R.I.P.
- Post n°777
Re: R.I.P.
teska godina za YMO
ostade samo haruomi hosono
ostade samo haruomi hosono
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°779
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°780
Preminula srpska pevačica, osnivačica grupe „Lana i Aldo“
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°781
Lanu znaš Toković?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°782
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°783
Andy Rourke,
jedan od potcenjenijih basista. Potcenjen i kada se priča o The Smiths. Po svemu što piše o njemu, delovao je kao fin čovek.
jedan od potcenjenijih basista. Potcenjen i kada se priča o The Smiths. Po svemu što piše o njemu, delovao je kao fin čovek.
- Post n°785
RIP, carice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°786
zimski bioskop sam mrzio jer se ravnao prema gedžistanskom raspustu a mi u civilizaciji smo morali da ga pomeramo zbog jeretika i tako propuštamo mnoge remečine
ugl kad sam prvi put sreo seks droge i rokenrol u paketu vrv u neku sredu oko podneva smastio sam iznenadnu prehladu iskulirao školu sve u 16 i potopio se u Filmčugu posle koje je ceo moj blentavi detinji svet dobio zalet za stranputicu kojom prođu sve crne ovce
hvala na svemu i rip gospoja
ugl kad sam prvi put sreo seks droge i rokenrol u paketu vrv u neku sredu oko podneva smastio sam iznenadnu prehladu iskulirao školu sve u 16 i potopio se u Filmčugu posle koje je ceo moj blentavi detinji svet dobio zalet za stranputicu kojom prođu sve crne ovce
hvala na svemu i rip gospoja
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°787
Uh, i meni je ta scena medju najupecatljiviiim u tom filmu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°788
+ 1000. Ono iz 60ih sa Ajkom je ozbiljno krljanje. A za River deep...Erős Pista wrote:RIP, carice.
- Guest
- Post n°789
Nemam šta da dodam na Nilov nekrolog, i meni je bilo tako. Mnogo godina kasnije otkrio sam wall of sound i potmulu Ajkovu tutnjavu koja je pratila njenu strast. RIP i hvala.
- Post n°790
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°792
godinama skupljao pare za bolesne od kancera, rip
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°793
Astrud Gilberto, whose ineffable rendition of “The Girl From Ipanema” launched a troubled solo career, has died https://t.co/kRpUmnkmyX
— Pitchfork (@pitchfork) June 6, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°795
rip peter brocman obećavam ti da ćeš zauvek živeti na zatvorskim razglasima dok naprednjaci budu šetali po krugu
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°796
Tužna sam.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°797
Breaking news: Sinead O'Connor has died https://t.co/0gP9heFaCH
— Pitchfork (@pitchfork) July 26, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°798
Rest in peace, tortured soul.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°800
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama