Vučićeva Srbija
- Post n°702
Re: Vučićeva Srbija
Pa mogu da napisu i Vucic odveo Srbe na Mars, bukvalno bilo sta
- Post n°703
Nastavlja se lepo na "svaka cast Vucicu" sa prethodne strane
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°704
pa kad su svi važni zakoni po kojima se narod kolje danas već davno usvojeni
- Post n°705
Ali ovo je pravi podvig, kad u sukobu advokata i banaka ti uspeš da staneš na stranu naroda.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°706
'заустављене измене закона док се нађе најбоље решење за грађане".
Али какве сплачине, то није ни био закон - већ креативно тумачење истог. А најбоље решење за грађане већ постоји и састоји се у примени закона.
Али какве сплачине, то није ни био закон - већ креативно тумачење истог. А најбоље решење за грађане већ постоји и састоји се у примени закона.
- Guest
- Post n°707
pa oni zapravo žele pritiscima da utiču na sudsku praksu koja je ključna za buduće tretiranje ovakvih predmeta koji budu pred sudovima. mada i trenutno je situacija prilikom stvaranja te prakse u sudovima nebulozna, u vojvodini skoro sve dobijaju ljudi, a npr dole na jugu skoro sve sporove dobijaju banke.
- Post n°708
Уопште не личи на небулозу него на успостављено правило.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°709
recimo kada su tužene banke i lizing kuće za neusaglašavanje promenljivog dela kamate sa euriborom i liborom, tu je svuda presuđivano jednako, i tada je lako kreirana praksa za te slučajeve. ovo je sada drugačija stvar, jer je moguće mnogo šire tumačenje zakona, a sigurno sa povećanim brojem slučajeva ide i podmićivanje i kupovina sudija. treba pratiti ko će od sudija sa dosta tih predmeta završiti u novom stanu, vikendaji, ili sa novim dobrim kolima, decom na studijama u uk ili usa i sl.
- Post n°711
Sad kad i oni izgube izbore
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°712
Tacno da Vučić pusti brkove, u roku od mesec dana pola SNS bi ih imalo
https://twitter.com/BoraKonj/status/1412867735684632586?s=19
https://twitter.com/BoraKonj/status/1412867735684632586?s=19
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°713
Proizvođači iz Leskovca dele besplatno paradajz jer nemaju gde da prodaju. Na kvantašu je 10 din/kg.
— Jelena Miloševic (@JelMilosevic) July 8, 2021
E moj rodni grade, šta ti napraviše?! pic.twitter.com/KpUXF8Z0Fq
- Post n°714
Novi nacelnik komununalne policije u Vranju navodno kadar Srpske Desnice
https://rs.n1info.com/vesti/mediji-smenjen-nacelnik-komunalne-policije-u-vranju-novi-iz-srpske-desnice/
https://rs.n1info.com/vesti/mediji-smenjen-nacelnik-komunalne-policije-u-vranju-novi-iz-srpske-desnice/
- Post n°715
Ovim sažetkom Đogovićevih i mojih analiza zaokružujem našu raspravu o trejdofu – zameni demokratije za autoritarizam. Autoritarizam se oslanja na neizvesnu trajnost ekonomskog rasta, mafijašku državu i ćutanje naroda koje se održava podmićivanjem, nasiljem, kriminalom, korupcijom i jačanjem svih zabluda srpskog nacionalizma. Pretpostavka Milanovića je najverovatnije tačna, a poenta je da se za sada ne vide opozicione snage koje bi razvalile trejdof blokadu i izvele Srbiju iz tridesetogodišnje krize, kako ekonomske tako vrednosne i moralne. U istom bazenu zajedno plivaju najveći deo opozicije i autoritarizam Aleksandra Vučića.
https://pescanik.net/zamena-demokratije-za-ekonomski-rast-autoritarna-blokada-srbije
- Post n°716
[size=30]
[size=30]U naslovu treba da stoji: BIA, komunalci, saobraćajci, Načelnik & inspektori, prašinari ali najviše lojalni građani uplašeni da se klanje srpske dece ponovo dogodi. [/size]
[/size]Policija u Novom Sadu sprečila postavljanje transparenta na Varadinskom mostu sa natpisom "Vučić je diktator".https://t.co/zd4VKVkHN8
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) July 13, 2021
[size=30]U naslovu treba da stoji: BIA, komunalci, saobraćajci, Načelnik & inspektori, prašinari ali najviše lojalni građani uplašeni da se klanje srpske dece ponovo dogodi. [/size]
- Post n°718
слушалац: да ли је истина да ће се у комунизму роба наручивати преко телефона?
радио Јереван: да, а испоручиваће се преко телевизора
Није макета, триде пројекција.
радио Јереван: да, а испоручиваће се преко телевизора
Није макета, триде пројекција.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°719
Krivična prijava protiv muškarca koji je iz vozila „pokazivao dvoglavog orla“
Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv državljanina Severne Makedonije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
On se tereti da je, dok se nalazio na mestu suvozača tokom vožnje, otvorio prozor automobila švajcarskih registarskih oznaka i neprimereno se ponašao prema drugoj osobi u saobraćaju, tako što joj je sklopljenim rukama u obliku dvoglavog orla aludirao na nacionalističke simbole.
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°721
Videh ga pre par dana, i uopšte nisam primetio gedžu ispod stola.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°722
Ja tek sad vidim :ljaksofon:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°723
EU/Am plutokratama fale samo krivi nosevi da slika bude potpunija
- Post n°724
Svi znamo ko vuce konce!
_____
- Post n°725
Фали сенка на карикатури, да из ње вуку. Миссим, те конце.
_____