Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°176
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Ovdje su najavili niz protesta pod nazivom 'Krik za slobodu' a sve po šemi think of the children :avaj:
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°177
razvalio me je danas jedan antivakser koji ništa ne tvrdi, ali je zapitan
- Post n°178
Pa to, teret dokaza nikad nije na njima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°179
Ja sam tek sada shvatio puno znacenje reci 'fah idiot'.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°180
ceo niz je, ali ovo posebno izdvajam
(3) ...sami kupili i kod kuće uzeli HIDROKSIHLOROKIN ILI IVERMEKTIN u prva 72 h ne bi bilo mrtvih. Zašto su povukli svuda u tih jebenih 120 zemalja Otvorenog Društva Užasa ove jednostavne,neškodljive i jeftine antiparazitike koji pokidaju odmah vezu virusa i domaćina-ćelije? ...
— ASPIA (@antiswampist) August 27, 2021
- Guest
- Post n°181
Nećeš vakcinu jer nije proverena ali hoćeš da napamet uzimaš lek za krave jer ti ga je preporučila Slavica sa fejsbuka.
- Post n°182
a zašto sve ove antivax antglobalističke žene biraju za profilnu sliku ova riblja poluotvorena
usta? jel im to neki znak prepoznavanja, simbol?
usta? jel im to neki znak prepoznavanja, simbol?
- Post n°183
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°184
ne pratim toliko sve o koroni, ali lek za konje poreporucuju i nestorovic i met taibi i dzimi dor. dosta se o tome pise, ima i naucnih radova...
(da se ogradim, ja sam uradno vakcinisan 2 puta, mirno cekam poziv za 3. dozu, ivermektin nisam koristio, jednom je koristio moj pas ali nevezano za koronu, i to je to)
(da se ogradim, ja sam uradno vakcinisan 2 puta, mirno cekam poziv za 3. dozu, ivermektin nisam koristio, jednom je koristio moj pas ali nevezano za koronu, i to je to)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°186
Лек као лек, али је за нешто друго и није масовно тестиран у овим дозама против короне на људима.
А ту има и главни проблем лек или вакцина.
Код лека који се масовно даје милионима оболелих постоји далеко већа шанса да дође до мутације вируса.
А ту има и главни проблем лек или вакцина.
Код лека који се масовно даје милионима оболелих постоји далеко већа шанса да дође до мутације вируса.
- Post n°187
ovog antivaksera si zaboraviozvezda je zivot wrote:ne pratim toliko sve o koroni, ali lek za konje poreporucuju i nestorovic i met taibi i dzimi dor. dosta se o tome pise, ima i naucnih radova...
- Post n°188
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°189
Taj lijek za konje i IDW preporučuje.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°190
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°191
sa druge strane, kada se npr taj isti ivermektin preporuči za pse za širok spektar infekcija, protiv raznih vrsta parazita i sl, onda se vlasnik psa pobuni i kaže to se rešava mazanjem guščijom mašću i čajem od kopriva.
- Post n°192
tred
A quick thread:⁰
— Ben Collins (@oneunderscore__) August 26, 2021
A lot of people have asked me this week: Where did this ivermectin obsession come from? Who could possibly benefit from it?
Most importantly, why did my antivaxx aunt start eating horse goo from the tractor store?
It’s complicated, but here are some answers. pic.twitter.com/fJZBjejN0N
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°194
to je inače izuzetno jak lek, što je i logično jer ubija parazite, na koji i mnogi psi koji generalno nemaju tegobe posle lekova i podnose mnogo bolje nego ljudi, mogu da reaguju izuzetno loše, pa je često obavezno davanje probiotika, praćenje stanja i sl. antivakseri i slične majmunčine izgleda obožavaju da žderu samo ono što cepa creva
- Post n°195
These cranks are so predictable lol pic.twitter.com/22lT1cuDh5
— Alex Kotch (@alexkotch) August 27, 2021
_____
ova zemlja to je to
- Post n°196
Trag(ikom)edija kontrarijanizma.
_____
- Post n°197
Само што су за Ковид у тестовима дозе ивермектина једно 50х веће него за паразите.Turul madár wrote:to je inače izuzetno jak lek, što je i logično jer ubija parazite, na koji i mnogi psi koji generalno nemaju tegobe posle lekova i podnose mnogo bolje nego ljudi, mogu da reaguju izuzetno loše, pa je često obavezno davanje probiotika, praćenje stanja i sl. antivakseri i slične majmunčine izgleda obožavaju da žderu samo ono što cepa creva
- Post n°200