Još uvek polu očekujem da jave da nema više vakcina i da moram da čekam do septembra ili tako nešto
VAKCINA
- Post n°576
Re: VAKCINA
Meni još nije ništa stiglo, u četvrtak će biti tri nedelje, videćemo.
Još uvek polu očekujem da jave da nema više vakcina i da moram da čekam do septembra ili tako nešto
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°577
da verovatno ce tako biti al ono jednom jos da se iscimamo, pa smo mirni neko vreme.
edit: et Vasa
et maca:
Doci ce ove ruske i kineske ture ranije siguran sam.
edit: et Vasa
et maca:
Doci ce ove ruske i kineske ture ranije siguran sam.
_____
????
- Guest
- Post n°579
Erzsébet Biszak wrote:Meni još nije ništa stiglo, u četvrtak će biti tri nedelje, videćemo.
Sve će biti OK, mene sad realno više brine otpor prema vakcinaciji. Bukvalno ne verujem kakve razgovore vodim, sramota me je i da ih prenosim ali sam razvio jedan jako pitom odnos: niko od nas, antivaksera, provaksera, paranoika, normalnih careva, nije kriv za ovo sranje i svako se bori kako zna i ume protiv ove stvarnosti. A imam slučajeve u svojoj okolini koji su od "ne verujem u koronyyyy Nestor car" došli do "gadan ovaj novi soj, možda treba bolja maska".
- Post n°580
Svaki treci dan vodim
- Korona ne postoji, sve izmisljaju
- Ja sam imao, konju glupi
-Pa ima ipak nesto
razgovor.
- Korona ne postoji, sve izmisljaju
- Ja sam imao, konju glupi
-Pa ima ipak nesto
razgovor.
_____
????
- Post n°581
Vi vodite razgovore
Ja sam fazon otiso u neki bluz bar u cetinjskoj ono taman popio pivo neke ribe tu okolo pocele se njisu
Sve ko nekad
Kad ono 8, nisam nista lizno i vec vreme za fajronat
Osecao sam se ko na tehnu u 8 izjutra izduvan ko kurac
Ja sam fazon otiso u neki bluz bar u cetinjskoj ono taman popio pivo neke ribe tu okolo pocele se njisu
Sve ko nekad
Kad ono 8, nisam nista lizno i vec vreme za fajronat
Osecao sam se ko na tehnu u 8 izjutra izduvan ko kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°582
kod mene od ljudi sa kojima komuniciram samo dvoje ostaju dosledni antivakseri, ali i oni
sad idu više na sprdnju, nego na ozbiljan otpor, čim im vakcina bude zatrebala za nešto
primiće je. svi ostali su od neću! nikad, ko zna šta je to i kako tako brzi i blablabla u fazonu
pa daj, šta fali šta može da nam se desi. moj pristup je 'ok, niko te neće terati da se vakcinišeš'
gde gube svaki poriv za objašnjavanjem, povremeno spomenem ko e sve vakcinisao i kako traje
rat za vakcine (ne znam zašto se na to primaju). biće to sve ok.
sad idu više na sprdnju, nego na ozbiljan otpor, čim im vakcina bude zatrebala za nešto
primiće je. svi ostali su od neću! nikad, ko zna šta je to i kako tako brzi i blablabla u fazonu
pa daj, šta fali šta može da nam se desi. moj pristup je 'ok, niko te neće terati da se vakcinišeš'
gde gube svaki poriv za objašnjavanjem, povremeno spomenem ko e sve vakcinisao i kako traje
rat za vakcine (ne znam zašto se na to primaju). biće to sve ok.
- Post n°583
Prijavilo se do sada 950k. Pre 5 dana tipa 930k.
Bice ok kad bude bilo pod moranje. Sto mozda ipak bolje da resi drzava nego sojevi sa juzne polulopte.
Bice ok kad bude bilo pod moranje. Sto mozda ipak bolje da resi drzava nego sojevi sa juzne polulopte.
- Post n°584
bice dosta veliki problem, vec vidim, mislim da ne moze masovna kampanja da utice tako kako kazete. Mogu Ceca i novi patrijarh da pozovu i ne verujem da ce delovati.
_____
????
- Guest
- Post n°585
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, potvrdio je za portal Nova.rs da je danas primio prvu dozu ruske vakcine Sputnjik V, te da se odlučio za pomenutu vakcinu, jer spada u one koje su pred odobrenjem za korišćenje u Evropi.
Ceo dan ga jebu Pink i Hepi zbog ovoga, puštaju letošnje snimke kako je trtljao o "evropskim vakcinama" i kenjao o kineskim i ruskim.
- Post n°586
Jel i za Spatnjik kenjao? Iskusniji forumasi su tu fazu odmah preskocili
- Post n°588
pa jel se desava vakcinacija i prvom vakcinom?
jer mene jos nisu zvali od kada sam promenila u sve vakcine pre 10tak dana
nisam stigla ranije,imala sam drugih problema
jer mene jos nisu zvali od kada sam promenila u sve vakcine pre 10tak dana
nisam stigla ranije,imala sam drugih problema
- Post n°590
Jako slabo. A i nema odakle, sta je stiglo za ovu nedelju, 30k ukupno da se vakcinise, 25k sputnikom i 5k fajzerom
- Guest
- Post n°591
Što se Đilasa tiče, pohvalno je i društveno odgovorno što se uključio u kampanju imunizacije. Samo neka je on zdrav i imun, a ko jebe ljude koji su ga slušali kad je širio nepoverenje u vakcine neodobrene u EU.
- Post n°592
Mislim, ako tempo prijava ostane ovakav, svi koji su se prijavili ce biti vakcinisani negde do sredine marta. E sta cemo onda, to je drugo pitanje.
- Post n°593
Знаш ли да ли су проширивати капацитет на сајму за кинеску вакцину?Kirko Skaddeng wrote:Jedino slutim trosatno čekanje na revakcinu, ali nije mi problem ni da čekam 12 sati.
Ако јесу, можда нећемо да чекамо као прошли пут.
Ако је исти, јеби га, мораће да се порани јутром.
- Post n°595
pa dobro, ne mora u dan tačno, ne vidim zašto bi bile gužve
tj nadam se, jel
tj nadam se, jel
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°596
kazu hala 3 za revaks, vakcinacija izmestena u bel expo
ako imaju mozga morali bi da otvore i halu 11 za to
u suprotnom ce biti pomor
ako imaju mozga morali bi da otvore i halu 11 za to
u suprotnom ce biti pomor
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°597
kompleksni AI algoritam PROP'OKirko Skaddeng wrote:Bitna informacija
Građani koji sutra primaju drugu dozu vakcine već su dobili SMS poruku i mejl gde i u koje vreme da se jave.
Ukoliko se desi da neko nije obavešten, a prošlo je 21 dan od vakcinacije, treba da dođe na punkt gde je primio prvu dozu.
“Bez obzira da li su primili poruku ili ne, treba da dođu ako je to dan kada je red na revakcinaciju”, naveo je Jovanović.
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°599
I 90k Fajzera iduce nedelje. Taman cemo pokriti sve prijavljene. Good news.
E: kaze i za 10 dana 150k doza AZ. Ukupno imacemo da vakcinisemo 15-20% populacije u narednih mesec dana. To jeste uspeh, s koje god strane da se gleda.
E: kaze i za 10 dana 150k doza AZ. Ukupno imacemo da vakcinisemo 15-20% populacije u narednih mesec dana. To jeste uspeh, s koje god strane da se gleda.