Patriote srpske
- Post n°677
Re: Patriote srpske
Ili grade polako pricu kao u svakom dobrom trileru ili zickaju pare
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°678
Ali levica rada i desnica vrednosti ftw.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°679
Јагњећи бригадир Крста Кљајић без леве руке 1943. Овај дражиновачки смрад је први без разлога напао добровољце у Љигу 1942. (опевано у гибаничарској песми "Уцветала шантелија") и том приликом остао без руке. Да би се осветио за своју руку коју је изгубио сопственом лудошћу, овај зликовац и пијаница је лично убио преко 50 Срба добровољаца. Све до јула 1943. када су му добровољци направили заседу и убили га, притом не убивши никог другог из његове пратње, у чему се опет види величина Добровољаца. Равногорци су од овог одрода и пијанице направили некаквог мученика и подигли му споменик на Кривој гори где пише да је убијен од "издајничке руке љотићеваца". На његовом помену годину дана касније, заједно са великим бројем дражиноваца били су и англо-амерички (читај НАТО) официри, што је још један доказ за кога је он радио, као уосталом и целокупни покрет кривогораца. Гибаничари су такође испевали и песму овом кокошару "Ој Црнуће у црно се завило". Пијани гад убио 50 Срба, и усташе би му позавиделе.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°680
Za sta su ginuli
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°682
disident wrote:Za sta su ginuli
Kako nisu. Navuku alkohola i izginu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°683
Вратите оне холивудске Србе негативце што ваљају дрогу и убијају све им је опроштено pic.twitter.com/Q42m82MLxi
— Vrangel (@GrofVrangel) June 21, 2021
- Post n°684
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°685
tri i po sata, bog s tobom.
_____
????
- Post n°686
Погледати акције Равногорског покрета Вишеград из претходних година.plachkica wrote:Вратите оне холивудске Србе негативце што ваљају дрогу и убијају све им је опроштено pic.twitter.com/Q42m82MLxi
— Vrangel (@GrofVrangel) June 21, 2021
- Post n°687
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°688
DOŠLO JE VREME DA SE BUDALE I PREVARANTI RETARDIRANI RAZOTKRIJU! ČITAJ GILUBARSKA SRBIJO I SMEJ SE LAŽOVIMA I RETARDIRANIM BUDALAMA!
Sećate se svi onih 2-3 nameštene emisije feminiziranog KURšinovića kada je radio intervju sa TRANVESTITOM MINDJUŠOM, BUBNJAREM KRLETOM I RETARDIRANIM PLJAČKAŠEM novca namenjenog penzionerima RETARDIRANIM GAGIJEM?!
Na temu golubari sa Bulbudera i čije golubove ove 3 budale čuvaju... nešto tako.
Sigurno se sećate, imate tu emisiju na Yutubu (https://youtu.be/WxtPKyqNCVI) gde sve tri GLUPE BUDALE lažu golubare Srbije kako oni drže sve stare Čavine golubove i uvezene tiplere koje je TRANVESTITU MINDJUŠI doneo iz Engleske fudbaler Nemanja Vidić
Kako život sve namesti možete videti u kratkom videu ispod i fotografiji koja je pored. Naime, javio mi se juče čovek iz Bosne koji je kontaktirao GLUPOG BUBNJARA KRLETA 22.februara 2021g(mnogo kasnije od njihovih snimljenih emisija)kako bi od njega kupio golubove.Pošto je čovek bio ozbiljan kupac pitao je GLUPOG BUBNJARA čije zapravo drži golubove zajedno sa TRANVESTITOM MINDJUŠOM i RETARDIRANIM PLJAČKAŠEM TUDJIH PENZIJA GAGIJEM. Odgovor možete pročitati ovde sa svim dokazima i shvatiti o kakvim se običnim prevarantima radi. Dotični gospodin iz Bosne je tražio da kupi golubove od GLUPOG BUBNJARA KRLETA. Dopisivali su se oko cene i koje je poreklo golubova što prodaje. U videu i tekstu možete videti šta je GLUPI BUBNJAR KRLE odgovorio ČIJE ZAPRAVO GOLUBOVE DRŽE OVE 3 RETARDIRANE BUDALE!
Normalno, kada je čovek iz Bosne pozvao mene i pitao šta je od toga istina, odgovorio sam mu da TE TRI TETARDIRANE BUDALE drže one moje golubove koje sam ja kao 6.klasu sklanjao iz svog golubarnika pre 10 godina. Čovek mi se zahvalio, došao je danas kod mene, dao mi snimljenu prepisku sa GLUPIM BUBNJAREM KRLETOM, i kupio je od mene 7 pari mojih golubova, pravih i originalnih. Poklonio sam mu još dva para plus zbog ovog krucijalnog dokaza koji mi je poslao. Sad vi svi koji ste sumnjali u priču ko sve drži , i ko sve krije da drži moje golubove, možete se uverite sami!
Kakve su ovo TRI BUDALE A POSEBNO ONA RETARDIRANA GAGI koji ni ne zna koje je boje golubova Čava imao...NIKADA ČAVA NIJE IMAO CRVENE PRSKANE, NIKADA CRNE MAVIJANE BELOREPE. SAMO PLAVE DUZ MAVIJANE, BAKARASTE I PLAVE TEKIRE!
