1) постоје непроверене гласине
2) постоје индиције
3) имамо неких сазнања
4) имамо сазнања да проблем постоји
5) упознати смо са проблемом
Треба даље? Не треба, много је и ово.
da mu je nestao novčanik, odmah bi se setio policije.
— iO (@i_Okolonaokolo) June 24, 2021
Na temu zašto su ga angažovali posle otkaza (jer je ovaj bio u teškoj finansijskoj situaciji): “...On sam nije hteo da se prijavi na Nacionalnu službu za zapošljavanje, ali JA NISAM HTEO DA GA NOSIM NA SAVESTI.”
Grozno mi je ovo citati. Ja sam bio u Petnici 2 godine sredinom 90tih i nosim predivne uspomene (arheologija). Za S[...] smo znali, bio je to tipican kult licnosti. Tamo su se skupljali samo "kul" polaznici, sto mi nismo bili. Znali smo da se u tom krugu dosta eksplicitnih stvari desavalo, ali u tom momentu nismo imali svest koliko je to eksplicitno ili lose, niti smo znali tacno o cemu se radi, jer nismo bili dovoljno kul da licno prisustvujemo. Takodje je cela grupa oko S[...] bila smisleno obavijena velom tajne i mistike i nikad nismo znali sta je od svega sto se "prica" istina a sta ne.
Dakle: nema sanse da Vigor nije jos tada znao sta se desava, a ako se tada jos nije desavalo, cemu jedno takvo okruzenje vodi. Vigor je sve samo ne glup.
Ajeje Brazorf wrote:A sada se nadam da ćemo videti mehanizme potpunog kenselovanja i useravanja u život svima koji su učestvovali u prikrivanju.
Mi smo ceo računar uzeli i reformatirali. Nismo ga pregledali. Verovali smo da ćemo tu videti stvari koje nisu u redu i da to ne treba više da postoji. Mislili smo da štitimo decu - rekao je Majić i dodao da SADA veruje da je S. nasilnik.
Ако знаш можда, до кад је Биља тамо водила психологију (риђа коса, мало пунија).bemty wrote:
seminar psihologije je stao uz upravu
Ajeje Brazorf wrote:A sada se nadam da ćemo videti mehanizme potpunog kenselovanja i useravanja u život svima koji su učestvovali u prikrivanju.
Imam 38 godina, 19 godina radim u medijima i do danas nisam imala pojma koliko pojedini mediji nisu normalni i šta su u stanju da urade. Htela sam da prećutim koji su, ali ne znam što bih, tako da evo liste, dopunjavaću:
— Jovana Gligorijević (@Jovanana) June 24, 2021
Sotir wrote:Ако знаш можда, до кад је Биља тамо водила психологију (риђа коса, мало пунија).bemty wrote:
seminar psihologije je stao uz upravu
Био сам 92-93.
misliš kao i škola glume ambicije roditelja i tako te stvariboomer crook wrote:malo je ovo petnica ono imala feler od starta. ta kompetativnost, elitni karakter i sve to je onako malo odvratno.
E da neće da prijavi, za mene je to najgore. Čist nemoral, a njima to ne smeta. Ali brate i maloletnice moraju imati neki stav, još kako moj unuk ima stav sa 12 godina. A ove sa 16 nemaju, nego se slikaju gole. Neću za takve stvari nikoga da amnestiram
Ajeje Brazorf wrote:Vesna Pešić nudi apartan i edgy pogled na dešavanja u Petnici.
E da neće da prijavi, za mene je to najgore. Čist nemoral, a njima to ne smeta. Ali brate i maloletnice moraju imati neki stav, još kako moj unuk ima stav sa 12 godina. A ove sa 16 nemaju, nego se slikaju gole. Neću za takve stvari nikoga da amnestiram
E da neće da prijavi, za mene je to najgore.