Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 28 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Mon 29 Mar - 22:57

Ovo za one koji kazu da drzava ne moze ovo ili ono. Drzava moze sta oces na svojoj teritoriji, samo je pitanje dal hoce

disident

Post by disident Mon 29 Mar - 23:10

I onda drugo krilo udbe aktivira svoje saradnike kao kontru
    Дамњан Кнежевић

Напунимо Трг Републике и улице Београда. Што нас је више то ће њихова ковид-хистерија губити смисао. У ЦГ се не сме ићи из града у град без дозвола, прошле недеље је био полицијски час од 21ч до ујутру, у БиХ се не сме на улицу без маске. Ми имамо најмање мере само због јулских демонстрација, на то смо их подсетили прошле суботе. Да јесмо шетали и играли коло али нас је било и нисмо претили празном пушком. Ајмо сада да им предамо јасан захтев за укидање неуставног кризног штаба и да им дамо рок. Браћо и сестре не наседајте на приче које се пуштају директно од система. Они се воде старом римском "завади па владај". Јуче је један студент добио батине од полиције јер није хтео да оде из парка где су се млади дружили, данас су двојица момака добили казне због свирања гитара у центру БГ а Вулин и Митровић са СНС багром редовно журкују на Сењаку.  Не дозволимо да нас праве лудима и да нас завађају. Најављују нови "пик" пред Васкрс дочекајмо га спремни. Лично ћу позвати на свакодневну блокаду аутопута и целог Београда ако дође до тога а сада Вас позивам да се саберемо. Овога пута на позив осталих ћу учествовати у организацији скупа. Замолио бих људе из Београда и околине да се одазову у што већем броју, прошли пут је била бар четвртина људи из унутрашњости. Нека браћа и сестре из унутрашњости дођу када будемо даноноћно рушили систем, тај тренутак се ближи. Покажимо одговорност и слогу ОПСТАНИМО!

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 29 Mar - 23:32

Ja samo kazem da se moze. A to sto oni igraju ovo, kao i provax-contravax...to je ugrađeni čip  višedecenijske propasti ove institucionalne skalamerije što se zove Srbija.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 29 Mar - 23:36

Mór Thököly wrote:Ovo za one koji kazu da drzava ne moze ovo ili ono. Drzava moze sta oces na svojoj teritoriji, samo je pitanje dal hoce

[size=30] [/size]

+1000

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 29 Mar - 23:42

Mór Thököly wrote:Drzava moze sta oces na svojoj teritoriji, samo je pitanje dal hoce

i koju teritoriju kontrolise

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue 30 Mar - 0:05

Pa dobro, to i kazem...
    rumbeando

Post by rumbeando Tue 30 Mar - 12:15

rumbeando

Post by rumbeando Tue 30 Mar - 12:28

Najpogođeniji gradovi/opštine sa 50 i više novozaraženih po jučerašnjim podacima:

Virus - Page 28 4zQOv65

novosti.rs/vesti/drustvo/980492/presek-gradovima-beograd-dalje-vrhu-liste-evo-kojim-jos-mestima-ima-veliki-broj-novozarazenih
    Sotir

Post by Sotir Tue 30 Mar - 12:40

rumbeando wrote:
    У јеботе ово је горе него што сам очекивао. Мислио сам да зезам антиваксере да примају боцу на Сокоцу, винк, винк, кад се они заправо ложе на ту ствар.
    kondo

Post by kondo Tue 30 Mar - 12:44

jbte sto nisam vlast na 1 dan, ovo se bas lako resava - obavezna vakcinacija. vojska da organizuje da ne bude muljanja ili barem da se smanji.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Dambo

Post by Dambo Tue 30 Mar - 12:45

Kuvalo koje sam kupio u plastikari koja je stavila natpis da ima sardine i brašno - se zapalilo
    Sotir

Post by Sotir Tue 30 Mar - 12:46

Mór Thököly wrote:Ovo za one koji kazu da drzava ne moze ovo ili ono. Drzava moze sta oces na svojoj teritoriji, samo je pitanje dal hoce
    Ускоро ће свима постати јасно које је једино решење
    Virus - Page 28 Helmet

Virus - Page 28 Images?q=tbn:ANd9GcQmDeWLyExix9016C193_ur3XK8rIq11nvxcA&usqp=CAU
    Sotir

Post by Sotir Tue 30 Mar - 12:47

Dambo wrote:Kuvalo koje sam kupio u plastikari koja je stavila natpis da ima sardine i brašno - se zapalilo
    Та кувала су забрањена иначе. Продају се испод жита. 
    Добро си прошао што се само запалило, да си мешао металном кашиком у правом тренутку...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 30 Mar - 12:47

Disi, ti si doktor za ove omladinske i studentske potkulture. Ko su ovi ljudi? Nacrtaj mi kroki u dve rečenice.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

rumbeando

Post by rumbeando Tue 30 Mar - 13:03

Direktor Infektivne klinike dr Goran Stevanović nakon sastanka direktora kovid bolnica sa ministarom zdravlja Zlatiborom Lončarom:

Doktor Goran Stevanović je u izjavi nakon sastanka naveo da su bolnička mesta na granici popunjenosti za kovid pacijente.
    "Drugim rečima, imamo obezbeđena mesta za 24 sata i nešto više, iza toga moraju da se otvaraju novi kapaciteti", rekao je Stevanović.
    Ukazao je da se priliv pacijenata danima ne smanjuje i da je dalje veliki priliv pacijenata koji zahtevaju ozbiljnu terapiju, hitan prijem i primenu velikih količina kiseonika, kao i da raste broj prijema u jedinice intenzivne nege.
    "Sve zajedno govori u prilog situaciji koja je na granici koju može da izdrži zdravstveni sistem", poručio je Stevanović.
    Naglasio je da je primetan veliki broj sve mlađih pacijenata sa težim kliničkim slikama.
    "I dalje jedan broj njih dolazi nakon sedam, osam ili čak deset dana samolečenja u kućnim uslovima", naglasio je Stevanović.
    ...
    Naglasio je da su svi rukovodioci kovid bolnica na sastanku zaključili da treba da se uputi apel i pokrene inicijativa da vakcina protiv kovida postane obavezna za zdravstvene radnike.
    "Time bismo prvo zaštitili same zdravstvene radnike, zatim bismo povećali stepen zaštite samih pacijenata i onih koji se leče od kovida i onih koji ne leče od kovida, a dali i jedan dopunski zamah daljoj vakcinaciji stanovništva", naveo je Stevanović.
    Na pitanje koje bolnice će sledeće ući u kovid sistem, budući da su skoro popunjeni postojeći bolnički kapaciteti, Stevanović kaže da se "Selters" priprema da uđe u kovid režim.
    "Mi smo na granici popunjenosti kapaciteta intenzivnih nega, 'Selters' se priprema da uđe u sistem kovida najbrže moguće, odnosno kada bude bila potreba. To će najkasnije da se desi u petak. Ostale bolnice, Čačak, Novi Pazar, već imaju pripremljene kapacitete koji su u spremnosti da se odmah startuju kako bude rastao broj prijema", rekao je Stevanović.
    Ukazao je da svaka od regionalnih bolnica ima još neko odeljenje ili dopunskih kapaciteta koji su spremni.
    https://www.rts.rs/page/stories/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4314257/stevanovic-kovid-bolnice-sastanak.html
    Dambo

Post by Dambo Tue 30 Mar - 13:17

Erős Pista wrote:Disi, ti si doktor za ove omladinske i studentske potkulture. Ko su ovi ljudi? Nacrtaj mi kroki u dve rečenice.

Nije ovo nikakva specijalna potkultura ovo su najprosečnije moguće njuške za to doba.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue 30 Mar - 13:19

CNN-ov dokumentarac COVID WAR – The Pandemic Doctors Speak Out sa izjavama insajdera iz Bele kuće Faučija i Birksove o koronavirusu u SAD emitovan je na CNN International u 3 sata po našem vremenu u noći između ponedeljka i utorka, ako nekog ko ima Eon ili drugu mogućnost vraćanja zanima da odgleda.

Last edited by rumbeando on Tue 30 Mar - 13:20; edited 1 time in total
    disident

Post by disident Tue 30 Mar - 13:20

Erős Pista wrote:Disi, ti si doktor za ove omladinske i studentske potkulture. Ko su ovi ljudi? Nacrtaj mi kroki u dve rečenice.
    Vidim da tabloidi odredom pisu da su upitanju studenti u prolazu ispod zelenog venca, ali sam prilicno siguran da ovo nije zeleni venac a ne lice svi ni na studente, vise su kategorija mladih i provoda. 
    Naravno, bilo ono razbijanje sl okupljanja u studentskom gradu od strane policije, a video sam po netu najavu za neku javnu studentsku zurku ovog tipa za cetvrti april.
    Long story short, gomila studenata  mladih sedi po stanovima i domovima dok slusa online predavanja, dodas na to internet trending yt i tik toka, kapitalizam, bezosecajnost, glupost, hormone i osecaj da radis nesto zabranjeno i eto.

_____
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Tue 30 Mar - 13:37

Sotir wrote:Virus - Page 28 Images?q=tbn:ANd9GcQmDeWLyExix9016C193_ur3XK8rIq11nvxcA&usqp=CAU

Virus - Page 28 C831up11

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 30 Mar - 13:39

I kazi sad ti meni - jel mislis da je to slucajno? Koja je verovatnoca?

_____

nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Tue 30 Mar - 13:47

ovo je podzemni prolaz kod studenjaka, posto ih policija tera sa onog ostrvca pored auto puta sad (od proslog proleca) su tu ponekad.

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    disident

Post by disident Tue 30 Mar - 13:57

Erős Pista wrote:I kazi sad ti meni - jel mislis da je to slucajno? Koja je verovatnoca?
    Ako pitas mene za ove studente, mislim da je slucajno i spontano, za razliku antivax skupova, narodnih patrola i cele te menazerije. Otislo sve van vinkla

_____
    Pristalica krvne osvete
    паће

Post by паће Tue 30 Mar - 13:59

disident wrote: Otislo sve van vinkla

RIP, Van Vinkle.
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Tue 30 Mar - 14:15

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 30 Mar - 14:39

disident wrote:
    Erős Pista wrote:I kazi sad ti meni - jel mislis da je to slucajno? Koja je verovatnoca?
    Ako pitas mene za ove studente, mislim da je slucajno i spontano, za razliku antivax skupova, narodnih patrola i cele te menazerije. Otislo sve van vinkla

Ma mislim ono za Đuku - kako je pre 10 godina znao da će virus korone baš tako da izgleda? Coincidence? I think not.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat 16 Nov - 23:56