Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

bela maca

VAKCINA - Page 36 Empty Re: VAKCINA

Post by bela maca Mon Feb 15, 2021 11:56 pm

disident wrote:Slobodno zameni Jugoslavija sa svet jer globalizacija,ili nastavi da se pravis da zatvaranje granica/karantini/testovi i ostale mere ne postoje. 
    Problem je što se srbija ponaša kao da korona ne postoji, barem kada je kontrola ulaska ljudi u zemlju u pitanju. niti ima karantina, niti je potreban pcr test. pričam za ljude iz regiona, mada do skoro nije trebalo ni za putnike iz celog sveta.

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Feb 15, 2021 11:56 pm

ja sam jebiga ovde na strani talassona

pogotovo kada hrani govnima 

nije ovo nikakva regionalna solidarnost, niti jugoslovenstvo kao takvo, nego doslovno izdaja svete srpske zemlje

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Feb 15, 2021 11:58 pm

Mislim, ukratko, vakcine treba sto brze nabavljati i sto brze trositi

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Mon Feb 15, 2021 11:59 pm

Erzsébet Biszak wrote:
    disident wrote:Slobodno zameni Jugoslavija sa svet jer globalizacija,ili nastavi da se pravis da zatvaranje granica/karantini/testovi i ostale mere ne postoje. 
    Problem je što se srbija ponaša kao da korona ne postoji, barem kada je kontrola ulaska ljudi u zemlju u pitanju. niti ima karantina, niti je potreban pcr test. pričam za ljude iz regiona, mada do skoro nije trebalo ni za putnike iz celog sveta.
    Znam to,zato kazem da je izgovor region smesan, jer taj problem moze i trebao je biti resen.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Feb 16, 2021 12:00 am

ficfiric wrote:Ovde ce harati korona sve dok ceo region, iliti Jugoslavija ne resi to. Sta meni u Sapcu vredi da se vakcinise 30% gradjana ako se Bosanci ne vakcinisu
    o tome treba da misle

a) uprava granične policije
    b) alija Izetbegović

ko god je trenutno dostupan

_____
    ????
    ćaća

Post by ćaća Tue Feb 16, 2021 12:05 am

Ozbiljno pričamo o tome da li Ćiro Blažević ili Vedrana Rudan trebaju da se vakcinišu u Srbiji pre građana Srbije koji pripadaju prioritetnim kategorijama i koji su se prijavili za vakcinaciju?
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Feb 16, 2021 12:05 am

Janko Suvar wrote:
    ficfiric wrote:Ovde ce harati korona sve dok ceo region, iliti Jugoslavija ne resi to. Sta meni u Sapcu vredi da se vakcinise 30% gradjana ako se Bosanci ne vakcinisu
    o tome treba da misle

a) uprava granične policije
    b) alija Izetbegović

ko god je trenutno dostupan

Na koju policiju mislis? Juce skoknula bratanica do Jahorine, pun kurac autobusa iz Srbije je otisao tamo

_____

Uprava napolje!

kondo

Post by kondo Tue Feb 16, 2021 12:11 am

ćiro je građanin sveta pa samim tim i srbije i sve dok se kondo pita za nešto, dobrodošel je poslužiti se sa švedskog stola cjepiva u srbiji. radio je ovde, vodio FK prištinu, poslao nam je robija u tim, spremao se doći, počeo rat jbga.

matora četnikuša sa tuškanca je nešta drugo
    spremićemo sačekušu, sprovešćemo je do jaruge

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Feb 16, 2021 12:24 am

ako neko iz Hrvatske, BiH ili Makedonije treba da primi vakcinu kod  nas, to bi valjda trebalo da budu osobe koje su na prvoj liniji fronta protiv korone. vakcinisanje selebritija je odraz dekadencije ovdašnjih društava. nemam ništa protiv, neka se vakcinišu, ali mi je neshvatljivo da nemaju baš nikakav odmak od tog čina, do te mere da se time hvale u medijima ne razumevajući kako to zapravo izgleda.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Feb 16, 2021 12:32 am

ma kakva dekadencija

pa nije se severina udala za srbina zbog dobre kurcine nego zbog para

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    kondo

Post by kondo Tue Feb 16, 2021 12:37 am

Marius Lăcătuș wrote:ćiro je građanin sveta pa samim tim i srbije i sve dok se kondo pita za nešto, dobrodošel je poslužiti se sa švedskog stola cjepiva u srbiji. radio je ovde, vodio FK prištinu, poslao nam je robija u tim, spremao se doći, počeo rat jbga.

matora četnikuša sa tuškanca je nešta drugo
    spremićemo sačekušu, sprovešćemo je do jaruge

šuvar mode on:

U ĆIRINO DOBA KOSOVO = SRBIJA   :ljaksofon:

Mr.Pink wrote:ma kakva dekadencija

pa nije se severina udala za srbina zbog dobre kurcine nego zbog para

koincidencija, baš sam se pitao onomad kakvim palamarom ovaj teslači kojićku kad su tako dugo zajedno

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Feb 16, 2021 12:38 am

Kirko Skaddeng wrote:ako neko iz Hrvatske, BiH ili Makedonije treba da primi vakcinu kod  nas, to bi valjda trebalo da budu osobe koje su na prvoj liniji fronta protiv korone. vakcinisanje selebritija je odraz dekadencije ovdašnjih društava. nemam ništa protiv, neka se vakcinišu, ali mi je neshvatljivo da nemaju baš nikakav odmak od tog čina, do te mere da se time hvale u medijima ne razumevajući kako to zapravo izgleda.

