žao mi što nemam reklamu bizantskog križa s pevačem blokauta a čuvao sam taj svedok dok ne izmisle internet i negde mi nestao
R.I.P.
- Post n°876
Re: R.I.P.
moj gile je jači
žao mi što nemam reklamu bizantskog križa s pevačem blokauta a čuvao sam taj svedok dok ne izmisle internet i negde mi nestao
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°878
pandurski fanzin tipa revija 92 grom identitet pečat pravda etc
- Post n°880
One Eyed Bob wrote:Vladika šumadijski Maksimilijan (svetovno Milan Mladenović) služio je liturgiju u manastiru Vraćevšnica i potom osveštao prostorije pastirsko-savetodavnog centra Krug...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°881
konjski nil wrote:moj gile je jači
Ja se secam toga!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°883
https://n1info.rs/magazin/showbiz/premino-mc-conrad-legenda-dram-end-bejs-scene/
Koliko sam rado slušao ovaj CD.
Koliko sam rado slušao ovaj CD.
- Post n°884
RIP Steve Albini. Umro u studiju.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°885
bas mi zao. bio je dobar i na tviteru.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°886
Tek sada vidim.
On je bio jedna od najznačajnijih pojava u alternativnoj muzici.
Pored odličnih bendova, on je tu muziku snimao i producirao baš onako kako treba. Ne znam da li je ikada omašio. Smatram ga najboljim u tom poslu.
Veliki gubitak.
On je bio jedna od najznačajnijih pojava u alternativnoj muzici.
Pored odličnih bendova, on je tu muziku snimao i producirao baš onako kako treba. Ne znam da li je ikada omašio. Smatram ga najboljim u tom poslu.
Veliki gubitak.
- Post n°887
Malo kasnim ali šta da radim:One Eyed Bob wrote:RIP Steve Albini. Umro u studiju.
Released just 10 days after Steve Albini’s death, Shellac's sixth record closes the book on the band and serves as a reliably excellent epitaph
— Pitchfork (@pitchfork) May 22, 2024
Our review of To All Trains ↓ https://t.co/htcU8weCOg
Ceo album:
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°889
Šta je to - Tom Waits - I Don't Wanna Grow Up?
Mnogo sam voleo Perača prozora (koji mi je u rangu sa najboljim Đavolima... Ili je i to obrada?).
Pa je od devedesetih krenuo lošim putevima i zgadio mi se.
Sad mi je nekako ravno.
Mnogo sam voleo Perača prozora (koji mi je u rangu sa najboljim Đavolima... Ili je i to obrada?).
Pa je od devedesetih krenuo lošim putevima i zgadio mi se.
Sad mi je nekako ravno.
- Post n°890
Jutros u zoru oko 11 javili sa je umro veteran beogradskog panka Dragan Milašinović Čarli i pišu: "pevač grupe Radost Evrope", dok vest ilustruju spotom na kome pokojna Tanja Petrović zagrobnim glasom najavljuje debi Tonija Montana: peva - Toni Montano. Nekrokomedija. Inače slava Veliboru Miljkoviću, pank nije mrtav ali pankeri umiru (makar prerušeni u rokabilijevce).
- Post n°894
Francoise Hardy
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°895
Gaps Hendrickson
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°896