vesna je lupila, i to baš lupila, ali ono poseravanje biljane srbljanović po njoj, posredno
i po peščaniku jer njoj daje prostor mi je ipak za mnogo veći bljuc.
Janko Suvar wrote:Biljana Keller
nehumano je da je puste da se ovako ponižava, bukvalno balavi po sebi. suštinski, nikakvo zlo više ne može naneti, jer nema nikakav autoritet, služi isključivo za jeftini podsmeh. ipak je neljudski da očigledni kognitivni deficit ove moralno zapuštene starice okruženje ne prepoznaje i ne privede je humanim uslovima. treba da počne da se upišava u gaće u javnosti, da bi je sklonili od tastature? takav kraj ne zaslužuje baš niko.
Janko Suvar wrote:Posto su pocionici belci, Marinika Tepic ne oseca potrebu da se izjasnjava ovde.
Janko Suvar wrote:Pa nekoliko stvari:
a) Rasizam prema boji koze nije periferna tema, ako si Rom ili izbegilica sa Bliskog istoka. A kao sto vidimo nije periferna tema ni za Kineze sad kad je sinofobija postala normalna stvar za opozicionu javnost
b) Navaljni jeste rasista
c) Da li je neko rasista ili nije jeste glavna politicka vododelnica,samo ti se cini da nije jer si beo, pa nisi predmet mrznje Marinike Tepic.
d) Tepic je u javnosti otvorila nekoliko tema, koje se ticu seksualnog nasilja, takodjer je jedna od tri politicarke prominentne u zemlji, sledstveno ima odgovornost prema feministickim pitanjima, od kojih je seksualno nasilje najvaznije
e) Ja nalazim da je indikativno sto je odlucila da se ne oglasi o ovoj temi, iako bi iz ovog razloga pod d trebalo. Nije to uradila iz sledecih razloga
-pocinioci su beli
-pocinioci su iz ovako jednog habitusa koji je blizak opozcionoj javnosti, ljudi od ugleda i iz akademskog sveta i posto celo to nasilje, nema atmosferu provincijalnog hotela, opozicija nece da se mesa.
-stvar ni na koji nacin ne utice na rezim, ne moze da se pretvori u antivucicizam i zato za Mariniku Tepic nema upotrebnu vrednost.
Inace, zato sto opozicija nicemu, pa ni ovome ne pristupa principijelno i polazeci od jasnog svetonazora i ideologije, zato i nije uspela da istera stvar protiv Palme (a ne kako se misli zbog njegove moci u rezimu). Stvar nije dozivljena u javnosti kao autenticna briga za zrtve, jer nije to ni bilo, nego samo jos jedna vucicpeder "afera".
a1) rasa je drustveni konstrukt, a ne bioloska stvar kao boja koze- Gruzin je podjednako beo koliko i Navaljni (kad nije zelen hehe) pa ga ovaj ipak mrzi i smatra za nize bice.
fikret hadžiabdić wrote:Malo sam se pogubio, vjerovatno od vrućine, ali više ne znam šta piše Janko a šta Biljana. Riječi i teme im jesu različite ali ubija svejetoistizam(TM) iz njih.
Nisu svi isti.fikret hadžiabdić wrote:Malo sam se pogubio, vjerovatno od vrućine, ali više ne znam šta piše Janko a šta Biljana. Riječi i teme im jesu različite ali ubija svejetoistizam(TM) iz njih.
Gledajte da opoziociona javnost ne ume da reaguje na seksualno zlostavljanje u Petnici, jer ne sluzi dnevno politckoj svrsi, to sam ja reko.Mór Thököly wrote:fikret hadžiabdić wrote:Malo sam se pogubio, vjerovatno od vrućine, ali više ne znam šta piše Janko a šta Biljana. Riječi i teme im jesu različite ali ubija svejetoistizam(TM) iz njih.
Pa zato sto pisu isto - gledajte ovo, gledajte ono, samo nemojte ono sto stvarno treba gledati
Janko Suvar wrote:Gledajte da opoziociona javnost ne ume da reaguje na seksualno zlostavljanje u Petnici, jer ne sluzi dnevno politckoj svrsi, to sam ja reko.Mór Thököly wrote:
Pa zato sto pisu isto - gledajte ovo, gledajte ono, samo nemojte ono sto stvarno treba gledati
Petnicopedija-vazni interni pojmovi sa objasnjenjima, iz svih 30 godina postojanja #petnica zato pomozite i vi sa vasim predlozima #ispedia
— bozicn (@bozicn) June 15, 2011
Biblioteka, tresnja, cumez, Firma, laba, pecurka, Savan, soba 25, Duda, 6 kreveta, Depo, kupola, gitara, Grumf sve za #ispedia ukljuci se
— IS Petnica (@is_petnica) June 15, 2011
fikret hadžiabdić wrote:Malo sam se pogubio, vjerovatno od vrućine, ali više ne znam šta piše Janko a šta Biljana. Riječi i teme im jesu različite ali ubija svejetoistizam(TM) iz njih.