Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

disident

Virus - Page 29 Empty Re: Virus

Post by disident Tue Mar 30, 2021 2:47 pm

Erős Pista wrote:
    disident wrote:
    Ako pitas mene za ove studente, mislim da je slucajno i spontano, za razliku antivax skupova, narodnih patrola i cele te menazerije. Otislo sve van vinkla

Ma mislim ono za Đuku - kako je pre 10 godina znao da će virus korone baš tako da izgleda? Coincidence? I think not.
    Ahahahhahahahahahaha jbt nisam ga prepoznao
    Djuka iluminat 33 stepena tajnog reda vitezova fokus radija

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 30, 2021 3:12 pm

Tad se druzio sa Andjusom a on pogadja sve

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Tue Mar 30, 2021 4:12 pm

Erős Pista wrote:
    disident wrote:
    Ako pitas mene za ove studente, mislim da je slucajno i spontano, za razliku antivax skupova, narodnih patrola i cele te menazerije. Otislo sve van vinkla

Ma mislim ono za Đuku - kako je pre 10 godina znao da će virus korone baš tako da izgleda? Coincidence? I think not.

Наравно да није случајно. Хтео је да се прикаже како је сав накурчен, и како је објаснио тако су му и направили.
    Dambo

Post by Dambo Tue Mar 30, 2021 8:00 pm

Sotir wrote:
    Dambo wrote:Kuvalo koje sam kupio u plastikari koja je stavila natpis da ima sardine i brašno - se zapalilo
    Та кувала су забрањена иначе. Продају се испод жита. 
    Добро си прошао што се само запалило, да си мешао металном кашиком у правом тренутку...

Nisam znao, zanimljivo.
    disident

Post by disident Tue Mar 30, 2021 8:31 pm

Sotir wrote:
    Dambo wrote:Kuvalo koje sam kupio u plastikari koja je stavila natpis da ima sardine i brašno - se zapalilo
    Та кувала су забрањена иначе. Продају се испод жита. 
    Добро си прошао што се само запалило, да си мешао металном кашиком у правом тренутку...
    I da puknu, i to bez kasike

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue Mar 30, 2021 10:07 pm

sta mislite, jel ima sanse da u BG covid ambulantama prime decka sa full korona simptomima prijavljenog u uzicu sa kartonom u uzicu ? ili je bolje da odma sedne auto za UE ?

npr znam da mene kao prijavljenog vozdovcana u ludilu ne bi primili na vracaru, al stvarno ne znam dal su ludi da salju decka iz BG za UE.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Mar 30, 2021 10:09 pm

trebalo bi da prime, znam mnogo ljudi koje su primili tu gde su, ali ne mogu da tvrdim.

_____
    ????
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue Mar 30, 2021 10:10 pm

tako sam nekako i ja cuo. thanks šu Virus - Page 29 1143415371

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    plachkica

Post by plachkica Tue Mar 30, 2021 10:11 pm

mislim da će da ga prime svugde, vidi koja radi 24h, u njoj bi trebalo da je noću najmanja gužva
    (primaju bez knjižice, zašto ne bi primili nekog ko ima knjižicu?)

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue Mar 30, 2021 10:13 pm

malo me je sramota da priznam al ja sam malo zone out-ovao sa koronom situacijom otkako sam se vakcinisao tako da u biti stvarno nisam znao ni da primaju bez knjizice. hvala plachkice !

_____
    Sotir

Post by Sotir Tue Mar 30, 2021 11:21 pm

Erős Pista wrote:Disi, ti si doktor za ove omladinske i studentske potkulture. Ko su ovi ljudi? Nacrtaj mi kroki u dve rečenice.

Данас у бус улази неколико студената, без маске. Нешто чаврљају.
    Начујем део разговора између неког момка са брадицом, и девојке која нетремице гледа у њега:
    - ...много смо јаки. Србија је међу јачима са проституцијом. Баш онако јаки.
    - Стварно? Нисам знала, баш занимљиво.
    - Да, да...

Одмах сам се сетио овог питања, мислим да даје добар, сликовит одговор.
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 31, 2021 12:57 am

Virus - Page 29 9JEkReK
    kondo

Post by kondo Wed Mar 31, 2021 1:08 am

Virus - Page 29 3579118792

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 31, 2021 1:56 am

Čile vakciniše pretežno kineskim Sinovakom relativno male efikasnosti, a delom i Fajzerom.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 31, 2021 8:31 am

Sotir wrote:
    Erős Pista wrote:Disi, ti si doktor za ove omladinske i studentske potkulture. Ko su ovi ljudi? Nacrtaj mi kroki u dve rečenice.

Данас у бус улази неколико студената, без маске. Нешто чаврљају.
    Начујем део разговора између неког момка са брадицом, и девојке која нетремице гледа у њега:
    - ...много смо јаки. Србија је међу јачима са проституцијом. Баш онако јаки.
    - Стварно? Нисам знала, баш занимљиво.
    - Да, да...

Одмах сам се сетио овог питања, мислим да даје добар, сликовит одговор.

Virus - Page 29 3579118792

Toeto.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 31, 2021 10:41 am

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 31, 2021 10:46 am

Otkad je ovo?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 31, 2021 10:47 am

njega slušaju 

još je jutros otišao dare ili mare, ne razlikujem ih, ostali smo sami
    kondo

Post by kondo Wed Mar 31, 2021 11:06 am

kako misliš otišao?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 31, 2021 11:30 am

Voditelj "Mentalnog razgibavanja" dao otkaz uživo, usred emisije

https://noizz.rs/noizz-news/voditelj-emisije-mentalno-razgibavanje-darko-mitrovic-dao-otkaz-uzivo/xe3l37c

Btw, meni je malo bezveze jucerasnja hajka na ovog lika. On nema nikakav uticaj na ljude. Uticaj imaju Nestorovic, Danica Grujicic a ne jebeni Dare ili Mare.

Nije da mi je zao njih dvojice, nisam ih ni gledao,ali ovako ce se sutra hajkati Mrco ili tako neko.

Last edited by ficfiric on Wed Mar 31, 2021 11:30 am; edited 1 time in total

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 31, 2021 11:30 am

Erős Pista wrote:Otkad je ovo?

Last edited by rumbeando on Wed Mar 31, 2021 11:32 am; edited 1 time in total
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 31, 2021 11:31 am

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 31, 2021 11:33 am

ficfiric wrote:

https://noizz.rs/noizz-news/voditelj-emisije-mentalno-razgibavanje-darko-mitrovic-dao-otkaz-uzivo/xe3l37c

Btw, meni je malo bezveze jucerasnja hajka na ovog lika. On nema nikakav uticaj na ljude. Uticaj imaju Nestorovic, Danica Grujicic a ne jebeni Dare ili Mare.

Nije da mi je zao njih dvojice, nisam ih ni gledao,ali ovako ce se sutra hajkati Mrco ili tako neko.

može i mrco, sve ok
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 31, 2021 11:33 am

Alo:

FINALE SERIJE PRIMITIVNIH ISPADA Darko Mitrović teatralno dao otkaz uživo na Novoj S, a onda otkrio sramnu istinu o Ivanu Ivanoviću, Brankici Stanković i Antoneli Rihi (VIDE)

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 31, 2021 11:49 am

ficfiric wrote:

Nisam pratio hajku,ali ima on solidan reach i pravi ozbiljnu stetu. Anije da mu nisu skretali paznju.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 9:45 pm