Kako je rekao moraćemo još mnogo da uložimo u proizvodnju vakcina, te da će osim vakcine Sputnjik V u Srbiji biti proizvodnja još jedne vakcine protiv koronavirusa.
"Biće bolest u naredne tri- četiri godine, moramo strateški da se spremimo da mi proizvodimo vakcinu. Prvo ćemo da probamo da pravimo smesu, a potom da imamo svoju tehnologiju. Do kraja godine ćemo proizvoditi 20 miliona doza, nama je potrebno 6 miliona, ostalo bismo mogli da izvozimo", kazao je on.
VAKCINA
- Guest
- Post n°801
Re: VAKCINA
AV
- Post n°802
zamišljam tu navalu sveta da kupi od nas. saplicu se jedni preko drugih, padaju na gomilu, zapomažu.
barem da su gadafi, husein i mubarak pretekli, ovako i njihovi moraju AZ i fajzer
barem da su gadafi, husein i mubarak pretekli, ovako i njihovi moraju AZ i fajzer
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°803
Ici ce to u "region" bez ikakvih problema . Mene vise zanima kako cemo mi da napravimo 20m doza do kraja godine. To bi objektivno bio kraj krize u Srbiji, ali je pozamasan zadatak.
- Post n°804
kao i svaki dobar diler, dao je prve doze za dž - zaevu na primer. zapravo ne znam kako je danas, nekada se tako radilo sa dragocenim supstancama.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°805
I ovo kartonce moze da sacuva -70 stepeni?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°806
Dakle na kraju dana mogu da se upišem u one sa nuspojavama nakon druge doze. Raskošna, neuobičajena glavobolja koja nije prošla nakon brufena već je prolazila 10 puta sporije od mojih običnih glavobolja. Jedva sam isplivao iz nje.
- Guest
- Post n°808
Nisam probao. Nije kao migrena, može se podneti ali sporo prolazi kao gladna godina. Na kraju je prošla i osetio sam želju za falafelom i humusom te sam poručio iste.
- Post n°809
dosta ljudi ima takve pojave a da ih nisu imali posle prve doze.
žena ništa, zatekao sam je večeras kako je udarila po nekoj riohi.
kada će biti 2 nedelje kako je krenuo revaks kinezima da smaramo da li je neko testirao AT
žena ništa, zatekao sam je večeras kako je udarila po nekoj riohi.
kada će biti 2 nedelje kako je krenuo revaks kinezima da smaramo da li je neko testirao AT
_____
#FreeFacu
- Post n°810
Моје комшије, примили обоје обе дозе кинеза, планирају да раде антитела, преносим резултате.
- Post n°811
Од прве дозе ме мало болела глава, синуса, али море бит и да је од тога што сам био три сата напољу, без капе. Таман ми дошло као изговор да се мало одморим.
- Korisnik
- Post n°812
Vi što ste išli na revakc, jeste dobili poziv za 21. dan ili dan posle? Jel puštaju bez poziva?
Ne znam da li da odem, nisam dobio poziv za danas, možda imaju pauzu zbog Sretenja.
Ne znam da li da odem, nisam dobio poziv za danas, možda imaju pauzu zbog Sretenja.
- Post n°813
Тачно три недеље касније, исти дан у недељи.
Мајци стигао позив за сутра у ДЗ.
Ако те не мрзи отиђи и питај, чујем да негде има проблема са слањем позива.
Мајци стигао позив за сутра у ДЗ.
Ако те не мрзи отиђи и питај, чујем да негде има проблема са слањем позива.
- Post n°814
Meni su trazili da vide sms.
Ako ideš ponesi onu potvrdu o vakcinaciji, pa bi trebalo da bude ok.
Mene isto mučila glavobolja dva dana, ali me često tako boli pa ne znam da li bih povezala to
Ako ideš ponesi onu potvrdu o vakcinaciji, pa bi trebalo da bude ok.
Mene isto mučila glavobolja dva dana, ali me često tako boli pa ne znam da li bih povezala to
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°815
Види овај пост
https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21512-vakcinacija/?do=findComment&comment=4976558
Понеси претходну потврду.
https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21512-vakcinacija/?do=findComment&comment=4976558
Понеси претходну потврду.
- Korisnik
- Post n°816
Fala, ću odem pa javljam kako je prošlo.
- Guest
- Post n°817
Gad veli da su vakcinisali oko polovine zainteresovanih Beograđana. Pod uslovom da ipak u navedeni broj nije umetnuo i revakcinisane.
On za 360 000 tvrdi da je dobar odziv.
Sa B92
U Beogradu je, zaključno sa jučerašnjim danom, vakcinisano 189.000 građana, a revakcinisano oko 36.000, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na Beogradskom sajmu gde se i danas, na državni praznik Sretenje, vrši revakcinacija sugrađana.
Naveo je da je, osim toga, oko 360.000 Beograđana prijavljeno za vakcinaciju što znači da je odziv za vakcinaciju u glavnom gradu veoma dobar.
On za 360 000 tvrdi da je dobar odziv.
Sa B92
U Beogradu je, zaključno sa jučerašnjim danom, vakcinisano 189.000 građana, a revakcinisano oko 36.000, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na Beogradskom sajmu gde se i danas, na državni praznik Sretenje, vrši revakcinacija sugrađana.
Naveo je da je, osim toga, oko 360.000 Beograđana prijavljeno za vakcinaciju što znači da je odziv za vakcinaciju u glavnom gradu veoma dobar.
- Post n°818
sticem utisak da smo dosegli limit prijavljivanja.
_____
????
- Guest
- Post n°819
ja ne upoznajem nikoga mojih godina ko je dobio poziv za bilo koju vakcinu
- Post n°820
uskoro prinudna vakcinacija, radovacu se tome
_____
#FreeFacu
- Post n°821
jel imas neki dokaz u tom pravcu ili se nadas samo?
_____
????
- Post n°822
ne nadam se ali da nakupuju vacKine pa da im negde propadnu a ne uslove rad u javnoj i manje javnoj drzavnoj sluzbi, medecini i tome slicno... dosta zavisi od toga kako ce druge zemlje u slicnoj situaciji to da resavaju, na primer grčka, sličan mentalitet.
ili to ili virus nije tako opasan kao što se piše na forumu
ili to ili virus nije tako opasan kao što se piše na forumu
_____
#FreeFacu
- Post n°823
A pre nego sto pocne prinudno vakcinisanje, planirali se vakcinisanje onih koji su se sami prijavili?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°824
ficfiric wrote:A pre nego sto pocne prinudno vakcinisanje, planirali se vakcinisanje onih koji su se sami prijavili?
kad stigne ono što ste zaokružili (pod uslovom da niste menjali)
_____
#FreeFacu
- Post n°825
pa trenutno su nakupovali 1.5 miliona doza kineskih vakcina, to im je dosta za ovo sto je prijavjleno, plus ove druge, nema nekihi indicija da su nakupovali vise nego sto im treba. Osim sto najavljuju, al tako je i za 500 evara plate, bice uskoro.
_____
????