Samo nek je negativno. Iz mog anegdotalnog iskustva (a i moje mame, a njeno je sigurno znacajnije), svako ko je imao iole tezu sliku (znaci, da nije bila "obicna prehlada") trebalo im je 6-8 meseci da se vrate u normalu. A iz bliskog kruga ljudi, dve osobe dijagnostifikovane long covid.bemty wrote:uspeli smo nakon nedelju dana mrcvarenja da dobijemo turu negativnih rezultata.
i bolesna sam al cudo jedno kako sam odmah zivnula da odvedem klinca u skolu
stvarno smo se popeli jedni drugima na glave, uzas jedan.
Virus
- Post n°426
Re: Virus
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Guest
- Post n°427
San Saba Songbird wrote:Nama je kao jedino rešenje ostala masovna, prinudna vakcinacija. Ovo hoću neću izdrkavanje sa merama je dosadilo i normalnijem delu populacije.
to ja pišem već dugo, ali meni niko ne veruje
- Post n°428
ljudi, zatvorite malo ove teme. loše je za mentalno zdravlje, neki ovde ne izgledaju dobro.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°429
ne davimo beograd kaze da je pravi trenutak za jedan intermezzo u vidu sudbine 1 parka na slaviji
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°430
lalinea wrote:Samo nek je negativno. Iz mog anegdotalnog iskustva (a i moje mame, a njeno je sigurno znacajnije), svako ko je imao iole tezu sliku (znaci, da nije bila "obicna prehlada") trebalo im je 6-8 meseci da se vrate u normalu. A iz bliskog kruga ljudi, dve osobe dijagnostifikovane long covid.bemty wrote:uspeli smo nakon nedelju dana mrcvarenja da dobijemo turu negativnih rezultata.
i bolesna sam al cudo jedno kako sam odmah zivnula da odvedem klinca u skolu
stvarno smo se popeli jedni drugima na glave, uzas jedan.
apsolutno. i dalje se pazimo, kao da nije polovina odraslih vakcinisana i kao da brojke ne padaju.
ja sam pre desetak godina zakacila mononukleozu i od tada kao da mi se imuni sistem poremetio, reaguje na sve zivo i vrlo dugo, nekoliko godina bar, sam imala produzeni umor posle obicnih nekih viruscica. uopste ne sumnjam da sam kandidat za dugacki kovid.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°431
Mr.Pink wrote:ne davimo beograd kaze da je pravi trenutak za jedan intermezzo u vidu sudbine 1 parka na slaviji
potpisao sam 1 peticiju na uglu njegoseve i beogradske, mladac pokiso, sazalio sam se i njega i parka
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°433
33%
Koja je cifra bila prosli ponedeljak, gde se to gleda? I na koliko testiranih
Koja je cifra bila prosli ponedeljak, gde se to gleda? I na koliko testiranih
- Post n°434
https://www.zdravlje.gov.rs/sekcija/345852/covid-19.php
- Post n°435
Hvala
15.mart
узорци 15.265 особа од којих је 4.634 позитивно.
Dakle i dalje pogorsanje
15.mart
узорци 15.265 особа од којих је 4.634 позитивно.
Dakle i dalje pogorsanje
- Post n°436
Danas: ukupno hospitalizovano 5.899
Juče: ukupno hospitalizovano 5.531
Juče: ukupno hospitalizovano 5.531
- Post n°437
New Zealand listened to the science from the beginning of the pandemic.
— Rex Chapman (@RexChapman) March 22, 2021
This was New Zealand this week.
No masks.
No lockdowns.
No community spread.
This could have been us...pic.twitter.com/6u3A9zImAY
- Post n°438
this could have been us ali mi nismo ostrvo koje obično zaborave da stave na mapu
- Post n°439
Sekler razvaljuje desnicarske kovidiote u Cirilici.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°440
Kaze Bokan Maricu -ja sam u danasnjoj emisiji, koju si ti vodio, rekao...
Ovo mu je danas drugo gostovanje na Hepiju.
Ovo mu je danas drugo gostovanje na Hepiju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°441
Neparna nedelja, nema Cire znaci?
A ko je jos gost?
A ko je jos gost?
- Post n°442
Sekler, Ceda Antic, onaj Despot (desnicar iz Francuske) i jos neki matorac, ne provaljujem ko.
_____
- Guest
- Post n°443
Ne znam šta bih rekao.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Beograd na sednici Kriznog štaba tražiti da se otvore ugostiteljski objekti i tržni centri, ali u kontrolisanim uslovima uz striktno poštovanje mera i nastavak vakcinacije.
„Ne postoji dilema zdravlje ili posao, moramo da nađemo način da se sačuvaju radna mesta i zdravlje ljudi. Ovo nije samo zdravstvena, nego i društvena i ekonomska kriza. Moj posao je da sačuvam radna mesta, ali razumem lekare koji se na prvoj liniji fronta bore za zdravlje stanovništva“, rekao je Vesić za TV Pink.
Vesić je rekao da se grad priprema za vreme kada će turisti početi ponovo da dolaze i da se razgovaralo o tome da se izdaju sertifikati za hotele, gde se popuštuju sve mere i gde su svi zaposleni vacinisani, kao i da se za jun pripremaju dva velika koncerta naših poznatih zvezda, gde će besplatne karte moći da dobiju oni koji su vakcinisani.
„Na taj način želimo da zahvalimo ljudima koji su se revakcinisali i to nije nikakva diskriminacija“, istakao je Vesić.
- Post n°444
ako otvore kafane i restorane unutra, mogu slobodno da prestanu da broje novozarazene i umrle i respiratore i sve ostalo.
- Post n°446
Vesić: U pripremi dva velika koncerta, besplatne karte za vakcinisane
Vesić je rekao da se grad priprema za vreme kada će turisti početi ponovo da dolaze i da se razgovaralo o tome da se izdaju sertifikati za hotele, gde se popuštuju sve mere i gde su svi zaposleni vacinisani, kao i da se za jun pripremaju dva velika koncerta naših poznatih zvezda, gde će besplatne karte moći da dobiju oni koji su vakcinisani.
„Na taj način želimo da zahvalimo ljudima koji su se revakcinisali i to nije nikakva diskriminacija“, istakao je Vesić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°447
ficfiric wrote:Vesić: U pripremi dva velika koncerta, besplatne karte za vakcinisane
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°448
S obzirom na to šta je sve otvoreno, nema razloga da kafane budu zatvorene, naročito ako za početak ograniče na bašte. Bolje da precizno definišu udaljenost između stolova/stolica i pošalju komunalnu da to utera. Ja ću ići u kafanu, nisam se vakcinisao da bi sedeo u 4 zida.
_____
#FreeFacu
- Post n°450
dodaću i Dragiša Mišović ali iz te bolnice mogu samo kad mi drugarica radi na svaki drugi dan.
— Aleks (@AleksPuskic) March 23, 2021
Broj na Karaburmi razg sa doktorom od 13h do 14h na 066/807-41-32 Čuvajte se