izvinjavam se svima ciju sam dusevnu nirvanu narusio
VAKCINA
- Post n°901
Re: VAKCINA
pa vi ozbiljno raspravljate o ovome
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°902
Ne osecam da je ovo sad pravo mesto i vreme za takav ko ce koga zajebati razgovor.
edit: ulete post.
edit: ulete post.
_____
????
- Post n°903
ko ti je ovaj u vajfbiterki?
nosenje toga mi je inace civilizacijska vodenica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°905
fuj
daj mi jednog ciru umesto iljadu ovakvih srba
daj mi jednog ciru umesto iljadu ovakvih srba
_____
#FreeFacu
- Post n°906
Marius Lăcătuș wrote:ko ti je ovaj u vajfbiterki?
- Post n°907
Na onom papiru koji se popunjavao stajalo je da se odabere da li je neko državljanin, pa on unosi jmbg, ili je stranac pa unosi broj pasoša.Erős Pista wrote:Erzsébet Biszak wrote:Sad je možda veza ali onda kad je moglo bez poziva tad su i stranci mogli bez veze
Ne znam bas kako. Stranci sa privremeni boravkom u Srbiji su vrv mogli i to je okej, ali ovi poput Rudan i Cire ne znam kako su mogli bez neke veze, ili bar spremnosti lekara i sestara da okrenu glavu na drugu stranu.
A ljudi koji su radili pomoćne poslove (unos podataka, izdavanje potvrda i tako to) mogli su od početka, a i dalje mogu da uvedu koga hoće
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°908
MNE wrote:Marius Lăcătuș wrote:ko ti je ovaj u vajfbiterki?
to se u nas kaze siledzijka
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°909
Inace, kad je u pitanju Ćiro, a možda Rudanka, mislim da nije u pitanju ni samo to ko se "snašao". Sigurno je u pitanju i necija svest o tome da su to javne licnosti i kako to "lepo zvuci" za "Srbiju".
- Post n°910
Jedna stvar, kazu da su vakcinisali 800-900k. Znam malo previse ljudi koji su prijavili a nisu do sad dobili poziv da bih poverovao da su vakcinisali 80-90%% prijavljenih. Tako da ko zna sta se desava.
- Post n°912
Ne znam jeste već stavili tekst s Novosti, kaže da se za cjepivo u Srbiji prijavilo oko 8000 stranaca.
Ovdje je veliki medijski linč za ove što (se) cijepe preko reda, bez obzira koliko godina imali. Ful je malo cjepiva.
Ovdje je veliki medijski linč za ove što (se) cijepe preko reda, bez obzira koliko godina imali. Ful je malo cjepiva.
- Post n°913
Јутрос у ДЗ мајка добила позив за 8:00.
Наравно није могла да чека па смо тамо били у 7 45. Да би видели да већ има 15 њених вршњака у реду, набијених до врата. А запослени који су стизали после нас нису могли да уђу од њих.
Елем, пролазно време, готово за 25 минута све (без чекања после боце). Онако од ока, чак и тако могу да вакцинишу 70-100 људи на сат.
Наравно није могла да чека па смо тамо били у 7 45. Да би видели да већ има 15 њених вршњака у реду, набијених до врата. А запослени који су стизали после нас нису могли да уђу од њих.
Елем, пролазно време, готово за 25 минута све (без чекања после боце). Онако од ока, чак и тако могу да вакцинишу 70-100 људи на сат.
- Post n°914
За ових скоро 30 дана масовне вакцинације мислим да јесу могли без проблема да вакцинишу 25-30 хиљада људи дневно.Mór Thököly wrote:Jedna stvar, kazu da su vakcinisali 800-900k. Znam malo previse ljudi koji su prijavili a nisu do sad dobili poziv da bih poverovao da su vakcinisali 80-90%% prijavljenih. Tako da ko zna sta se desava.
Али ми је чудно да су пре неки дан јавили да је у БГ пријављено 380 хиљада људи, вакцинисано око пола.
Ако је у БГ само пола, онда би на другим местима сигурно лошије. А одговара неки просек људи које знам да су по БГ звали само око пола пријављених.
Тако да сам збуњен подацима.
- Guest
- Post n°915
Mór Thököly wrote:Jedna stvar, kazu da su vakcinisali 800-900k. Znam malo previse ljudi koji su prijavili a nisu do sad dobili poziv da bih poverovao da su vakcinisali 80-90%% prijavljenih. Tako da ko zna sta se desava.
Toliko je dato doza, sa revakcinisanima. Prvu vakcinu je dobilo tipa 650k ljudi, AV je navodio te brojke kad je bio sa Zaevom u nedelju.
- Post n°916
sutra u ovo vreme cu da se drzim za ruku i da vicem aj aj aj
sitno brojim ne mogu da stojim
sitno brojim ne mogu da stojim
_____
#FreeFacu
- Post n°917
Kirko Skaddeng wrote:
dakle: 4.000 vakcina za Makedoniju: super. treba tako, pod uslovom da odu gde treba, a jasno je gde treba.
