Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°326
Re: Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°327
- Post n°328
Pa da, i upravo je u toj otimačini i anarhiji utješno vjerovati u teorije zavjere, odnosno da tu ima nekog reda i kontrole, u suprotnom preostaje ti samo prihvatiti kaotičnost i nasumičnost svega :the horror:Летећи Полип wrote:Btw, Adorno je o ovome pisao. Imaš ljude koji su dovoljno inteligentni da primete da stvari ne idu kako treba, ali im nedostaju kapacitet i intelektualna disciplina da se upuste u racionalno istraživanje zašto je to tako. Pa se umesto toga okreću teorijama zavere, okultnom i slično.
Ljudi su previše dugo verovali u sistemske budalaštine i opšta mesta - dobrim delom, jer su od tog sistema nešto i dobijali. Sad kad je sve anarhija i otimačina, udobna mentalna konstrukcija se ruši, i postaješ receptivan za svakakve budalaštine koje nude kakav god odgovor zašto se sve ovo dešava.
Zapravo ne kakav god. Simeun je u pravu da tu ipak ima izbora.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°329
Kad skenirate ovaj svastika QR kod dobijete sliku kako Jovana Stojković jebe Pavla Bihalija sa crnim streponom od 25cm dok Šesta kolona, Vlada Gajić, Mila Alečković i Saša Radulović aplaudiraju. pic.twitter.com/fPswEofCRD
— NemanjaS (@_nemanjas_) September 12, 2021
_____
????
- Post n°330
@napredniklub je protiv segregacije i diskriminacije svake vrste, pogotovo u školama. To uključuje i kovid pasoše i nasilnu vakcinaciju. Da ne bude da niste čuli, vidimo se u subotu!
— Filip Kalmarević (@kalmarevic) September 12, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°331
Porenjem nacista sa bilo kime, osim sa samim nacistima, omalovažavaju se žrtve najvećeg zla u istoriji civilizacije!
— Jevrejin_u_ (@nestranacki) September 12, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°332
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°333
_____
- Post n°334
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°335
- Post n°336
_____
- Guest
- Post n°337
- Post n°338
Vilmos Tehenészfiú wrote:Meni je drugar iz klupe bio policajac pa se penzionisao. Sad iz penzije šeruje te priče o nacistima i ausvajsima. Pazi on koji je ceo radni vek tražio ličnu na uvid kad neko prdne sad se setio da ausvajs nije dobar.
Fora kao zandar iz Velog mista, nakon odlaska u penziju pocne da pravi sranja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°339
ministarstvo zdravlja teoretičar zavere! https://t.co/O7vQsovNFf
— Šesta kolona (@haarppp) September 13, 2021
_____
- Guest
- Post n°340
- Guest
- Post n°341
News in QAnon world today: Veronica Wolski, a Covid denier known for hanging QAnon signs on bridges, died of Covid last night. QAnon believers, led by Lin Wood, had been deluging the hospital with demands that she receive ivermectin. Cops were called last night amid bomb threats.
— Will Sommer (@willsommer) September 13, 2021
- Post n°342
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°343
My cousin in Trinidad won’t get the vaccine cuz his friend got it & became impotent. His testicles became swollen. His friend was weeks away from getting married, now the girl called off the wedding. So just pray on it & make sure you’re comfortable with ur decision, not bullied
— Nicki Minaj (@NICKIMINAJ) September 13, 2021
- Post n°344
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°345
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°347
_____
- Post n°348
- Guest
- Post n°349
- Post n°350
MNE wrote:jbm ti sunce evo pola godine se zna da je efikasnost vakcina protiv infekcije minimalna i opet se gura ta priča o zaštiti drugih
da je 30% (a vise je) nije minimalna. jednostavno sa ovom stopom zastite potrebno je da u jednom trenutku 90% 12+ gradjana bude vakcinisano. to se nece desiti kako iz logistckih tako i iz ideoloskih razloga.
_____