Post by disident Tue Nov 23, 2021 7:44 pm

Patriote srpske - Page 32 260198714_10225662590206761_8907323944008829335_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_eui2=AeEYnmjvNsNg_SupUKd5TSWuELHxhwHP20AQsfGHAc_bQBaXny1XCl3-OcOiua-zH8iUC9MbFFIiwBH_YswtoS0K&_nc_ohc=6quYNuV8BcoAX_BBxRr&_nc_ht=scontent.fbeg6-1

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Nov 28, 2021 5:56 pm

http://www.nspm.rs/hronika/mihailo-medenica-na-ulicu-da-ali-ne-uz-fukaru.html

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

disident

Post by disident Sun Nov 28, 2021 7:41 pm

Krenula direktiva iz centrale znaci, evo i opskurne yt televizije dobile

[size=40]Аида Ћоровић, калаштуре у црном, Рокфелер и Сорош вас позивају на блокаде![/size]

[size=40]Иза блокада директно стоје стране службе и амбасаде, које преко својих мрежа сарадника манипулишу са грађанима Србије.[/size]

[size=40]Тренутни протести и блокаде су фарса, организована у режији мафијашке власти, НВО сектора и контролисане опозиције.[/size]

[size=40]Блокада се десила само зато што је то Вучић дозволио да се то догоди![/size]

[size=40]Сви добро знамо колика је толеранција умоболног тиранина на било какву врсту отпора према његовом приватном режиму.[/size]

[size=40]Људи се хапсе и осуђују због обичних твитова и парола.[/size]

[size=40]Дозволити да се данима најављује блокада целе земље, а да се притом, организатори не приведу, ни на информативни разговор, довољно говори о унапред осмишљеној и договореној акцији.[/size]

[size=40]Полиција и тајне службе су озбиљна ствар, веровати да пар стотина људи може да блокира виталне саобраћајнице на већ уговорено време и место, у то може само наивна особа да поверује, која не поседује елементарно знање о систему безбедности.[/size]

[size=40]Ево, нека покуша било ко од вас да позове на блокаду путева и да неким чудом то и реализује, верујем да би завршио у ћелији пре него што би та објава добила први лајк и дељење.[/size]

[size=40]У овој обмани ће нажалост страдати само обичан и изманипулисан народ, који је са оправдањем бесан и огорчен. [/size]

[size=40]Очито да улазимо у период нових протеста и политичких превирања, окупатор је почео да спроводи агенду за нову прерасподелу власти.[/size]

[size=40]Те 2018. имали сте 1од 5 милиона, сада имате Еко зелене.[/size]

[size=40]Сви се крију иза бивше жуте фекалне власти, која не сме ни имена својих лидера да кандидује на сопственим листама.[/size]

[size=40]Сва истраживања говоре да рециклирани ДС и наварени Зелени, немају потребну снагу и поверење грађана, да би се супроставили мафијашком напредњачком режиму.[/size]

[size=40]Позивање на блокаде, подизање тензија и изазивање сукоба су само део предизборног маркетиншког трика, који служи за подизање рејтинга политичких аутсајдера и активирање пасивног бирачког тела.[/size]

[size=40]Разумем да нико не може остати равнодушан на оне језиве сцене са багером, насртаји са моткама, полицијска бруталност и непрофесионалност, али морате да разумете да је неко одлучио да се баш такве сцене пошаљу у свет. [/size]

[size=40]Овакви протести нису у интересу грађана Србије и њених националних интереса, јер захтеви не доводе у питање смену и кривичну одговорност носиоца власти и сами организатори су продужена рука бившег режима који је створио Вучића и СНС.[/size]

[size=40]Постоје одређени покрети и појединци који ће се накачити и позивати на ове блокаде, све под изговором народног незадовољства, али то нису организатори. Групације које не могу да окупе 50 људи, гледаће да се окористе о масовност и запажену медијску заступљеност ових окупљања.[/size]

[size=40]Али неће им бити дозвољено да одлучују ни о чему.[/size]

[size=40]Дакле, окупатор гледа како једну логорску управу да замени са другом, или барем да омекша утицај постојеће и дозволи нову прерасподелу моћи.[/size]

[size=40]Ко мисли да овом објавом штитим актуелни режим, одмах нека иде са мог профила, не желим да губим време са таквим празноглавцима.[/size]

[size=40]Не наседајте, чувајте себе и своје породице! [/size]

[size=40]Ово није борба за ослобођење од велеиздајничке и мафијашке власти, већ модел да се бивша власт поново инсталира у систем издаје, како би наставила погубну политику умоболног СНС нацисте.[/size]

[size=40]Своје рекох и спасих душу.[/size]

[size=40]Драган Филиповић,[/size]
    [size=40]Београд, 28.11.2021.[/size]

_____
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Nov 28, 2021 8:01 pm

Zakacio sam par Hattorijevih "kakav bre rokfeler, ajmo rusimo Vucica" tvitova. U kakvu ekipu ga je Tramp odvukao Patriote srpske - Page 32 1949538119

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Sun Nov 28, 2021 8:16 pm

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Nov 28, 2021 8:18 pm

Vidim da se sporečkao sa Oh Vejtom, bratom antivakserom. 
    Ima Hattori još tragova zdravog razuma.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Nov 28, 2021 8:27 pm

Antivucizam je jos jedino sto ga drzi koliko-toliko u vinklu.

Last edited by Erős Pista on Sun Nov 28, 2021 8:40 pm; edited 1 time in total

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Nov 28, 2021 8:37 pm

Bukvalno

Post by beatakeshi Sun Nov 28, 2021 8:48 pm

Zašto NSPM prenosi onakva (Medenica) sranja?
    disident

Post by disident Sun Nov 28, 2021 8:50 pm

Hvala Vucicu

_____
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Nov 28, 2021 8:50 pm

Valjda zato sto su "patriotska".

Et beatakeshi

_____

disident

Post by disident Mon Nov 29, 2021 12:57 am

_____
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Mon Nov 29, 2021 1:14 am

i mila/braja spejs je pružio podršku režimu i tabadžijama iz šapca

(izgleda da ih je prilično iznenadilo ono juče kad su upregli svaku fukaru sa se izjasni)

btw, ide priča, lokalna, da će okupiti ekipu oko baka praseta i ostalih poznatih jutjubera
    da glume belog na sledećim izborima
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 29, 2021 2:27 am

Vučić je danas pomenuo da Baka Prase ide po gradu i priča da će biti kandidat opozicije za predsednika.

_____

Bluberi

Post by Bluberi Mon Nov 29, 2021 3:05 am

Velik udarac je kada ti izborna konvencija ne bude  udarna vest.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 29, 2021 7:42 am

plachkica wrote:i mila/braja spejs je pružio podršku režimu i tabadžijama iz šapca

Patriote na strani tabadzija a Hrvati na strani naroda

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Nov 29, 2021 8:28 am

Erős Pista wrote:Vučić je danas pomenuo da Baka Prase ide po gradu i priča da će biti kandidat opozicije za predsednika.

Najbolje mu je da se kandiduje protiv BoJo-a
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Nov 29, 2021 8:37 am

disident wrote:

Au brate
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Nov 29, 2021 11:53 pm

Patriote srpske - Page 32 Kurir-830x0

Op op. Sta bi Rale?

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    disident

Post by disident Wed Dec 01, 2021 12:45 am

Damnjan iz Narodnih patrola njisti ko.... Damnjanov Zelenko  Patriote srpske - Page 32 2348298330

Немате ви ништа, обзиром да ништа и не постоји клошари БИЈАШКИ. То што ми је мајка постала члан СПСа 2016. и што ми немамо заједнички став о многим питањима не значи да се нешто пита, поготово у тој странци. Жена држи кројачки салон и да има други брак, ало бре докле то иде??? Бави се Дамњаном онај чија је жена Дамњана звала и молила за помоћ када си заглавио због своје глупости. Дамњан је помогао када је мислио да треба а никада није одмогао. Што ми оца нисте приказали, који у кући урамљеног Дражу Михајловића држи? Смета вам што сам сељачки син из Великог Борка? Што живим самостално од 17те године? А не хвалите се колико сте храбри када се сретнемо, како скичиш смраду један и вичеш "немој да ме бијеш видиш да те намештају преко мене". Причаш да је Бацковић за све крив слино једна. Тај ко те ложи и ко те хушка ти неће помоћи у животу, ти си за њих презерватив који се искористи и баци. Задатак ти је да измишљаш ствари и окрећеш против лика и дела Дамњана. Нађи да ми је тетка била функционер ДССа у доба Коштунице, да ми је деда страдалник система још од седамдесетих, да ми се бака шлогирала прошлог лета. Пун ти је телефон података о Дамњану болеснику БИЈАШКИ. Ја да мајку кријем не би ми био откључана профил. Дамњан нема шта да крије, био је за Народ увек где је требао да буде. Живим од свога рада а не од донација и кукњаве. Палите се само када треба блатити Дамњана пред неке догађаје баш зањимљиво када треба да се протествује због ковид мера. Како ће да вас пусте низ воду нисте ни свесни, намештате ви мене еј. Све јесте све али породицу да копате, класичан удбашки потез. Па 45те су се породице делиле на Четнике и Партизане а камо ли на виђење политике. 
    Дрхтите ко препелице на улици, а онда дођете кући па се окуражите у свом психичко-лабилном стању па оплетете по задатку и по сопственим комплексима. А ја треба да одговарам и да се браним пред судовима од кривичних и прекршајних. 
    Мада обзиром да сте вас пар обични презервативи ја вам лично све опраштам, ал многи неће.

_____
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Dec 01, 2021 1:14 am

Cousin Billy wrote:Vidim da se sporečkao sa Oh Vejtom, bratom antivakserom. 

Sestrom. Žensko je.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Dec 01, 2021 7:44 pm

N1 wrote:
    Predstavnici rumunskih partija i organizacija zatražili su od javnog tužilaštva da pokrene krivični postupak protiv reditelja Dragoslava Bokana, koji je na televiziji Pink opozicionu političarku Mariniku Tepić nazvao nacionalnim neprijateljem zbog toga što je Rumunka. Ministarstvo za ljudska i manjinska prava osuđuje propagandu mržnje i poziva nadležne da provere ima li osnova za krivično gonjenje. Romska partija krivičnu prijavu je već podnela, dok je Regulatorno telo za elektronske medije pokrenulo postupak protiv Pinka.
    disident

Post by disident Fri Dec 03, 2021 9:54 am

Vezali ga na kratki lanac
    Patriote srpske - Page 32 262265685_10228267888866144_2101090583552428773_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_rgb565=1&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_eui2=AeHxwTLkr_VucClE85z7c1vFfVfX2LONFB99V9fYs40UH8JX_JOexdpZPvuTE-bmKXi5O6_SfRjt7ydPlwTk1aJ4&_nc_ohc=Ei9ifcECLtYAX_sUKKP&_nc_ht=scontent.fbeg6-1

_____
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 03, 2021 9:59 am

Patriote srpske - Page 32 3579118792 Patriote srpske - Page 32 3579118792 Patriote srpske - Page 32 3579118792

Ma kako da ne.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 8:37 pm