Problem je što se srbija ponaša kao da korona ne postoji, barem kada je kontrola ulaska ljudi u zemlju u pitanju. niti ima karantina, niti je potreban pcr test. pričam za ljude iz regiona, mada do skoro nije trebalo ni za putnike iz celog sveta.disident wrote:Slobodno zameni Jugoslavija sa svet jer globalizacija,ili nastavi da se pravis da zatvaranje granica/karantini/testovi i ostale mere ne postoje.
VAKCINA
- Post n°876
Re: VAKCINA
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°877
ja sam jebiga ovde na strani talassona
pogotovo kada hrani govnima
nije ovo nikakva regionalna solidarnost, niti jugoslovenstvo kao takvo, nego doslovno izdaja svete srpske zemlje
pogotovo kada hrani govnima
nije ovo nikakva regionalna solidarnost, niti jugoslovenstvo kao takvo, nego doslovno izdaja svete srpske zemlje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°878
Mislim, ukratko, vakcine treba sto brze nabavljati i sto brze trositi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°879
Znam to,zato kazem da je izgovor region smesan, jer taj problem moze i trebao je biti resen.Erzsébet Biszak wrote:Problem je što se srbija ponaša kao da korona ne postoji, barem kada je kontrola ulaska ljudi u zemlju u pitanju. niti ima karantina, niti je potreban pcr test. pričam za ljude iz regiona, mada do skoro nije trebalo ni za putnike iz celog sveta.disident wrote:Slobodno zameni Jugoslavija sa svet jer globalizacija,ili nastavi da se pravis da zatvaranje granica/karantini/testovi i ostale mere ne postoje.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°880
o tome treba da misleficfiric wrote:Ovde ce harati korona sve dok ceo region, iliti Jugoslavija ne resi to. Sta meni u Sapcu vredi da se vakcinise 30% gradjana ako se Bosanci ne vakcinisu
a) uprava granične policije
b) alija Izetbegović
ko god je trenutno dostupan
_____
????
- Post n°881
Ozbiljno pričamo o tome da li Ćiro Blažević ili Vedrana Rudan trebaju da se vakcinišu u Srbiji pre građana Srbije koji pripadaju prioritetnim kategorijama i koji su se prijavili za vakcinaciju?
- Post n°882
Janko Suvar wrote:o tome treba da misleficfiric wrote:Ovde ce harati korona sve dok ceo region, iliti Jugoslavija ne resi to. Sta meni u Sapcu vredi da se vakcinise 30% gradjana ako se Bosanci ne vakcinisu
a) uprava granične policije
b) alija Izetbegović
ko god je trenutno dostupan
Na koju policiju mislis? Juce skoknula bratanica do Jahorine, pun kurac autobusa iz Srbije je otisao tamo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°883
ćiro je građanin sveta pa samim tim i srbije i sve dok se kondo pita za nešto, dobrodošel je poslužiti se sa švedskog stola cjepiva u srbiji. radio je ovde, vodio FK prištinu, poslao nam je robija u tim, spremao se doći, počeo rat jbga.
matora četnikuša sa tuškanca je nešta drugo
spremićemo sačekušu, sprovešćemo je do jaruge
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°884
ako neko iz Hrvatske, BiH ili Makedonije treba da primi vakcinu kod nas, to bi valjda trebalo da budu osobe koje su na prvoj liniji fronta protiv korone. vakcinisanje selebritija je odraz dekadencije ovdašnjih društava. nemam ništa protiv, neka se vakcinišu, ali mi je neshvatljivo da nemaju baš nikakav odmak od tog čina, do te mere da se time hvale u medijima ne razumevajući kako to zapravo izgleda.
- Post n°885
ma kakva dekadencija
pa nije se severina udala za srbina zbog dobre kurcine nego zbog para
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°886
Marius Lăcătuș wrote:ćiro je građanin sveta pa samim tim i srbije i sve dok se kondo pita za nešto, dobrodošel je poslužiti se sa švedskog stola cjepiva u srbiji. radio je ovde, vodio FK prištinu, poslao nam je robija u tim, spremao se doći, počeo rat jbga.
šuvar mode on:
U ĆIRINO DOBA KOSOVO = SRBIJA :ljaksofon:
Mr.Pink wrote:ma kakva dekadencija
koincidencija, baš sam se pitao onomad kakvim palamarom ovaj teslači kojićku kad su tako dugo zajedno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°887
Kirko Skaddeng wrote:ako neko iz Hrvatske, BiH ili Makedonije treba da primi vakcinu kod nas, to bi valjda trebalo da budu osobe koje su na prvoj liniji fronta protiv korone. vakcinisanje selebritija je odraz dekadencije ovdašnjih društava. nemam ništa protiv, neka se vakcinišu, ali mi je neshvatljivo da nemaju baš nikakav odmak od tog čina, do te mere da se time hvale u medijima ne razumevajući kako to zapravo izgleda.
