Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Antivakseri i ostale stetocine

Erős Pista

Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 Empty Re: Antivakseri i ostale stetocine

Post by Erős Pista Sun Sep 26, 2021 7:42 pm

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 Empty Re: Antivakseri i ostale stetocine

Post by Guest Sun Sep 26, 2021 7:44 pm

ovo je kampanja stvaranja dodatnog odijuma koji oduvek postoji, a prema obrazovanim ljudima tj ljudima sa zanimanjem i strukom. znaju da tako zahvataju dobar broj budala, kojih je sve više, i čije će simpatije i glasove prikupiti.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 26, 2021 7:52 pm

Istina. Ali ima jos nesto - ovo je odijum prema drzavi. Ne prema vlasti, nego prema drzavi kao sistemu institucija, prena ljudima koji u tim institucijama rade, prema javnom dobru i onima koji ga kako-tako brane i cuvaju - lekarima, prosvetarima, nepoliticki postavljenim birokratama (koliko ih jos ostalo), itd. Kad to slomis mozes bukvalno sta hoces, da proglasis da ljudi ne umiru od korone, nego ih zaprasuju iz aviona, ili da ne umiru uopste nego su jos zivi.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sun Sep 26, 2021 8:03 pm

Erős Pista wrote:Istina. Ali ima jos nesto - ovo je odijum prema drzavi. Ne prema vlasti, nego prema drzavi kao sistemu institucija, prena ljudima koji u tim institucijama rade, prema javnom dobru i onima koji ga kako-tako brane i cuvaju - lekarima, prosvetarima, nepoliticki postavljenim birokratama (koliko ih jos ostalo), itd. Kad to slomis mozes bukvalno sta hoces, da proglasis da ljudi ne umiru od korone, nego ih zaprasuju iz aviona, ili da ne umiru uopste nego su jos zivi.
    Da, baš to. Nepovjerenje ili baš odijum prema institucijama, zapravo autoritetima. Ne pomaže ni proglašavanje javnih institucija leglima uhljeba.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Sep 26, 2021 8:19 pm

oni su ojačali tamo jer su mnogo radili na temama stanovanja, renti i sl. plus su zelenilo tamo glavni partneri nacoša u vlasti.

jbg u austriju sam teo pa omašio
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sun Sep 26, 2021 8:56 pm

U izvješću se navodi kako je pandemija 'dodatno potaknula rast ekstremizma i radikalizma, pogotovo u okolnostima plasiranja dezinformacija i teorija zavjere oko europskog odgovora na krizu i učinkovitosti demokratskog i liberalnog političkog i društvenog uređenja. Jedno od područja ovih aktivnosti jest i Zapadni Balkan (ovaj izraz koristi EU pa i SOA, a označava države Balkana izvan EU) u čijem javnom prostoru su osobito zastupljene teorije zavjere i dezinformacije. S obzirom na bliskost južnoslavenskih jezika, dezinformacijama plasiranima u medijskom prostoru Zapadnog Balkana pokušava se utjecati i na percepciju javnosti u RH'.

Mislim da je SOA upravo optužila Nestorovića i Balkan info za slabu procijepljenost u hr  Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 1233199462 Jer inače bi se kao ful cijepili Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 3579118792

_____
    plachkica

Post by plachkica Sun Sep 26, 2021 9:30 pm

aaaaaaaa pa ne
    srpski antivakseri preuzimaju sve od hrvatskih, objave idu: usa antivax budale nešto objave,
    hrvatske budale to prevedu i plasiraju preko fb ili logično ili ne znam kojih još portala, odatle srbijanski
    preuzmu i prilagode antipravoslavnom narativu. tako nekako ide Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 3579118792
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Sep 26, 2021 9:41 pm

Turul madár wrote:ovo je kampanja stvaranja dodatnog odijuma koji oduvek postoji, a prema obrazovanim ljudima tj ljudima sa zanimanjem i strukom. znaju da tako zahvataju dobar broj budala, kojih je sve više, i čije će simpatije i glasove prikupiti.

Erős Pista wrote:Istina. Ali ima jos nesto - ovo je odijum prema drzavi. Ne prema vlasti, nego prema drzavi kao sistemu institucija, prena ljudima koji u tim institucijama rade, prema javnom dobru i onima koji ga kako-tako brane i cuvaju - lekarima, prosvetarima, nepoliticki postavljenim birokratama (koliko ih jos ostalo), itd. Kad to slomis mozes bukvalno sta hoces, da proglasis da ljudi ne umiru od korone, nego ih zaprasuju iz aviona, ili da ne umiru uopste nego su jos zivi.

