Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°26
Re: Antivakseri i ostale stetocine
100% sam siguran da se ovako ponaša prema svima za koje procijeni da su slabiji od njega, maska je samo jedna od prilika koja mu se ukazala.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°27
Baraba. Zvuci 1/1 kao Radule. Ista psihopatska samouverenost.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°29
pa ok to su oni što puste da im deca umru jer ne daju doktorima da ih operišu
- Post n°30
potpuno je fascinantno da je pored alt right stranica najveće stecište antivaksera i sličnih bilo koja grupa vezana za letovanje u grčkoj. neverovatno su se nakotili.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°32
neće.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°33
То су добре вести, значи да ће гомилу њих сачекати вакцина или да плате ПЦР. Верујем да ће већина поклекнути, број чланова породице х75 евра за већину који летују у Грчкој није мали трошак.Marius Lăcătuș wrote:potpuno je fascinantno da je pored alt right stranica najveće stecište antivaksera i sličnih bilo koja grupa vezana za letovanje u grčkoj. neverovatno su se nakotili.
Да су неки ликови који не иду нигде било би теже.
Иначе мислим да процентуално антиваксера нема пуно - само су гласни и свуда се шире.
- Post n°34
Antivaksera u smislu onih koji ne veruju u vakcine viruse i generalno medicinu ima malo. Ima jedan drugi fenomen, koji mislim da nije antivaks, nego nesto drugo, jedno prepustanje svega slucaju, koga mislim da ima mnogo vise. To je veci problem.
_____
????
- Post n°35
Фатализам?
Пуна је држава ”ма неће мене сигурно”, нехајности, лењости, али има и тог препуштања судбини па шта буде и предузимање готово никаквих акција.
Пуна је држава ”ма неће мене сигурно”, нехајности, лењости, али има и тог препуштања судбини па шта буде и предузимање готово никаквих акција.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°36
to je to. na to sam mislio.
:stavlja cirjakovicev sesir:
ne znam da li je to neka orijentalna crta, ili je od naviknutosti da stvari idu po zlu, ali je bas jako strasno za gledati ovako u real time.
:stavlja cirjakovicev sesir:
ne znam da li je to neka orijentalna crta, ili je od naviknutosti da stvari idu po zlu, ali je bas jako strasno za gledati ovako u real time.
_____
????
- Guest
- Post n°37
To je sebičnost i uverenost u sopstvenu bogomdanost, a ne fatalizam. Ne vidim da su ti ljudi fatalisti kad im neko umire od korone, onda bogorade, traže vezu u Batajnici, vrlo se aktiviraju mogu da vam kažem.
- Guest
- Post n°38
evo moj drugar ima istoriju bolesti vezano za trombozu u familiji i zato se plaši vakcine. ja ga pitam a šta je sa onim da je veća šansa da te zakači tromboza posle bilo kog leta avionom, a letiš redovno, on ćuti. nedoslednost je primarna osobina takvih ljudi, pa i onda kada njihova bojazan ima racionalnu osnovu.
ako se plašiš tromboze onda valjda izbegavaš sve što može da je izazove, a ne samo vakcinu, koja btw ima nekoliko stotina puta manju šansu da izazove neželjenu reakciju od npr leta avionom. to je onaj naš bondžić iz nemačke objašnjavao sa podacima.
ako se plašiš tromboze onda valjda izbegavaš sve što može da je izazove, a ne samo vakcinu, koja btw ima nekoliko stotina puta manju šansu da izazove neželjenu reakciju od npr leta avionom. to je onaj naš bondžić iz nemačke objašnjavao sa podacima.
Last edited by Turul madár on Fri May 14, 2021 6:31 pm; edited 1 time in total
- Post n°39
1+San Saba Songbird wrote:To je sebičnost i uverenost u sopstvenu bogomdanost, a ne fatalizam. Ne vidim da su ti ljudi fatalisti kad im neko umire od korone, onda bogorade, traže vezu u Batajnici, vrlo se aktiviraju mogu da vam kažem.
Govance tip licnosti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°40
srbin uvek misli da će biti jedan od 10 miliona koji će dobiti 7 na lotou, i da će biti jedan od 10 miliona koji će umreti od vakcine
- Post n°42
ova ekipa koja mi upada u oci nista dobro nece doneti, oni imaju srkijevu (virvir) zadrtost - ne prilazi mi ne spricam se i ne radim testove im je mantra - to je jedino dobro za imidz srbije jer ce takve budale ostati u zemlji i prosto svet nece znati kakvog sve nakota ima kod nas ili eventualno CG/albanija fazon - zanimljivo je da im albanija kao takva nimalo ne smeta, vise kao bravo vidi poslednja normalna drzava u evropi. oni su bukv u nestor majndsetu korona ne postoji, to je grip a od toga moze i da se umre sto da ne, eventualno probati eliksir od brezove kore ili caj od divlje kruske koja nije radjala..... plus da vakcina sigurno donosi koronu, ta korona naravno postoji a ove druge slabo
_____
#FreeFacu
- Post n°43
Marius Lăcătuș wrote:ova ekipa koja mi upada u oci nista dobro nece doneti, oni imaju srkijevu (virvir) zadrtost - ne prilazi mi ne spricam se i ne radim testove im je mantra - to je jedino dobro za imidz srbije jer ce takve budale ostati u zemlji i prosto svet nece znati kakvog sve nakota ima kod nas ili eventualno CG/albanija fazon - zanimljivo je da im albanija kao takva nimalo ne smeta, vise kao bravo vidi poslednja normalna drzava u evropi. oni su bukv u nestor majndsetu korona ne postoji, to je grip a od toga moze i da se umre sto da ne, eventualno probati eliksir od brezove kore ili caj od divlje kruske koja nije radjala..... plus da vakcina sigurno donosi koronu, ta korona naravno postoji a ove druge slabo
Takvi su i kao gastosi, posto gledam neke gastos fb grupe, u norveskoj su gastos mamike na putu da angazuju advokata i podnesu peticiju protiv vakcinisanja i obaveznog karantina pri ulasku u zemlju, oni su dosli da rade a ne da ih zatvaraju u logore, jos ce oni cuti za nimberg 2021. Bez zajebancije
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°45
Које овај тупан? Видим да је пискарао нешто на Пешчанику, последњи пут 2012-2013.Janko Suvar wrote:
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°46
bivši ldp-ovac, na budžetu ceo svoj životni i radni vek, građani koraks pristojniti itd.
- Post n°47
Corporal Jurgen Conings, 46, deserted from his barracks on Monday armed with four rocket launchers, a machine gun and a pistol after threatening Marc Van Ranst, the medic who led Belgian's response to the coronavirus crisis.
A force of 400 Belgian troops, backed by German and Dutch special forces, have deployed to the Hoge Kempen forest where it is believed that Conings is holed up somewhere in the 12,000-hectare national park.
A force of 400 Belgian troops, backed by German and Dutch special forces, have deployed to the Hoge Kempen forest where it is believed that Conings is holed up somewhere in the 12,000-hectare national park.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°48
jbm ti poslali su bataljon na 1 čoeka
- Post n°49
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije