@pista zaista nije moje da se bavim onima koji se ponašaju ko glup kurac, pa im posle krivi bog i sudba kleta. samo želim da ne budem u blizini kada takvi prenose zarazu, sednu za volan pa ubiju i druge itd itd. samo biti što dalje od dobitnika darvinovih nagrada.
Antivakseri i ostale stetocine
- Guest
- Post n°651
Re: Antivakseri i ostale stetocine
@pista zaista nije moje da se bavim onima koji se ponašaju ko glup kurac, pa im posle krivi bog i sudba kleta. samo želim da ne budem u blizini kada takvi prenose zarazu, sednu za volan pa ubiju i druge itd itd. samo biti što dalje od dobitnika darvinovih nagrada.
- Post n°652
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°653
- Post n°654
ficfiric wrote:Sto se tice mladih, u medijima se moglo videti da njima ne preti opasnost od virusa a i da bakcina izaziva sterilitet.
Pa to, mora da se pravi razlika između ciničnih prevaranata tipa Radula i Jovane i žrtvi njihovog šarlatanstva. Ovo - svako je kriv za sve što mu se desi, bez obzira da li su institucije radile šta treba, da li je siromašan ili bogat, obrazovan ili ne, itd, je naprosto najciničniji konzervativizam. Sledeća je radna obaveza za socijalne slučajeve, moralne provere, a šta rade welfare queens, Romi neće da rade itd.
Ovo jeste trenutak za primenu državne sile, ali ne za uterivanje odgovornosti, nego za pomoć ljudima, čak i onima koji ne brinu za sopstveno dobro, i dobro svojih najbližih, tj za agresivni paternalizam, a ne moronsko neoliberalno moralisanje. Nevakcinisane treba vakcinisati, a ne naplaćivati im ovo ili ono. Koga boli kurac za naplaćivanje bilo čega ili moralisanje o bilo čemu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°655
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°656
_____
- Post n°657
Prošle nedelje, u roku od 24 sata, Nestorović je gostovao dva puta na Happy televiziji, i satima obrazlagao svoje “teorije”. Analizirali smo neke od njih.
— #dasenelazemo (@istinomer) September 23, 2021
https://t.co/1nRoicrl7U
- Post n°658
rts je od juna imao 1 (jednu) emisiju posvećenu vakcinaciji (sinoć). nema nikakve orgnizovane
kampanje za vakcinaciju.
- Post n°659
_____
- Post n°660
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°661
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°662
On u sedam minuta sa takvom lakocom isprica kako nam gospodari iz senke spremaju hologramsko spustanje vanzemaljaca, modrice tj isprebijane javne licnosti ukljucujuci i papu, svemir, teslu, rick and morty cern paralelni univerzumi, ginekolozi u njujorku koji ubijaju rodjenu decu nate takav je zakon. Ne postoji jedna teorija koju je omasio i preskocio, pritom ih tako zbrzano i nabacano ispricao da svakome sa strane zvuce kao gomila besmislica. Pricati jednu dve teorije zavere, graditi neku pricu od kompatabilnih delova je jedno, nestorovicev nastup je skroz drugo.
Ili je savrseno usao u ulogu i dao gas do daske ili je covek takvog mentalnog sklopa koji je progutao svaku besmislicu sa neta.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°663
_____
ova zemlja to je to
- Post n°664
Kad bi sad napravio analizu šta spaja razlličita lica režima, došao bi Evole s kičicom.
_____
- Post n°665
Nestor
_____
- Post n°666
disident wrote:Btw glavni utisak kod nestorovicevih nastupa je da su ga pojele teorije zavere.
On u sedam minuta sa takvom lakocom isprica kako nam gospodari iz senke spremaju hologramsko spustanje vanzemaljaca, modrice tj isprebijane javne licnosti ukljucujuci i papu, svemir, teslu, rick and morty cern paralelni univerzumi, ginekolozi u njujorku koji ubijaju rodjenu decu nate takav je zakon. Ne postoji jedna teorija koju je omasio i preskocio, pritom ih tako zbrzano i nabacano ispricao da svakome sa strane zvuce kao gomila besmislica. Pricati jednu dve teorije zavere, graditi neku pricu od kompatabilnih delova je jedno, nestorovicev nastup je skroz drugo.
Ili je savrseno usao u ulogu i dao gas do daske ili je covek takvog mentalnog sklopa koji je progutao svaku besmislicu sa neta.
Je li p(l)andemija izvorno Nestorov izraz ili ga je negdje pokupio? Plandemija je sa interneta već izašla i u svakodnevni govor.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°668
https://www.nytimes.com/2020/05/20/technology/plandemic-movie-youtube-facebook-coronavirus.html
_____
- Post n°669
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°670
Deca u osnovnoj školi Vilvud u Minesoti vežbaju da hodaju kao zombiji, kako bi in naučili da se pridržavaju mera socijalne distance.
— Cipi Pripit (@Cipipripit) September 24, 2021
Zombiji - SOCIJALNA distanca. Deca! pic.twitter.com/4LK1LbJIca
_____
- Guest
- Post n°671
- Post n°672
"Helovin je djavolski praznik!"Erős Pista wrote:DECA HODAJU KAO ZOMBIJI!!!Deca u osnovnoj školi Vilvud u Minesoti vežbaju da hodaju kao zombiji, kako bi in naučili da se pridržavaju mera socijalne distance.
— Cipi Pripit (@Cipipripit) September 24, 2021
Zombiji - SOCIJALNA distanca. Deca! pic.twitter.com/4LK1LbJIca
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°673
- Post n°674
_____
- Post n°675
Naravno da je ovo budalastina. Ovo je receno tokom otvorene javne rasprave i covek koji je izgovorio nije deo FDA vec pro-smrt propagandista. Njegove tvrdnje se ne baziraju na istrazivanju nego na tumacenju VAERS podataka. FDA je nakon toga odobrio booster za one preko 65 godina
— Alan Smithee (@AlanSmitheeChi) September 24, 2021
Ceo thread posle. Ovu osobu OhVejt stalno seruje i Hatori. Bitno je jer se ovdw u razgovoru vidi da je u pitanju full antivakserska ludaja, a ne neko ko sumnja samo u kovid vakcine.
_____