Hoćete da kažete da su se ljudima smučili štreberi? Pih, pitam se zašto majku mu...  Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 2304934895
    disident

Post by disident Sun Sep 26, 2021 9:43 pm

Meni cesto kazu ljudi, lagali su me za sve ceo zivot, nista ja vise njima ne verujem

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Sep 26, 2021 9:54 pm

Zato se ja ne slažem sa onim Kotkinom. Tehnokratija će, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način, biti prigušena. U ovom trenutku prisustvujemo rapidnoj delegitimizaciji čitavog naučnog poretka. Nakon toga - džabe ti znanje kad ti niko ne veruje.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Sep 26, 2021 10:27 pm

to nije delegitimizacija već prostačko gaženje i cipelarenje i pišanje u facu. zato je staljinizam trenutno neophodan, a civilizacijska dostignuća nauke da se među polupismeni narod utiskuju uz pomoć narodne milicije i narodne armije.
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Sep 26, 2021 10:28 pm

Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 Weve-h10
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Sep 26, 2021 10:31 pm

ispredradnjaštvo
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Sep 26, 2021 10:33 pm

Turul madár wrote:to nije delegitimizacija već prostačko gaženje i cipelarenje i pišanje u facu. zato je staljinizam trenutno neophodan, a civilizacijska dostignuća nauke da se među polupismeni narod utiskuju uz pomoć narodne milicije i narodne armije.

Jeste, ali onda neće biti glavni cvikeraši, već narodna milicija i armija.
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Sep 26, 2021 10:34 pm

Treba nam staljinovska lisenkovština! Oh, wait
    disident

Post by disident Sun Sep 26, 2021 10:36 pm

Del Cap wrote:Treba nam staljinovska lisenkovština! Oh, wait
    Ovo mozda zna Sotir, ali sta je stavilo tacku na lisenkovstinu 70tih?   Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 2304934895

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 26, 2021 10:39 pm

Летећи Полип wrote:
    Turul madár wrote:to nije delegitimizacija već prostačko gaženje i cipelarenje i pišanje u facu. zato je staljinizam trenutno neophodan, a civilizacijska dostignuća nauke da se među polupismeni narod utiskuju uz pomoć narodne milicije i narodne armije.

Jeste, ali onda neće biti glavni cvikeraši, već narodna milicija i armija.

Brate, pričamo o tome kako se planski delegitimišu javne službe, a ne o tome što su te nervirali petničari iz razreda.

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Sep 26, 2021 11:11 pm

Erős Pista wrote:
    Brate, pričamo o tome kako se planski delegitimišu javne službe, a ne o tome što su te nervirali petničari iz razreda.

Ali ko napada javne službe? Vakcine su proizvodi privatnih kompanija, a Nestorović i co su državni lekari.
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sun Sep 26, 2021 9:30 pm

plachkica wrote:aaaaaaaa pa ne
    srpski antivakseri preuzimaju sve od hrvatskih, objave idu: usa antivax budale nešto objave,
    hrvatske budale to prevedu i plasiraju preko fb ili logično ili ne znam kojih još portala, odatle srbijanski
    preuzmu i prilagode antipravoslavnom narativu. tako nekako ide Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 3579118792
    Eto, napisala si BIA-in izvještaj za 2020/2021 Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 3937953091
    Ali da, meni izgleda da sve ide preko fejsa.
    Turul madár wrote:ispredradnjaštvo
    ...prešlo na tastaturu i svugdje. Kriza autoriteta, uostalom spominjali smo Revolt of the public na forumu.

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 26, 2021 11:44 pm

NSPM opet cenzuriše provaks komentare, ovaj put ne da ih ne objavljuje, nego ih menja, tj cenzuriše provaks delove.

Koga ne mrzi, neka napiše neki provaks komentar i neka vidi šta će se desiti. Može na ovu vest:

http://www.nspm.rs/hronika/vucic-u-emisiji-hit-tvit-vakcinacija-je-nesto-najvaznije-primicu-i-trecu-dozu-srbija-ce-proizvoditi-i-rusku-i-kinesku-vakcinu-a-uskoro-ce-biti-dostupna-i-moderna-nikada-nista-ne-radim-zbog-izbora.html

Ali slično je i sa svim drugim vestima o vakcinama.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Sep 27, 2021 1:08 am

Erős Pista wrote:

E, pa lepo.
    Jeremija lajkovao tvit.

A kad je mladi Suvar govorio oni izlaizli da protestuju protiv covid mera, jer misle da je nekako covid mera stvar rezima, i samo SNS nas moze spasiti, vi me hranili sendvicima. Neka Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 1949538119

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 27, 2021 1:51 am

vučić da kaže dišite, ti debili bi zapušili noseve i napinjali se
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 27, 2021 12:46 pm

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 27, 2021 12:49 pm

vax histerici

blokirao sam tu budalu da ga ne bih čitao, ali ne vredi
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 27, 2021 12:56 pm

Manje bi se nervirao kad ne bi histerisao Antivakseri i ostale stetocine - Page 29 1844795956

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 2:23 pm