Ako pricamo o vakcinisanju po nekom redu, naravno da treba biti plana i reda ali jbg, nema ga, ne samo za hrvatske drzavljane vec i za nase, to jeste problem. Ali mislim da se ovde radi o "zasto nam stranci uzimaju radna mesta vakcine". Ako su ove granice otvorene za ljude, trebaju biti otvorene i za vakcine

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Feb 16, 2021 12:40 am

ficfiric wrote:
    Kirko Skaddeng wrote:ako neko iz Hrvatske, BiH ili Makedonije treba da primi vakcinu kod  nas, to bi valjda trebalo da budu osobe koje su na prvoj liniji fronta protiv korone. vakcinisanje selebritija je odraz dekadencije ovdašnjih društava. nemam ništa protiv, neka se vakcinišu, ali mi je neshvatljivo da nemaju baš nikakav odmak od tog čina, do te mere da se time hvale u medijima ne razumevajući kako to zapravo izgleda.

Ako pricamo o vakcinisanju po nekom redu, naravno da treba biti plana i reda ali jbg, nema ga. Ali mislim da se ovde radi o "zasto nam stranci uzimaju radna mesta vakcine". Ako su ove granice otvorene za ljude, trebaju biti otvorene i za vakcine

ne, ovde se bukvalno radi o tome da se selebritiji vakcinišu u drugoj zemlji zahvaljujući poslovnim i prijateljskim vezama. dok isto ne bude omogućeno za mog rođu Denisa iz Daruvara, neću uopšte da razmišljam o širim regionalnim implikacijama jer ne dam da mi se jajarenje prodaje kao regionalna solidarnost.

dakle: 4.000 vakcina za Makedoniju: super. treba tako, pod uslovom da odu gde treba, a jasno je gde treba.
    2 vakcine za sportske delatnike i pisce: dajte im ali nemoj da se pravimo da nije posredi najgore vezarenje na osnovu pripadnosti eliti.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Feb 16, 2021 12:46 am

Ja ne razumem vakcinisanje stranih drzavljana (ni za pare) pre nego sto se vakcinisu bar svi prioritetni i uredno prijavljeni ovdasnji. Nemam nista protiv da Srbija posalje nekom manju kolicinu u formi realno humanitarne pomoci, koliko moze (npr ima 1M prijavljenih, a vakcina ima 1,05M), za recimo zdravstvene radnike, kao ovo Smakedoniji npr. Ovo da selebritiji dodju i vakcinisu mi se uopste ne svidja.
    bela maca

Post by bela maca Tue Feb 16, 2021 12:48 am

Ni meni, naravno, mislila sam da se to podrazumeva

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Feb 16, 2021 12:49 am

Nema sta da se razume, nije u pitanju princip, niti politika, nego naprosto veza. Ne bismo ni znali da ovi nisu toliko blentavi da se time hvale.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Feb 16, 2021 12:53 am

Kirko Skaddeng wrote:dakle: 4.000 vakcina za Makedoniju: super.

I na to su se zalili ljudi. S druge strane, mnogo su slabije reakcije kad se kod nas uskace preko reda. Zato i cenim da ljudima na netu vise smeta sto se vakcinisu "stranci" nego sto se ne postuje redosled.

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Feb 16, 2021 12:54 am

ja sam ti ljudi na netu VAKCINA - Page 36 1143415371 

drugi su samo protiv toga da bogati i slavni dobijaju prvi (sto je naravno nesto protiv cega treba biti)

_____
    ????
    bela maca

Post by bela maca Tue Feb 16, 2021 12:54 am

Sad je možda veza ali onda kad je moglo bez poziva tad su i stranci mogli bez veze

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Feb 16, 2021 12:55 am

Erzsébet Biszak wrote:Ni meni, naravno, mislila sam da se to podrazumeva
    U tvom slučaju se podrazumeva ali ima i neobično disonantnih tonova u vezi s nečim što bi trebalo da je potpuno jasno.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Feb 16, 2021 1:03 am

Erzsébet Biszak wrote:Sad je možda veza ali onda kad je moglo bez poziva tad su i stranci mogli bez veze

Ne znam bas kako. Stranci sa privremeni boravkom u Srbiji su vrv mogli i to je okej, ali ovi poput Rudan i Cire ne znam kako su mogli bez neke veze, ili bar spremnosti lekara i sestara da okrenu glavu na drugu stranu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Feb 16, 2021 1:14 am

Mislim, konkretno, moji su 75+ i hteli su SputnikV. Na kraju su, uz moje tesko nagovaranje, ipak pristali na Sinofarm. Radili 40+ godina u Srbiji, placali zdravstveno - koji je kurac Ciro Blazevic da dobije SputnikV pre njih? Ne moze to tako.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Feb 16, 2021 1:15 am

+
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Feb 16, 2021 1:24 am

Mór Thököly wrote:Mislim, konkretno, moji su 75+ i hteli su SputnikV. Na kraju su, uz moje tesko nagovaranje, ipak pristali na Sinofarm. Radili 40+ godina u Srbiji, placali zdravstveno - koji je kurac Ciro Blazevic da dobije SputnikV pre njih? Ne moze to tako.

Ocigledno moze.

Nije bitno ko je, nije dobio za zasluge, nego na vezu. Hocu da kazem, besmisleno je o tome pricati u terminima opravdanja, jer nema nikakvog opravdanja. Nije niko Ciru i Rudan stavio na listu priotiteta pre tvojih roditelja, nego ih je naprosto uveo na zadnja vrata.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Tue Feb 16, 2021 1:30 am

Janko Suvar wrote:ja sam ti ljudi na netu VAKCINA - Page 36 1143415371 

To ti kazem. Ovog si precutao sto se ubacio preko reda iako je nedavno prelezao koronu samo zato sto je srbin iz ns

VAKCINA - Page 36 IMG-e4b96f02dc5493c40bac5ca4a6d72db1-V

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:31 pm