Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°677
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Jeziva emisija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°678
došao sam do zaključka da možda i nije loše da se uradi jedna globalna trijaža, možda i prvi događaj u poslednjih 50 godina koji ne ide na ruku idiocracy budućnosti
kao i uvek, biće kolaterala, ali jbg
- Post n°679
Last edited by Erős Pista on Sat Sep 25, 2021 11:55 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°680
- Post n°681
MNE wrote:dal stvarno mislite da antivakserima i ravnozemljasima treba nalogodavac
I inejblere.
- Post n°682
MNE wrote:dal stvarno mislite da antivakserima i ravnozemljasima treba nalogodavac
Ne brate, oni su sve sami smislili, zato i ponavljaju isti tekst od reci do reci. A iz konteksta je jasno da se odnosi na nalogodavce antivaks propagande i njihove medijske ofanzive.
_____
- Post n°683
- Post n°684
Anyhoo sad su stavili onog lika Yeadona iz Pfizera na fejs, kad ti bivši potpredsjednik Pfizera kaže da cjepivo uzrokuje neplodnost kod žena ni ne trebaju ti domaći avax znanstvenici.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°685
UPDATE: "Joe McCarron, 75, who was featured in a video being removed from Letterkenny University Hospital against the advice of his doctors, has passed away."https://t.co/jwsZU03L7Q
— Fifty Shades of Whey (@davenewworld_2) September 25, 2021
- Post n°686
MNE wrote:ne postoje nikakvi nalogodavci bukvalno 4chan "hakeri" od 200 kila proturaju gluposti na koje se ovce primaju, OK usput neko ukapira da na ovcama može ponešto i da zaradi
Tebe bas mrzi da mislis. Nije 4chan pozvao Nestorovica na K1, Hepi, Pink, nego to rade ljudi sa imenima i prezimenima. To su kontrolisani rezimski mediji i niko na njih ne moze da dodje bez blagoslova vlasti.
_____
- Post n°687
Ovakvima ne trebaju nalogodavci...
I sad da mi neko objasni kako da se borimo protiv ovoga? Sreća je pa nije puko :clown: pic.twitter.com/yd2eUkUYt5
— Perjanik (@Perjanik1) September 25, 2021
- Post n°688
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°689
_____
- Post n°690
Erős Pista wrote:Na K1 Nestorović protiv Dr Tomislava Stevanovića, koji je razuman i za vakcinaciju. Voditeljka, kravetina, ne dozvoljava Stevanoviću da dođe do reči, vrišti, pišti, krešti, samo da on ne kaže ništa.
Jeziva emisija.
_____
- Post n°691
evo gledam...
— Šesta kolona (@haarppp) September 26, 2021
ovaj stevanović je bruka za profesiju.
nestor ga pita za konkretne studije,
ovaj pojma nema, levati nešto ko student na ispitu...
nestor dosta dobro informisan
dva netačna podatka:
-u bugarskoj 15%, a ne 30% vax
-16-2, a ne 16-12 glasanje u fda
protiv booster doza https://t.co/5fC7Lm0HYh
POjašnjenja radi, za one koji nisu gledali. U pitanju su najgluplju i najsramniji delovi i inače glupe i sramne emisije u kojima voditeljka od Stevanovića traži da joj navodi tačna imena studija za različite tvrdnje, na šta joj Stevanović kaže - pa ovo nije mesto za takav razgovor, to je za naučnu zajednicu. Dakle klasična antivaks taktika, Nestor nabraja imena, brojke, studije, vidi se sa da lupa i nabada, ali nikad ne ispada iz moda "sipanja istine", a Stevavanović koji neće time da se bavi ispada grbav.
_____
- Post n°692
Ako je istina što kaže ovaj provax doktor - da je većina zdravstvenih radnika protiv cijepljenja- e to je katastrofa. Ajde da ljudi zalutaju u profesiju, ali baš skoro svi?!
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°693
_____
- Post n°694
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°695
ficfiric wrote:Teoretičarka zavere postala vanredni profesor! (VIDEO)
Demokratska stranka poziva ministra prosvete Branka Ružića da objasni kako je Mila Alečković, koja u javnosti tvrdi da nošenje maske izaziva pneumoniju, da su PCR testovi lažni i opasni, a da je cilj vakcinacije redukcija populacije, izabrana u zvanje vanrednog profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Prištini - navodi se u saopštenju ove stranke.
- Prošle godine je pomenuti fakultet raspisao konkurs za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast Psihologija, na koji se prijavila samo Mila Alečković. U izveštaju komisije se navodi da ona nema publikovan nijedan naučni rad na SCI listi i da je u prijavi navela pet heterocitata svojih radova koji nisu heterocitati, jer je jedan naveden u televizijskoj emisiji, a četiri u master i diplomskim radovima njenih studenata.
Takođe, konstantovano je da klinički pisholog Mila Alečković nema ni dovoljno radova u vodećim časopisima nacionalnog značaja, a posebno je zanimljivo da sva tri priložena rada iz te kategorije su publikovana u Zborniku radova koji izdaje fakultet na kome i predaje.
Na kraju izveštaja je komisija predložila da se kandidatkinja Mila Alečković izabere u zvanje vanrednog profesora, iako Filozofski fakultet nije raspisao konkurs za to zvanje, nego za zvanje redovnog profesora. Izborno veće ovog fakulteta je njen izbor u zvanje vanrednog profesora potom i potvrdilo.
Resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke traži da ministar Ružić, ali i Filozofski fakultet u Prištini, objasne kako je moguće da je neko izabran u naučno zvanje za koje konkurs nije ni raspisan!
Da li ova vlast na ovaj način nagrađuje pobornike raznih teorija zavere, koji svakodnevno kroz lažne informacije dovode u opasnost zdravlje svih građana Srbije?
A ovih dana upravo Srbija je po broju dnevnoobolelih od kovida u evropskom i svetskom vrhu. Kako je uopšte moguće da jedna osoba poput Mile Alečković, bez ozbiljnih naučnih referenci, bude profesor na nekom univerzitetu? Nedavno je na jednoj televiziji gostovala u svojevrsnom duelu sa Goranom Vesićem na temu vakcinacije, pa se možda i tu krije razlog zašto država štiti Alečkovićku - pored nje čak i Vesić izgleda pristojno i racionalno - navode Demokrate u saopštenju za javnost.
klinički pisholog
Vaistinu pišolog.
- Post n°696
О томе сам јавно већ говорио лично ја. Нема сумње да смо против ковид пропусница. Никакве сумње. https://t.co/UOWjBCAw8E
— Владимир Гајић (@vladimirgajic1) September 26, 2021
E, pa lepo.
_____
- Post n°697
https://www.narodna.org.rs/sr-cyrl/vesti/narodna-stranka-korona-krizni-stab-mere-zlatibor-loncar-kovid-bolnice#.YVBbgimJxP8.twitter
_____
- Post n°698
Ово кришење Устава и закона не сме да прође.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 26, 2021
Студенти и запослени Медицинског факлутета би морали да устану против овог. Позивамо вас да се јавите на kontakt@dostajebilo.rs ради правне заштите.
Ако позову на протест, ДЈБ ће помоћи. Ово није политика. Ово је борба за слободу. https://t.co/QRNCvotHQv
Студенти медицине су индоктринисани. А овај аусвајс није по закону ни по Уставу, то је противзаконита интерна одлука Медицинског факултета.
— Ox Beeejt (@OhVejt) September 26, 2021
Studenti medicine su indoktrinisani!!! (Valjda znanjem)
_____
- Guest
- Post n°699
- Post n°700
_____