VAKCINA
- Post n°601
Re: VAKCINA
To je 15%. Videcemo. Mislim, daj boze. Zahvalio Putinu, Britancima, Indijcima i, najvise, bratu Siju.
- Post n°604
Имамо око 5,5 милиона пунолетних грађана.
Вакцинисано је око 550 хиљада грађана, за око три недеље. 26 хиљада у просеку.
Морали би да вакцинишу скоро три пута више да би стигли до два милиона доза до краја месеца. Нереално је да до краја месеца дају 2м доза. Можда три недеље касније.
Вакцинисано је око 550 хиљада грађана, за око три недеље. 26 хиљада у просеку.
Морали би да вакцинишу скоро три пута више да би стигли до два милиона доза до краја месеца. Нереално је да до краја месеца дају 2м доза. Можда три недеље касније.
- Post n°605
e ja sam juce imao pomalo englightening razgovor sa drugarem iz unutrasnjosti (pozarevac, bas grad PO).
nije antivakser i nije corona deny-er (lik nema tv, ne cita dnevnu stampu, nema gde da pokupi propagandu osim od tipa komsija) ali lik bukvalno nije cuo da je iko umro od korone u njegovoj okolini. zna da ljudi oboljevaju ali nije cuo je iko umro u njegovoj okolini. nije se prijavio za vakcinu jer mu prosto situacija nije delovala dovoljno ozbiljna. culi smo se posle godinu ipo dana (dakle ogroman update talk) i delovao je kao da maltene ne bi ni pricao o koroni da ja nisam insistirao na tome, tj. pricao je vise da meni udovolji posto sam ja all riled up about it.
nije antivakser i nije corona deny-er (lik nema tv, ne cita dnevnu stampu, nema gde da pokupi propagandu osim od tipa komsija) ali lik bukvalno nije cuo da je iko umro od korone u njegovoj okolini. zna da ljudi oboljevaju ali nije cuo je iko umro u njegovoj okolini. nije se prijavio za vakcinu jer mu prosto situacija nije delovala dovoljno ozbiljna. culi smo se posle godinu ipo dana (dakle ogroman update talk) i delovao je kao da maltene ne bi ni pricao o koroni da ja nisam insistirao na tome, tj. pricao je vise da meni udovolji posto sam ja all riled up about it.
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°607
pa tako može da tvrdi i da aids ne postoji
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°608
Имам једног бившег колегу на фејсу.
Отишао у неку последњу забит, кућу у брдима поред Ваљева. И онда на Фб се стално жали што се жалимо на вирус и носимо маске и вакцине курац палац.
А можда је отишао доле због истог.
Отишао у неку последњу забит, кућу у брдима поред Ваљева. И онда на Фб се стално жали што се жалимо на вирус и носимо маске и вакцине курац палац.
А можда је отишао доле због истог.
- Post n°609
pa ne tvrdi da virus ne postojiErzsébet Biszak wrote:pa tako može da tvrdi i da aids ne postoji
- Post n°610
Joó János wrote:e ja sam juce imao pomalo englightening razgovor sa drugarem iz unutrasnjosti (pozarevac, bas grad PO).
pa ovo zvuci ko ja
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°611
dobio sam pismo, zajedno sa svim ostalim EMEA zaposlenima, a u pismu smo obavešteni o sledećem
- ako je vakcinacija radnim danom, mogu slobodno da odsustvujem sa posla, to je plaćeno odsustvo
- ako se vakcina plaća, pokriće troškove
- primili ili ne, i dalje moramo da primenjujemo sve mere kao do sada (maska, pranje, distanciranje itd)
- rad od kuće, kao i do sada, bez obzira ko je vakcinisan, a ko nije
i na kraju ide - zapamtite da je svaka data vakcina, korak ka kontrolisanju širenja korone, korak bliže ka zaštiti najranjivijih, korak ka tome da nas sve približi - lično, profesionalno i bezbedno
nema na kraju živela srbija, uvek mora nešto sreću da kvari
- ako je vakcinacija radnim danom, mogu slobodno da odsustvujem sa posla, to je plaćeno odsustvo
- ako se vakcina plaća, pokriće troškove
- primili ili ne, i dalje moramo da primenjujemo sve mere kao do sada (maska, pranje, distanciranje itd)
- rad od kuće, kao i do sada, bez obzira ko je vakcinisan, a ko nije
i na kraju ide - zapamtite da je svaka data vakcina, korak ka kontrolisanju širenja korone, korak bliže ka zaštiti najranjivijih, korak ka tome da nas sve približi - lično, profesionalno i bezbedno
nema na kraju živela srbija, uvek mora nešto sreću da kvari
- Post n°612
pa šta ćeš sad, jel si odlučio?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°613
Upravo stigla meni i Nikolini poruka u datumu i mestu revakcinacije.
_____
????
- Post n°615
Ne znam sta da kazem. Baba mi je bila bas potpuno u karantinu i to joj je jako tesko palo, posto ona mnogo vesela ovako i otvorena, mnogo voli ljude i generalno je jedina nenesrecna osoba u porodic. Al pricali smo bas svaki dan. Kad sam joj u martu nosio stvario i ostavio pred vrata i zazvonio. I u krajnjoj linji kad sam saznao da je su mi zena i cerka pozitivne, toliko sam se uplasio bio, stvarno sam imao mracnih momenata, kad sam mislio da ce sad stalno biti ovako.
To je neverovatno sta ljudi mogu da naprave, to ocu da kazem.
To je neverovatno sta ljudi mogu da naprave, to ocu da kazem.
_____
????
- Post n°616
U stvari artikulisao je neko bolje pre mene, ne moram ja
- Spoiler:
_____
????
- Post n°617
i meni stigla poruka, mnogo sam srećna.
Hvala brate si!
Hvala brate si!
_____
- Post n°618
lepo je ovo, da se vidi ko je potrčao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°619
hvala vučiću.
_____
- Post n°620
reko sam da je lepo
_____
#FreeFacu
- Post n°621
Marius Lăcătuș wrote:lepo je ovo, da se vidi ko je potrčao
Sve mladi preko reda
- Post n°622
gazila sam leševe
_____
- Post n°623
ovo sa virusom, vakcinom i forumom mi je jedna od jačih studija stvarnog života i ljudskih karaktera. naravno JNA ostaje neprikosnoven. ovde sad tačno mogu sa velikom tačnošću da predvidim kako bi se ko ponašao u ekstremnim uslovima, rat, prirodna katastrofa itd.
_____
#FreeFacu
- Post n°625
gazili preko leševa, janko, gazili preko leševa.
_____