ŠTA DRUGO OČEKIVATI OD RETARDIRANOG GAGIJA KOJI JE JEDVA I OSNOVNU ŠKOLU ZAVRŠIO?! OD KAKVIH BUDALA SE IZLEGAO, BOLJE SE NIJE NI MOGLO DOBITI...OD NEPISMENE DOMAĆICE I KAMIONDŽIJE ZA ODVOZ ŠUTA
Sećate se svi onih 2-3 nameštene emisije feminiziranog KURšinovića kada je radio intervju sa TRANVESTITOM MINDJUŠOM, BUBNJAREM KRLETOM I RETARDIRANIM PLJAČKAŠEM novca namenjenog penzionerima RETARDIRANIM GAGIJEM?!
Na temu golubari sa Bulbudera i čije golubove ove 3 budale čuvaju... nešto tako.
Sigurno se sećate, imate tu emisiju na Yutubu (https://youtu.be/WxtPKyqNCVI) gde sve tri GLUPE BUDALE lažu golubare Srbije kako oni drže sve stare Čavine golubove i uvezene tiplere koje je TRANVESTITU MINDJUŠI doneo iz Engleske fudbaler Nemanja Vidić
Kako život sve namesti možete videti u kratkom videu ispod i fotografiji koja je pored. Naime, javio mi se juče čovek iz Bosne koji je kontaktirao GLUPOG BUBNJARA KRLETA 22.februara 2021g(mnogo kasnije od njihovih snimljenih emisija)kako bi od njega kupio golubove.Pošto je čovek bio ozbiljan kupac pitao je GLUPOG BUBNJARA čije zapravo drži golubove zajedno sa TRANVESTITOM MINDJUŠOM i RETARDIRANIM PLJAČKAŠEM TUDJIH PENZIJA GAGIJEM. Odgovor možete pročitati ovde sa svim dokazima i shvatiti o kakvim se običnim prevarantima radi. Dotični gospodin iz Bosne je tražio da kupi golubove od GLUPOG BUBNJARA KRLETA. Dopisivali su se oko cene i koje je poreklo golubova što prodaje. U videu i tekstu možete videti šta je GLUPI BUBNJAR KRLE odgovorio ČIJE ZAPRAVO GOLUBOVE DRŽE OVE 3 RETARDIRANE BUDALE!
Normalno, kada je čovek iz Bosne pozvao mene i pitao šta je od toga istina, odgovorio sam mu da TE TRI TETARDIRANE BUDALE drže one moje golubove koje sam ja kao 6.klasu sklanjao iz svog golubarnika pre 10 godina. Čovek mi se zahvalio, došao je danas kod mene, dao mi snimljenu prepisku sa GLUPIM BUBNJAREM KRLETOM, i kupio je od mene 7 pari mojih golubova, pravih i originalnih. Poklonio sam mu još dva para plus zbog ovog krucijalnog dokaza koji mi je poslao. Sad vi svi koji ste sumnjali u priču ko sve drži , i ko sve krije da drži moje golubove, možete se uverite sami!
Kakve su ovo TRI BUDALE A POSEBNO ONA RETARDIRANA GAGI koji ni ne zna koje je boje golubova Čava imao...NIKADA ČAVA NIJE IMAO CRVENE PRSKANE, NIKADA CRNE MAVIJANE BELOREPE. SAMO PLAVE DUZ MAVIJANE, BAKARASTE I PLAVE TEKIRE!
ŠTA DRUGO OČEKIVATI OD RETARDIRANOG GAGIJA KOJI JE JEDVA I OSNOVNU ŠKOLU ZAVRŠIO?! OD KAKVIH BUDALA SE IZLEGAO, BOLJE SE NIJE NI MOGLO DOBITI...OD NEPISMENE DOMAĆICE I KAMIONDŽIJE ZA ODVOZ ŠUTA
- Post n°690
Nista ne razumem. Sta, ko, gde?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°691
Koliko ja kuzim, bili TRANVESTIT MINDJUSA, GLUPI BUBNJAR KRLE i RETARDIRANI PLJACKAS NOVCA NAMENJENOG PENZIONERIMA RETARDIRANI GAGI. Ne znam sta se dalje desilo ali na kraju je covek iz Bosne kupio od autora posta 7 pari pravih i originalnih golubova.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°692
Добро, ако ме друг пита како да препозна који су голубови прави и оригинал, а који су ретардовани гилубови, где да га пошаљем по упутства?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°693
Sandulović na fejsbuku. Nebitno ali me zabavljaErős Pista wrote:Nista ne razumem. Sta, ko, gde?
- Post n°694
ovo neka šifrurana poruka? plava riba kljukana dinastija 21. veka?
- Guest
- Post n°695
ovo nije pisao kao sandulović novi predsednik srbije, nego kao predsednik golubarskog saveza srbije, što je i bio godinama, možda je još uvek
- Post n°696
Београд је највећи антисрпски град!
— Филип Фићовић 1244 (@FicovicFilip) August 4, 2021
-Претукли дечка због патриотске мајице. pic.twitter.com/W7Me5Lwbev
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°697
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°699
_____