Ne znam ko je ovde gori, cetnik s reketom, Sputnjik (ali ne V) ili NSPM koji tendenciozno prenosi ovu stupidnu antivaks propagandu.
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°1
Antivakseri i ostale stetocine
http://www.nspm.rs/hronika/novak-djokovic-ko-hoce-da-se-vakcinise-%E2%80%93-neka-se-vakcinise-ko-ne-zeli-%E2%80%93-ne-mora-zelim-da-svi-imaju-pravo-izbora-otvoreno-sam-protiv-toga-da-neko-bude-primoran.html
Ne znam ko je ovde gori, cetnik s reketom, Sputnjik (ali ne V) ili NSPM koji tendenciozno prenosi ovu stupidnu antivaks propagandu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°4
Re: Antivakseri i ostale stetocine
A private school with two campuses in Miami has warned its staff against taking vaccines that prevent COVID-19, saying it will not employ anyone who has been inoculated and spreading misinformation about the potential risks of vaccination.
Centner Academy, with campuses in the Design District and Edgewater, informed parents of its policy for teachers and staff by email on Monday. The announcement, first reported by the New York Times, left some parents, teachers and medical experts aghast because it was presented as fact without citing any scientific evidence.
Leila Centner, who co-founded the school with husband David Centner, warned that vaccinated persons “may be transmitting something from their bodies” that could harm others, particularly the “reproductive systems, fertility, and normal growth and development in women and children.”
https://www.yahoo.com/news/miami-private-school-centner-academy-233603240.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°5
Daš osoblju i đacima petnaest minuta da se evakuišu i baga-baga-baga-baga....
- Post n°6
The school, citing widely debunked misinformation, said they're worried teachers who are vaccinated may spread some unknown disease to children affecting their menstrual cycle.
— Jim DeFede (@DeFede) April 26, 2021
The school is owned by Leila and David Centner and charges upwards of $30,000 a student. @CBSMiami
Naravno Trampovi donatori.
https://hauteliving.com/2019/10/2019-haute-100-list/674838/
- Post n°7
kakve spektakularne seljacine
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°8
bgm bih ja ovu seljančicu otres'o
- Post n°9
Kakav zlocinac i sarlatan.
http://www.nspm.rs/hronika/zair-bolsonaro-koronavirus-je-mozda-napravljen-u-laboratoriji-kako-bi-se-vodio-bioloski-rat.html
Kad se vrati Lula, da ga teraju na narodni sud i da moli boba da dobije dozivotnu.
http://www.nspm.rs/hronika/zair-bolsonaro-koronavirus-je-mozda-napravljen-u-laboratoriji-kako-bi-se-vodio-bioloski-rat.html
Kad se vrati Lula, da ga teraju na narodni sud i da moli boba da dobije dozivotnu.
Last edited by Erős Pista on Thu May 06, 2021 1:40 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°10
Jos jedan avax otego papke
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°11
Sahranjen 9 dana posle smrti.
- Post n°13
disident wrote:Jos jedan avax otego papke
Ne znam zašto, ali pogledao sam profil ovog mučenika. Sav čemer ovog tužnog naroda u jednom fejsbuk profilu.
- Guest
- Post n°14
Ovo je kao gledanje nekih loše napravljenih mehanizama koji uništavaju sami sebe kada se uključe.
- Post n°15
Samohrani otac autističnog deteta, bez institucionalne podrške, slabog obrazovanja i materijalnog stanja.
Jbg.
Jbg.
- Post n°16
Tipicna zrtva Srbije. Fali samo jos samo da je veteran (a mozda i ne fali).
_____
- Post n°17
60 autobusa ide prema Rimu.. Policija postavila barikade.. Ruše barikade i prolaze.. Policiji poručuju, "ili ste s nama ili ćemo se boriti.. Šuška se medju prijateljima da su svi naoružani..
Digla se Italijija!!
OVO ne može proći bez borbe..
Planiram i ja sa kćerkom da idemo.. Organizuje se još autobusa.. Neka nam BOG pomogne..
Ljubim te..
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°18
I admin avax grupe koji je svoje autisticno dete "lecio" od autizma prirodnom detoksikacijom i mms kapima tj izbeljivacem. Jedino mi je zao tog deteta na krajućaća wrote:Samohrani otac autističnog deteta, bez institucionalne podrške, slabog obrazovanja i materijalnog stanja.
Jbg.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°19
Meni je svih žao, ja sam kao Hrist.
- Guest
- Post n°20
fikret hadžiabdić wrote:60 autobusa ide prema Rimu.. Policija postavila barikade.. Ruše barikade i prolaze.. Policiji poručuju, "ili ste s nama ili ćemo se boriti.. Šuška se medju prijateljima da su svi naoružani..
Digla se Italijija!!
OVO ne može proći bez borbe..
Planiram i ja sa kćerkom da idemo.. Organizuje se još autobusa.. Neka nam BOG pomogne..
Ljubim te..
Šuška se da su kod Beške doneli MP40
- Post n°21
San Saba Songbird wrote:fikret hadžiabdić wrote:
Šuška se da su kod Beške doneli MP40
I Šerman tenkove
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°23
ljudi koji imaju bolesno dijete često skrenu i rade svašta u pokušaju da ga spasu...ne želim to nikome i ne mogu da sudimdisident wrote:I admin avax grupe koji je svoje autisticno dete "lecio" od autizma prirodnom detoksikacijom i mms kapima tj izbeljivacem. Jedino mi je zao tog deteta na krajućaća wrote:Samohrani otac autističnog deteta, bez institucionalne podrške, slabog obrazovanja i materijalnog stanja.
Jbg.
- Post n°24
Kapiram, ja sam suprotnost, nek pocrkaju svi u mukama, dosta mi ih je za pet zivotaćaća wrote:Meni je svih žao, ja sam kao Hrist.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°25
govno nakazno došlo da se iživljava na ženama koje rade, kao i svako takvo đubre