Према прописима америчког Центра за контролу болести, имигранти су дужни да се подвргну антипаразитском третману.
— Ivana Pavlovic (@ivanajpavlovic) September 26, 2021
Један од препарата у оквиру те терапије је и #Ивермектин.
У #САД Ивермектин/#Стромектол за људску употребу одобрен 1996. #Хемотерапија #Стронгилоидоза #РечноСлепило pic.twitter.com/ZwKId7KupB
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°701
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°702
ovo je kampanja stvaranja dodatnog odijuma koji oduvek postoji, a prema obrazovanim ljudima tj ljudima sa zanimanjem i strukom. znaju da tako zahvataju dobar broj budala, kojih je sve više, i čije će simpatije i glasove prikupiti.
- Post n°703
Istina. Ali ima jos nesto - ovo je odijum prema drzavi. Ne prema vlasti, nego prema drzavi kao sistemu institucija, prena ljudima koji u tim institucijama rade, prema javnom dobru i onima koji ga kako-tako brane i cuvaju - lekarima, prosvetarima, nepoliticki postavljenim birokratama (koliko ih jos ostalo), itd. Kad to slomis mozes bukvalno sta hoces, da proglasis da ljudi ne umiru od korone, nego ih zaprasuju iz aviona, ili da ne umiru uopste nego su jos zivi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°704
Da, baš to. Nepovjerenje ili baš odijum prema institucijama, zapravo autoritetima. Ne pomaže ni proglašavanje javnih institucija leglima uhljeba.Erős Pista wrote:Istina. Ali ima jos nesto - ovo je odijum prema drzavi. Ne prema vlasti, nego prema drzavi kao sistemu institucija, prena ljudima koji u tim institucijama rade, prema javnom dobru i onima koji ga kako-tako brane i cuvaju - lekarima, prosvetarima, nepoliticki postavljenim birokratama (koliko ih jos ostalo), itd. Kad to slomis mozes bukvalno sta hoces, da proglasis da ljudi ne umiru od korone, nego ih zaprasuju iz aviona, ili da ne umiru uopste nego su jos zivi.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°705
oni su ojačali tamo jer su mnogo radili na temama stanovanja, renti i sl. plus su zelenilo tamo glavni partneri nacoša u vlasti.
jbg u austriju sam teo pa omašio
jbg u austriju sam teo pa omašio
- Post n°706
U izvješću se navodi kako je pandemija 'dodatno potaknula rast ekstremizma i radikalizma, pogotovo u okolnostima plasiranja dezinformacija i teorija zavjere oko europskog odgovora na krizu i učinkovitosti demokratskog i liberalnog političkog i društvenog uređenja. Jedno od područja ovih aktivnosti jest i Zapadni Balkan (ovaj izraz koristi EU pa i SOA, a označava države Balkana izvan EU) u čijem javnom prostoru su osobito zastupljene teorije zavjere i dezinformacije. S obzirom na bliskost južnoslavenskih jezika, dezinformacijama plasiranima u medijskom prostoru Zapadnog Balkana pokušava se utjecati i na percepciju javnosti u RH'.
Mislim da je SOA upravo optužila Nestorovića i Balkan info za slabu procijepljenost u hr Jer inače bi se kao ful cijepili
_____
- Post n°707
aaaaaaaa pa ne
srpski antivakseri preuzimaju sve od hrvatskih, objave idu: usa antivax budale nešto objave,
hrvatske budale to prevedu i plasiraju preko fb ili logično ili ne znam kojih još portala, odatle srbijanski
preuzmu i prilagode antipravoslavnom narativu. tako nekako ide
srpski antivakseri preuzimaju sve od hrvatskih, objave idu: usa antivax budale nešto objave,
hrvatske budale to prevedu i plasiraju preko fb ili logično ili ne znam kojih još portala, odatle srbijanski
- Post n°708
Turul madár wrote:ovo je kampanja stvaranja dodatnog odijuma koji oduvek postoji, a prema obrazovanim ljudima tj ljudima sa zanimanjem i strukom. znaju da tako zahvataju dobar broj budala, kojih je sve više, i čije će simpatije i glasove prikupiti.
Erős Pista wrote:Istina. Ali ima jos nesto - ovo je odijum prema drzavi. Ne prema vlasti, nego prema drzavi kao sistemu institucija, prena ljudima koji u tim institucijama rade, prema javnom dobru i onima koji ga kako-tako brane i cuvaju - lekarima, prosvetarima, nepoliticki postavljenim birokratama (koliko ih jos ostalo), itd. Kad to slomis mozes bukvalno sta hoces, da proglasis da ljudi ne umiru od korone, nego ih zaprasuju iz aviona, ili da ne umiru uopste nego su jos zivi.
Hoćete da kažete da su se ljudima smučili štreberi? Pih, pitam se zašto majku mu...
- Post n°709
Meni cesto kazu ljudi, lagali su me za sve ceo zivot, nista ja vise njima ne verujem
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°710
Zato se ja ne slažem sa onim Kotkinom. Tehnokratija će, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način, biti prigušena. U ovom trenutku prisustvujemo rapidnoj delegitimizaciji čitavog naučnog poretka. Nakon toga - džabe ti znanje kad ti niko ne veruje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°711
to nije delegitimizacija već prostačko gaženje i cipelarenje i pišanje u facu. zato je staljinizam trenutno neophodan, a civilizacijska dostignuća nauke da se među polupismeni narod utiskuju uz pomoć narodne milicije i narodne armije.
- Post n°714
Turul madár wrote:to nije delegitimizacija već prostačko gaženje i cipelarenje i pišanje u facu. zato je staljinizam trenutno neophodan, a civilizacijska dostignuća nauke da se među polupismeni narod utiskuju uz pomoć narodne milicije i narodne armije.
Jeste, ali onda neće biti glavni cvikeraši, već narodna milicija i armija.
- Post n°715
Treba nam staljinovska lisenkovština! Oh, wait
- Post n°716
Ovo mozda zna Sotir, ali sta je stavilo tacku na lisenkovstinu 70tih?Del Cap wrote:Treba nam staljinovska lisenkovština! Oh, wait
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°717
Летећи Полип wrote:Turul madár wrote:to nije delegitimizacija već prostačko gaženje i cipelarenje i pišanje u facu. zato je staljinizam trenutno neophodan, a civilizacijska dostignuća nauke da se među polupismeni narod utiskuju uz pomoć narodne milicije i narodne armije.
Jeste, ali onda neće biti glavni cvikeraši, već narodna milicija i armija.
Brate, pričamo o tome kako se planski delegitimišu javne službe, a ne o tome što su te nervirali petničari iz razreda.
_____
- Post n°718
Erős Pista wrote:
Brate, pričamo o tome kako se planski delegitimišu javne službe, a ne o tome što su te nervirali petničari iz razreda.
Ali ko napada javne službe? Vakcine su proizvodi privatnih kompanija, a Nestorović i co su državni lekari.
- Post n°719
Eto, napisala si BIA-in izvještaj za 2020/2021plachkica wrote:aaaaaaaa pa ne
Ali da, meni izgleda da sve ide preko fejsa.
...prešlo na tastaturu i svugdje. Kriza autoriteta, uostalom spominjali smo Revolt of the public na forumu.Turul madár wrote:ispredradnjaštvo
_____
- Post n°720
NSPM opet cenzuriše provaks komentare, ovaj put ne da ih ne objavljuje, nego ih menja, tj cenzuriše provaks delove.
Koga ne mrzi, neka napiše neki provaks komentar i neka vidi šta će se desiti. Može na ovu vest:
http://www.nspm.rs/hronika/vucic-u-emisiji-hit-tvit-vakcinacija-je-nesto-najvaznije-primicu-i-trecu-dozu-srbija-ce-proizvoditi-i-rusku-i-kinesku-vakcinu-a-uskoro-ce-biti-dostupna-i-moderna-nikada-nista-ne-radim-zbog-izbora.html
Ali slično je i sa svim drugim vestima o vakcinama.
Koga ne mrzi, neka napiše neki provaks komentar i neka vidi šta će se desiti. Može na ovu vest:
http://www.nspm.rs/hronika/vucic-u-emisiji-hit-tvit-vakcinacija-je-nesto-najvaznije-primicu-i-trecu-dozu-srbija-ce-proizvoditi-i-rusku-i-kinesku-vakcinu-a-uskoro-ce-biti-dostupna-i-moderna-nikada-nista-ne-radim-zbog-izbora.html
Ali slično je i sa svim drugim vestima o vakcinama.
_____
- Post n°721
Jeremija lajkovao tvit.Erős Pista wrote:О томе сам јавно већ говорио лично ја. Нема сумње да смо против ковид пропусница. Никакве сумње. https://t.co/UOWjBCAw8E
— Владимир Гајић (@vladimirgajic1) September 26, 2021
E, pa lepo.
A kad je mladi Suvar govorio oni izlaizli da protestuju protiv covid mera, jer misle da je nekako covid mera stvar rezima, i samo SNS nas moze spasiti, vi me hranili sendvicima. Neka
_____
????
- Guest
- Post n°722
vučić da kaže dišite, ti debili bi zapušili noseve i napinjali se
- Post n°723
vax histerici sad tvrde da ih vakcina samo štiti od težeg oboljevanja.
— Šesta kolona (@haarppp) September 27, 2021
pa su, da ne bi dobili kijavicu,
spremni podržati aparthejd, fašizam i ko zna šta još sve ne.
ali ajde to,
što se ne bi njih označilo,
pa da ih izbegavamo svuda,
što zapravo i traže?
ne, a?
to vam i pričamo. https://t.co/ZrKYcgWN9X
_____
- Guest
- Post n°724
vax histerici
blokirao sam tu budalu da ga ne bih čitao, ali ne vredi
blokirao sam tu budalu da ga ne bih čitao, ali ne vredi
- Post n°725
Manje bi se nervirao kad ne bi histerisao
_____
★