2 vakcine za sportske delatnike i pisce: dajte im ali nemoj da se pravimo da nije posredi najgore vezarenje na osnovu pripadnosti eliti.
Pa nisi tako zvučao pre nekog vremena.
Jebote, poleteli ste svi ko da ćete da pocrkate ako je ne primite, a sad kad ste se nafiksali, sad opet može da se glumi humanizam i velikodušnost
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°918
Летећи Полип wrote:Kirko Skaddeng wrote:
dakle: 4.000 vakcina za Makedoniju: super. treba tako, pod uslovom da odu gde treba, a jasno je gde treba.
2 vakcine za sportske delatnike i pisce: dajte im ali nemoj da se pravimo da nije posredi najgore vezarenje na osnovu pripadnosti eliti.
Jebote, poleteli ste svi ko da ćete da pocrkate ako je ne primite, a sad kad ste se nafiksali, sad opet može da se glumi humanizam i velikodušnost
za tebe polipe vazi ono sve je lako kad si mlad, svaka ti vakcina lepo stoji
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°919
Летећи Полип wrote:Kirko Skaddeng wrote:
Dabome, pošto živim sam k'o pustinjak, niko moj ne čeka vakcinu i želim da do kraja života ne vidim ni kafanu ni bioskop i uz to mrzim svoj posao i želim da mi firma što pre propadne.
Mani se ovih ličnih zaključaka, brz si kao Bili d Kid na njima a često ti nedostaje 95% vidnog polja.
- Post n°920
Poenta je u tome da doniranje vakcina Makedoniji odavno najavljeno, i da su tada reakcije bile malo drugačije. Sad kad se pelcovalo, najednom smo postali savesni Jugosloveni,
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°921
U to vreme smo imali deset puta manje vakcina nego sada. Donacije - da, ali ako ima dovoljno za nas.
Uostalom, nije bitno, male moralne pobede su super za samopouzdanje i izgradnju ličnosti, pa eto ti ove
Uostalom, nije bitno, male moralne pobede su super za samopouzdanje i izgradnju ličnosti, pa eto ti ove
- Post n°922
Ja nisam pelcovan ali znam da ne zivimo na ostrvu i da cemo problem sa virusom resiti kad i ostali oko nas - ni pre, ni posle.
Mislim da i kada bi se nekim slucajem ovde doslo do ozbiljnijeg broja vakcinisanih (tipa 20-30%), da bi vece sranje nastalo kada bismo proglasili pobedu nad virusom, pobacali maske i po kafanama se izmesali sa nevakcinisanim Bosancima, Hrvatima, Makedoncima.
Jbg, virus ne zna da je granica na Drini
Mislim da i kada bi se nekim slucajem ovde doslo do ozbiljnijeg broja vakcinisanih (tipa 20-30%), da bi vece sranje nastalo kada bismo proglasili pobedu nad virusom, pobacali maske i po kafanama se izmesali sa nevakcinisanim Bosancima, Hrvatima, Makedoncima.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°924
Jelena Zoric javlja:
https://rs.n1info.com/vesti/gradjani-dobili-poziv-na-vakcinaciju-u-belekspo-centru-zatekli-zatvorena-vrata/
Više desetina građana koji su za danas dobili poziv za vakcinaciju protiv koronavirusa u novobeogradskom Belekspo centru, zateklo je jutros zatvorena vrata.
Jedan Beograđanin sa kojim je ekipa TV N1 razgovarala ispred Belekspo centra, objasnio je da je došao sa majkom koja je preko eUprave dobila poziv da danas u 10.05 dođe na vakcinaciju.
„Međutim, nema nikoga unutra i ne znamo šta je razlog. Niko nas nije obavestio. Imamo imejl u kom jasno piše da treba da se dođe danas u 10.05“, rekao je on.
Kazao je i da se njegova majka prijavila za Fajzer vakcinu, i da ne zna kome sada da se obrati, niti gde dalje da ide.
https://rs.n1info.com/vesti/gradjani-dobili-poziv-na-vakcinaciju-u-belekspo-centru-zatekli-zatvorena-vrata/
Više desetina građana koji su za danas dobili poziv za vakcinaciju protiv koronavirusa u novobeogradskom Belekspo centru, zateklo je jutros zatvorena vrata.
Jedan Beograđanin sa kojim je ekipa TV N1 razgovarala ispred Belekspo centra, objasnio je da je došao sa majkom koja je preko eUprave dobila poziv da danas u 10.05 dođe na vakcinaciju.
„Međutim, nema nikoga unutra i ne znamo šta je razlog. Niko nas nije obavestio. Imamo imejl u kom jasno piše da treba da se dođe danas u 10.05“, rekao je on.
Kazao je i da se njegova majka prijavila za Fajzer vakcinu, i da ne zna kome sada da se obrati, niti gde dalje da ide.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°925
ficfiric wrote:Ja nisam pelcovan ali znam da ne zivimo na ostrvu i da cemo problem sa virusom resiti kad i ostali oko nas - ni pre, ni posle.
Ne sprečava vakcina širenje virusa, ona sprečava da se ozbiljnije razboliš kada se zaraziš. Stalno ponavljaš nešto što nije tačno.