This is why they don’t want you to see #WhatIsAWoman. It’s because of moments like this. Gender ideology is an insane, incoherent mess. pic.twitter.com/p5m2RIbKff
— Matt Walsh (@MattWalshBlog) June 2, 2022
feminizam i priključenija
- Post n°651
Re: feminizam i priključenija
Ne znam gde pre okaciti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°652
Jel to ovaj film?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°653
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°654
Pustio sam ocekujuci da je woman with blue hair (do sada vec tip u desnicarskoj propagandi) lupila neku glupost i da sad ovajtime mase kao ko zna kakvim dokazom. Medjutim, sve je super rekla i on je ispao glup. Ovo moze da upali samo kod onih kpji su vec popili kul ejd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°655
Žena bi da mengeleiše decu. Denacifikovati što pre.
_____
- Post n°656
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°657
Lep si.
_____
- Post n°658
I sta je na kraju balade zena?
- Post n°659
Notxor wrote:Lep si.
Bolje lep nego pametan!
_____
- Post n°660
Lepota je prolazna, glupost je večna... Nazdravlje.
_____
- Post n°661
Jel doks transfobija upakirana u brigu za žene?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°662
Nemam pojma - pitaj žene.
Zanimljivo je koliko niko ne pita žene ni o pravu na abortus ni o takmičenjima protiv muškaraca sa sisama.
Zanimljivo je koliko niko ne pita žene ni o pravu na abortus ni o takmičenjima protiv muškaraca sa sisama.
_____
- Post n°663
Bleeding Blitva wrote:Jel doks transfobija upakirana u brigu za žene?
Ne, nego hrabro govorenje istine u lice u moći!
_____
- Post n°664
Notxor wrote:Nemam pojma - pitaj žene.
Ne, svašta, zašto pitati žene, sve će nam objasniti objektivni i dobronamerni komentatori poput Meta Volša.
The people who have overseen, cheered on, facilitated, and encouraged the mass slaughter of 60 million babies deserve to suffer. That is justice. It would be good for the world and for their own souls. They are hideously evil. The worst that humanity has to offer.
— Matt Walsh (@MattWalshBlog) December 2, 2021
_____
- Post n°665
Mat Volš je budala koja jaše na talasu transfobije, mislim, neću ja da se presvlačim sa Liom Tomas posle plivanja, nego Blitva ili njena ćerka ili nečija ćerka. Ako njima ne smeta Fukoovo klatno u svlačionici, šta se to mene tiče.
Meni smeta kad budala sa plavom kosom priča o mengeleovski hormonskim eksperimentima na deci i, da ponovim, ja bih to denacifikovao.
Meni smeta kad budala sa plavom kosom priča o mengeleovski hormonskim eksperimentima na deci i, da ponovim, ja bih to denacifikovao.
_____
- Post n°666
Matt Walsh je desničarski edgelord koji je uočio nišu gdje bi se mogao utrpat, twitter je krcat ali doksa nema pa zašto ne bi on. Ne znam koliko je vremena posvetio endokrinologiji i psihologiji, if any, al iz aviona se vidi da je ljigo čiji je cilj oWnAti žene.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°667
Cesto gostuje kod Takera Karlsona, bas me cudi
- Post n°668
Notxor wrote:Mat Volš je budala koja jaše na talasu transfobije, mislim, neću ja da se presvlačim sa Liom Tomas posle plivanja, nego Blitva ili njena ćerka ili nečija ćerka. Ako njima ne smeta Fukoovo klatno u svlačionici, šta se to mene tiče.
Kad je toddler stigao do pitanja starog koliko i ljudska vrsta: "mama, gde je tebi pisha?", cela ta internalizovana inclusiveness prica je rezultirala u bez-razmisljanja odgovoru " devojcice uglavnom nemaju pishu kao decaci.".
