The Lion and the Cobra je remek-delo.
R.I.P.
- Guest
- Post n°801
Re: R.I.P.
Nažalost, bilo je jasno i pre nego što joj se sin ubio. Ceo život joj je bio mučenje.
- Post n°802
In 1992, Sinead O'Connor ripped up a picture of the Pope on live television, in protest of the rampant child sexual abuse the Catholic Church was actively covering up.
— Audra Williams (@audrawilliams) January 20, 2019
- Post n°803
Ma videlo se jos tad (1992) da nije sasvim svoja, dobro je i ovoliko potrajala mucenica. RIP.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°804
znali se kako je/od čega
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°805
Hans wrote:Nažalost, bilo je jasno i pre nego što joj se sin ubio. Ceo život joj je bio mučenje.
+1000
To je bio album koji sam dobio na poklon uz prvi vokmen. Preslusao sam ga 1000 puta. Genijalnost.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°806
R.I.P.
Zaista mucena dusa, ali i velika fajterka.
Zaista mucena dusa, ali i velika fajterka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°807
bio bih iznenadjen da nije samoubistvo.
zaista je delovalo ko hronika najavljene smrti. ja sam cak imao mendela efekat kada sam cuo. kao da se ovo vec desilo pre par godina.
zaista je delovalo ko hronika najavljene smrti. ja sam cak imao mendela efekat kada sam cuo. kao da se ovo vec desilo pre par godina.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°809
boomer crook wrote:bio bih iznenadjen da nije samoubistvo.
Umre Dolores iz Krenberisa a ja to u svojoj memoriji vodim kao da je Šinejd umrla. Umre Mari iz Rokset a ja se iznenadiim kad vidim da je Eni Lenoks još živa.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°810
fikret selimbašić wrote:boomer crook wrote:bio bih iznenadjen da nije samoubistvo.
Umre Dolores iz Krenberisa a ja to u svojoj memoriji vodim kao da je Šinejd umrla. Umre Mari iz Rokset a ja se iznenadiim kad vidim da je Eni Lenoks još živa.
meni svi ti odlasci izazivaju zapravo elrond efekat
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°811
Isto. Mislim, u stvari siguran sam da sam na onaj svijet već ispratio više selebritija nego što ću ih ispratiti u ostatku života, ma koliko trajao. Aldo Moro je prvi kojeg se jasno sjećam, a tome je 45 godina.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°812
Isto. A onda sam se setio da mislim na Dolores O'Riordan.boomer crook wrote:bio bih iznenadjen da nije samoubistvo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°813
ja sam bas bio siguran da je ona umrla. ono totalni mendela.
_____
- Post n°814
https://pescanik.net/nema-druge-troje/
_____
- Post n°815
boomer crook wrote:ja sam bas bio siguran da je ona umrla. ono totalni mendela.
To je zbog ovoga. Mislim da smo tada svi pomislili da je to to.
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/music/2016/may/16/sinead-oconnor-missing-found-safe-chicago
_____
- Guest
- Post n°816
Meni je drug Tito bio prvifikret selimbašić wrote:Isto. Mislim, u stvari siguran sam da sam na onaj svijet već ispratio više selebritija nego što ću ih ispratiti u ostatku života, ma koliko trajao. Aldo Moro je prvi kojeg se jasno sjećam, a tome je 45 godina.
- Post n°817
Ово се понавља
— Костја Квазипољопривредник (@kostja_r) July 27, 2023
1. Х. умре
2. Јаве ћалу да је Х. умро
3. Ћале каже мојој жени да ми каже да је Х. умро
4. Жена заборави да ми каже
5. Пар пута видим Х. на улици, али избегнем да му се јавим
6. Ћале ми каже да је био на годишњици Х.-у
7. Буде ми жао што му се нисам јавио на улици
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°818
Rowley Birkin QC wrote:Meni je drug Tito bio prvifikret selimbašić wrote:Isto. Mislim, u stvari siguran sam da sam na onaj svijet već ispratio više selebritija nego što ću ih ispratiti u ostatku života, ma koliko trajao. Aldo Moro je prvi kojeg se jasno sjećam, a tome je 45 godina.
Мени Џејефкеј, и то пре него што се реинкарнисао у аеродром.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°819
Erős Pista wrote:https://pescanik.net/nema-druge-troje/
preglup tekst, pogrešan po milion osnova. šta su majli i tejlor krive što je šok bila sjebana... a tek sava centar.
nemam reči, nadam se da neće pisati o fudbalu i basketu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°820
ja nikad šinejd nisam slušao koliko je trebalo, ali uvek će mi biti mnogo važan ovaj (underrated) duet. jbg znam da nije baš feministički to tako postaviti ali dok sam živ čuću u svojoj glavi kako peva "this young girl"
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°821
super si ovo izvukao
_____
#FreeFacu
- Post n°822
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°823
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°824
https://jacobin.com/2023/08/sinead-oconnor-obituary
_____
- Post n°825
Baš lep & informativan članak.
_____