VAKCINA
- Post n°626
Re: VAKCINA
ja kakav sam baksuz bih preziveo i nuklearni holokaust
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°627
Janko Suvar wrote:sta smo sad uradili ?
nista novo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°628
ne, oziljno pitam, jel hoces da kazes da je lose sto smo se priajvli za vakcinaciju?
_____
????
- Post n°629
i mene zanima
- Post n°630
ma jok, više spontane reakcije na forumu i pisanija
ja sam po pitanju vakcine najgori ovde upao sam na prevaru kada više nije bilo dozvoljeno
znači bio bi neki crnoberzijanac u ratu
ja sam po pitanju vakcine najgori ovde upao sam na prevaru kada više nije bilo dozvoljeno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°631
Marius Lăcătuș wrote:ma jok, više spontane reakcije na forumu i pisanija
- Post n°632
Ja sam odavno odabrao u šta bi bilo...
Crnoberzijanac u ratu, pa ako preživim diler antibiotika preživelim nacistima u Beču.
Crnoberzijanac u ratu, pa ako preživim diler antibiotika preživelim nacistima u Beču.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°635
Doza.
Iskreno sam ocekivao bar milion kao prosli put.
Iskreno sam ocekivao bar milion kao prosli put.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°636
šta će nam, da ih gledamo?
ovaj kontingent odgovara trenutnim potrebama.
biće valjda još, a ja se i dalje nadam divljačkoj kampanji u meddijima.
biće valjda još, a ja se i dalje nadam divljačkoj kampanji u meddijima.
- Post n°637
Povuce me tnjiter kuknjava kako ih nisu pozvali na vakcinaciju a prijavili su se. Al da, pitanje je i koliko ljudi mogu da vakcinisu dnevno, vrv negde izmedju 20 do 30 hiljada maxKirko Skaddeng wrote:šta će nam, da ih gledamo?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°638
Veruj mi da je ogromna frka nalaženje kadra za vakcinaciju, povlače ljude za rukav odasvud.
- Post n°639
disident wrote:Povuce me tnjiter kuknjava kako ih nisu pozvali na vakcinaciju a prijavili su se. Al da, pitanje je i koliko ljudi mogu da vakcinisu dnevno, vrv negde izmedju 20 do 30 hiljada maxKirko Skaddeng wrote:šta će nam, da ih gledamo?
Bice svi prijavljeni vakcinisani narednih 2-3 nedelje, osim ako bukvalno ne zele tj odluce da nesto drze u steku. Ono sto treba da dodje u naredne 2-3 nedelje je otprilike milion (sa ovih 600k do sada. Problem ce biti dalje. Milion - ne resava stvar.
- Guest
- Post n°640
Ne rešava uopšte, biće kao da smo nešto manja zemlja a jednako pogođena koronom.
Alo bre nije javno zdravlje stvar izbora pojedinca. Hvataj i bodi.
- Post n°641
Ja bih u ratu bio velja nevolja
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°642
Ja pocinjem ozbiljno da smaram ljude koji se nisu prijavili za vakcinu, a nemaju nikakav objektivan razlog da to ne ucine. Ne antivaksere, nego ove zdravorazumase sto bi da "sacekaju".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°644
pa i ja kažem ljudima da treba da se vakcinišu jbg što se više ljudi vakciniše to je veća vjerovatnoća da ja neću morati
- Post n°645
Moraju da imaju i vakcina za to. Ovih milion ukupno, za to ima vakcina, ko zna kako ce nabavka izgledati od 1. marta. Bili bi lepo kad bi pola miliona doza kineza mesecno postako standard, 250k sputnika i jos ukupno 150k Fajzera i AZ i onda smo mirni. Ne treba se nadati vecem broju od pola milioba vakcinisanih mesecno, mnijem. Nije idealno, ali u datim uslovima nije ni tragedija.Kirko Skaddeng wrote:Ne rešava uopšte, biće kao da smo nešto manja zemlja a jednako pogođena koronom.
- Post n°646
MNE wrote:pa i ja kažem ljudima da treba da se vakcinišu jbg što se više ljudi vakciniše to je veća vjerovatnoća da ja neću morati
CG strategija vakcinacije: vakcinise se 99% preostale svetske populacije.
Sorry
- Post n°647
pa kako smo krenuli tako će i biti, navodno se pregovara (još) sa Rusima i Kinezima a prvo bi trebalo da stigne 50.000 Sputnjika
- Post n°648
Erős Pista wrote:Ja pocinjem ozbiljno da smaram ljude koji se nisu prijavili za vakcinu, a nemaju nikakav objektivan razlog da to ne ucine. Ne antivaksere, nego ove zdravorazumase sto bi da "sacekaju".
Najlakši način da se zaraziš koji sam čuo do sada....
_____
#FreeFacu
- Post n°649
Inače večeras sam uz ženinu pomoć slušao Torstenovu Drostenovu zamenicu na nemačkom radiju, gošća joj je bila neka druga vodeća nemačka virusološkinja koja je u jednom trenutku rekla nešto vrlo zanimljivo - da ljudi koji su preležali koronu treba da prime samo jednu dozu, da će to biti dovoljno. Nisam sve razumeo, ne znam da li podrazumeva da ti ljudi imaju antitela, pretpostavljam da da.
Očekujem rumbija da iskoči iz grma sa katanom na Konda.
Očekujem rumbija da iskoči iz grma sa katanom na Konda.
_____
#FreeFacu
- Post n°650
Ja sam citao tekst u NYT, koji to isto kaze, odnosno koji navodi studije koje to kazu. Neam sad ni tekst ni studije, al tako je bilo.
_____
????