Sve je to stvar malo promene perspektive, nista strasno. Sirok je spektar, ima mesta za sve.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°669
u jbte s kakvim se vi problemima u životu suočavate
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°670
ni blizu kao recimo kaster semenja kojoj traže da ide redom i pokazuje pičku ljudima da bi je pustili da živi svoj život normalno.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°671
meni ne bi bio problem da se presvlačim pred liom tomas, niti da sa trans ženama delim kupatilo.
mislim, nije da je strejt muškarcima koji žele da siluju žene neophodna dugačka kosa i haljina da bi ušli u ženski wc i tamo silovali žene.
i baš je zanimljivo što se uvek u diskusiji o trans ljudima prvo spominju ljudi poput lie tomas a ne činjenica da se OGROMNA većina trans ljudi i dalje susreće sa sistemskom diskriminacijom, da im se negira činjenica da uopšte postoje i da je procenat samoubistava među njima disproporcionalno veći nego među cis ljudima.
mislim, nije da je strejt muškarcima koji žele da siluju žene neophodna dugačka kosa i haljina da bi ušli u ženski wc i tamo silovali žene.
i baš je zanimljivo što se uvek u diskusiji o trans ljudima prvo spominju ljudi poput lie tomas a ne činjenica da se OGROMNA većina trans ljudi i dalje susreće sa sistemskom diskriminacijom, da im se negira činjenica da uopšte postoje i da je procenat samoubistava među njima disproporcionalno veći nego među cis ljudima.
_____
- Post n°672
bela maca wrote:
+1
Mene to podseca na one budalastine da ako ne verujes u Boga odmah si zao, ruzan, pokvaren, opasnost za druge, kao da ti treba da verujes u Boga da bi voleo svoju porodicu ili da bi se odupro zelji da prosto ubijes 10 ljudi na ulici svaki dan, ne shvatajuci da tima sto se bore sa nagonom da maltretiraju ili ubijaju ljude molitva ne pomaze. Stavise, inejbluje ih (pozdrav, pace!)
- Post n°673
btw ovako izgleda pravo mengelisanje
My blood is boiling.
— Joss Prior Chemically altered... (@joss_prior) June 2, 2022
Soooo fucking much!
The absolute fucking arrogance, of these two braindead dickheads, spelling out the fascistic solution to trans people exhibiting natural human diversity, is sick, twisted, perverted, and beyond callous and evil!
I dont have the words... pic.twitter.com/cP1VxPmcnj
_____
- Post n°674
a za to vreme
Jeziva svedočenja seksualno zlostavljanih studentkinja Arhitektonskog fakulteta
"Ne osećam se bezbedno u sali profesora (ime poznato redakciji)" - naziv je ankete koja je osvanula na društvenim mrežama, a kojoj je za cilj da se sve žrtve seksualnog uznemiravanja na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu jave. Na Instagram nalogu koji je napravljen samo za ovu situaciju, pojavile su se ispovesti anonimnih studenata o situacijama kroz koje su oni prolazili i o seksualnom nasilju koje su doživeli od strane profesora i asistenata na fakultetu.
https://nova.rs/vesti/drustvo/jeziva-svedocenja-seksualno-zlostavljanih-studentkinja-arhitektonskog-fakulteta/
Jeziva svedočenja seksualno zlostavljanih studentkinja Arhitektonskog fakulteta
"Ne osećam se bezbedno u sali profesora (ime poznato redakciji)" - naziv je ankete koja je osvanula na društvenim mrežama, a kojoj je za cilj da se sve žrtve seksualnog uznemiravanja na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu jave. Na Instagram nalogu koji je napravljen samo za ovu situaciju, pojavile su se ispovesti anonimnih studenata o situacijama kroz koje su oni prolazili i o seksualnom nasilju koje su doživeli od strane profesora i asistenata na fakultetu.
https://nova.rs/vesti/drustvo/jeziva-svedocenja-seksualno-zlostavljanih-studentkinja-arhitektonskog-fakulteta/
_____
- Post n°675
oh wow! look at those sideline distractions!
_____