Ako pricamo o vakcinisanju po nekom redu, naravno da treba biti plana i reda ali jbg, nema ga, ne samo za hrvatske drzavljane vec i za nase, to jeste problem. Ali mislim da se ovde radi o "zasto nam stranci uzimaju
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°888
ficfiric wrote:Kirko Skaddeng wrote:ako neko iz Hrvatske, BiH ili Makedonije treba da primi vakcinu kod nas, to bi valjda trebalo da budu osobe koje su na prvoj liniji fronta protiv korone. vakcinisanje selebritija je odraz dekadencije ovdašnjih društava. nemam ništa protiv, neka se vakcinišu, ali mi je neshvatljivo da nemaju baš nikakav odmak od tog čina, do te mere da se time hvale u medijima ne razumevajući kako to zapravo izgleda.
Ako pricamo o vakcinisanju po nekom redu, naravno da treba biti plana i reda ali jbg, nema ga. Ali mislim da se ovde radi o "zasto nam stranci uzimajuradna mestavakcine". Ako su ove granice otvorene za ljude, trebaju biti otvorene i za vakcine
ne, ovde se bukvalno radi o tome da se selebritiji vakcinišu u drugoj zemlji zahvaljujući poslovnim i prijateljskim vezama. dok isto ne bude omogućeno za mog rođu Denisa iz Daruvara, neću uopšte da razmišljam o širim regionalnim implikacijama jer ne dam da mi se jajarenje prodaje kao regionalna solidarnost.
dakle: 4.000 vakcina za Makedoniju: super. treba tako, pod uslovom da odu gde treba, a jasno je gde treba.
2 vakcine za sportske delatnike i pisce: dajte im ali nemoj da se pravimo da nije posredi najgore vezarenje na osnovu pripadnosti eliti.
- Post n°889
Ja ne razumem vakcinisanje stranih drzavljana (ni za pare) pre nego sto se vakcinisu bar svi prioritetni i uredno prijavljeni ovdasnji. Nemam nista protiv da Srbija posalje nekom manju kolicinu u formi realno humanitarne pomoci, koliko moze (npr ima 1M prijavljenih, a vakcina ima 1,05M), za recimo zdravstvene radnike, kao ovo Smakedoniji npr. Ovo da selebritiji dodju i vakcinisu mi se uopste ne svidja.
- Post n°890
Ni meni, naravno, mislila sam da se to podrazumeva
_____
- Post n°891
Nema sta da se razume, nije u pitanju princip, niti politika, nego naprosto veza. Ne bismo ni znali da ovi nisu toliko blentavi da se time hvale.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°892
Kirko Skaddeng wrote:dakle: 4.000 vakcina za Makedoniju: super.
I na to su se zalili ljudi. S druge strane, mnogo su slabije reakcije kad se kod nas uskace preko reda. Zato i cenim da ljudima na netu vise smeta sto se vakcinisu "stranci" nego sto se ne postuje redosled.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°893
ja sam ti ljudi na netu
drugi su samo protiv toga da bogati i slavni dobijaju prvi (sto je naravno nesto protiv cega treba biti)
drugi su samo protiv toga da bogati i slavni dobijaju prvi (sto je naravno nesto protiv cega treba biti)
_____
????
- Post n°894
Sad je možda veza ali onda kad je moglo bez poziva tad su i stranci mogli bez veze
_____
- Guest
- Post n°895
U tvom slučaju se podrazumeva ali ima i neobično disonantnih tonova u vezi s nečim što bi trebalo da je potpuno jasno.Erzsébet Biszak wrote:Ni meni, naravno, mislila sam da se to podrazumeva
- Post n°896
Erzsébet Biszak wrote:Sad je možda veza ali onda kad je moglo bez poziva tad su i stranci mogli bez veze
Ne znam bas kako. Stranci sa privremeni boravkom u Srbiji su vrv mogli i to je okej, ali ovi poput Rudan i Cire ne znam kako su mogli bez neke veze, ili bar spremnosti lekara i sestara da okrenu glavu na drugu stranu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°897
Mislim, konkretno, moji su 75+ i hteli su SputnikV. Na kraju su, uz moje tesko nagovaranje, ipak pristali na Sinofarm. Radili 40+ godina u Srbiji, placali zdravstveno - koji je kurac Ciro Blazevic da dobije SputnikV pre njih? Ne moze to tako.
- Post n°899
Mór Thököly wrote:Mislim, konkretno, moji su 75+ i hteli su SputnikV. Na kraju su, uz moje tesko nagovaranje, ipak pristali na Sinofarm. Radili 40+ godina u Srbiji, placali zdravstveno - koji je kurac Ciro Blazevic da dobije SputnikV pre njih? Ne moze to tako.
Ocigledno moze.
Nije bitno ko je, nije dobio za zasluge, nego na vezu. Hocu da kazem, besmisleno je o tome pricati u terminima opravdanja, jer nema nikakvog opravdanja. Nije niko Ciru i Rudan stavio na listu priotiteta pre tvojih roditelja, nego ih je naprosto uveo na zadnja vrata.
_____
- Post n°900
Janko Suvar wrote:ja sam ti ljudi na netu
To ti kazem. Ovog si precutao sto se ubacio preko reda iako je nedavno prelezao koronu samo zato sto je srbin iz ns
_____
★
Uprava napolje!