Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°626
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Hvala, tako sam i mislio. Mada je ovo i malo gore od onog sto sam ocekivao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°627
Dobro pomenu Ćićarevića. Taj je zabo najbolju moguću nišu jer u retko kojoj situaciji možeš da kažeš da je ta priča obična manipulacija roditeljskim bolom, a da te ne proglase nečovekom.
- Guest
- Post n°628
Apropo Božića - kad god vidimo da neko udruženje ludaka traži nešto u vezi sa socijalnim službama, jasno je da je neko u tom društvancetu lešio od batina ženu ili decu.
- Post n°629
Da. Bez greske.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°630
Institut za javno zdravstvo Republike Srpske raspisao je javni poziv za usluge preuzimanja, skladištenja i konačnog zbrinjavanja medicinskog, hemijskog i farmaceutskog otpada, a u sklopu ovog posla biće uništeno i 55.000 vakcina protiv virusa korona kojima je istekao rok, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°631
Pravi topik za ovu vest.
_____
- Post n°632
FIkrete, mogu i sam da potražim naravno, ali ti ćeš verovatno znati bolje gde da nađeš pouzdane i sveže podatke - koji je procenat vakcinisanih u RS? Zna li se?
_____
- Post n°633
Erős Pista wrote:FIkrete, mogu i sam da potražim naravno, ali ti ćeš verovatno znati bolje gde da nađeš pouzdane i sveže podatke - koji je procenat vakcinisanih u RS? Zna li se?
Vjerujem da će drug rumbeando brže i bolje da to uradi.
Mislim da je i u RS i u Fedraciji između 30 i 40 procenata i optimističan sam u prognozi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°634
rumbeando wrote:Kovid bolnica u Batajnici: U poslednjih pet dana umrlo petoro mladih, najstariji imao 26 godina (VIDEO) https://t.co/loYmwuSCi8
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) September 24, 2021
ko ih jebe, neko im reko da su mladi i jaki i da im ne treba vakcina
- Guest
- Post n°635
treba uvesti obaveznu doplatu za zdravstveno osiguranje za nevakcinisane, a nezaposlenim avaksima ukinuti pravo na zdravstveno osiguranje ili takođe uvesti da plaćaju dodatnu premiju ako žele da budu osigurani preko rfzzo
- Post n°636
Turul madár wrote:rumbeando wrote:Kovid bolnica u Batajnici: U poslednjih pet dana umrlo petoro mladih, najstariji imao 26 godina (VIDEO) https://t.co/loYmwuSCi8
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) September 24, 2021
Zamisli za trenutak da ovo čitaju otac ili majka nekog od ove dece.
_____
- Post n°637
Jeste, to je najbolje resenje. Posle toga se placanje prosiri na druge grupe, pa na trece i na kraju svi moraju da placaju, osim najprivilegovanijih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°638
Jedan pravi levičarski predlog, al u kurcu.
_____
- Post n°639
Novozaraženi na današnji petak: 6462 (30,3% pozitivnih)
Novozaraženi na prošli petak: 7572 (29% pozitivnih)
Više od 1100 manje zaraženih nego prošlog petka na više od 4800 manje testiranih.
Novozaraženi na prošli petak: 7572 (29% pozitivnih)
Više od 1100 manje zaraženih nego prošlog petka na više od 4800 manje testiranih.
- Guest
- Post n°640
Erős Pista wrote:Turul madár wrote:
roditelji su im verovatno i usadili takve stavove, ili ih boleo paja da vaspitaju decu
- Guest
- Post n°641
ili da se uvede participacija tj učešće razbolelog avaksa u troškovima, kao što već postoji za osigurane i u drugim segmentima usluga javnog zdravstv. sistema.
- Post n°642
Ne treba uslovljavati zdravstvenu negu ničim, ali nešto mora da se uradi
_____
????
- Post n°643
Sto da se ne oduzomaju prava obolelima. Bilo je vec ideja da se to uradi pusacima koji to imaju rak. Ako se jedina, praaaava levica sa tim slaze....
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°644
pa nije ni sada uslovljena za osigurane, ali postoji participacija odavno, neka se uvede i za sve usluge koje pacijent primi kad se svesno i bahato nevakcinisan razboli pa nakači na sistem.
- Post n°645
ako kreneš sa tim otvorio si Pandorinu kutiju i onda ode sve u qrac
ali isto bih podržao to
ali isto bih podržao to
- Guest
- Post n°646
ficfiric wrote:Sto da se ne oduzomaju prava obolelima. Bilo je vec ideja da se to uradi pusacima koji to imaju rak. Ako se jedina, praaaava levica sa tim slaze....
svima koji su odbili vakcinu koja prevenira rak ili protokol koji ga sigurno leči? ima veze kao oko sa dupetom.
nemoj se blamirati, molim te, iako ti uvek odlično ide
- Guest
- Post n°647
nikakve pandorine kutije ovde ne postoje, zarazna bolest blage veze nema sa rakom, ili nečijom odlukom da krka fastfud dok ne zakrči svoje krvne sudove. tj ima kada o tome počne da razmišlja forumski operativac iz zemuna.
- Post n°648
A samo vakcina da bude uslov? Da Vucko da casnu rec da se nece prosirivati? Zvici fer
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
Turul madár wrote:Erős Pista wrote:
roditelji su im verovatno i usadili takve stavove, ili ih boleo paja da vaspitaju decu
To apsolutno ne mora da bude slučaj, dovoljno je pogledati procenat vakcinisanih među mladima i među starijima. Mladi su ponekad blentavi i neodgovorni, to je valjda poznata činjenica o mladosti koju normalnoj osobi ne treba posebno objašnjavati. Možda su im roditelji govorili, a ovi se naprosto nisu obazirali, ili im se činilo da u tomtrenutku postoji nešto važnije (kao što ti se uvek čini da postoji nešto važnije kad si mlad), a možda nisu verovali institucijama "septičke jame" u kojoj su odrasli, jer drugo i drugačije (za razliku od generacije njihovih roditelja) nisu upoznali - država laže, autoriteti lažu.
Ali znaš šta, neka su i roditelji blentavi, neka su loši roditelji, neka nisu naučili decu odgovornosti, pa šta? Njihov bol nije stvaran? Životi njihove dece nisu važni? Možda ni sami nisu dovoljno obrazovani, možda su siromašni i zbunjeni (kao većina građana ove tužne zemlje), možda nisu imali dovoljno vremena da se bave svojom decom. A čak i da sve to nije slučaj, kakve to veze ima.
Šta je s tobom? Zašto pišeš ovakva sranja?
_____
- Post n°650
pa ne liječi ni ovo sigurno covid nego 90%
i pušenje cigara nije obavezno, alkoholisanje drogiranje ždranje slatkiša itd. pa ajde fino svima da naplatimo liječenje
i pušenje cigara nije obavezno, alkoholisanje drogiranje ždranje slatkiša itd. pa ajde fino svima da naplatimo liječenje