Serije kao takve
- Post n°851
Re: Serije kao takve
Не знам за данас и за другде, ал' у мом крају у тамоу у тадауРЖ је било мало црнаца пумпаџија.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°852
U ovoj seriji sam samo belce video, to je poenta. Plus nisu to trailer park belci, nego su delovali da ih život nije terao da rade na pumpama.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°853
Ови којих се сећам су деловали као два разреда изнад трејлераша, а отприлике половина су деловали да су власници пумапаРЖ.
А то како и зашто и које глумце бирају, то... продуценту за врат.
А то како и зашто и које глумце бирају, то... продуценту за врат.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°854
Dokumentarac je u pitanju. Bitkoinaši raznih nivoa, otišli u Akapulko da žive. 99 belci.
- Post n°855
Say hello to Netflix's Addams Family
— Netflix (@netflix) August 16, 2022
Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzmán, and Isaac Ordonez star in Wednesday, the new series from Tim Burton. pic.twitter.com/OJIKVxJlbg
- Post n°856
Luis Guzman!!!!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°857
Nikad mi nije bila jasna popularnost te serije, i uopste cele ideje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°858
ja sam voleo to kao klinac. inace je ideju za porodicu adams, carls adams je dobio od bredberija odnosno iz price koju je ilustrovao za njega homecoming.
zapratite me za jos suvisnih informacija
zapratite me za jos suvisnih informacija
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°859
Летећи Полип wrote:Nikad mi nije bila jasna popularnost te serije, i uopste cele ideje.
Откачена породица језивих буржуја која има потпуно наопак систем вредности, где је лепо ружно а ружно лепо, добро зло а зло добро, живи у запуштеној вили на крају улице и бави се бизарним хобијима? Ту има материјала колико хоћеш.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°860
Јанош Винету wrote:Летећи Полип wrote:Nikad mi nije bila jasna popularnost te serije, i uopste cele ideje.
Откачена породица језивих буржуја која има потпуно наопак систем вредности, где је лепо ружно а ружно лепо, добро зло а зло добро, живи у запуштеној вили на крају улице и бави се бизарним хобијима? Ту има материјала колико хоћеш.
Istina, zvuči super čak i svedeno u dvije rečenice tvog posta, samo što su mi i serija i film bili prilično tanki, naročito film.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°861
fikret selimbašić wrote:Јанош Винету wrote:
Istina, zvuči super čak i svedeno u dvije rečenice tvog posta, samo što su mi i serija i film bili prilično tanki, naročito film.
Издржао сам пар епизода у тамоу, танко је то. Оно зајебанција на рачун свих могућих клишеа класичне страве и ужаса, премазано бизарлуком и дибидус кичем. Можда је било материјала и за трећу епизоду, ал' нисам био толико радознао да проверавам.
_____
- Guest
- Post n°862
Voleo sam ih kao klinac, pogotovo jer sam voleo sve što ima veze sa hororom, pa mi je ovo kao parodija bilo blisko srcu. Posle sam skontao da je to dosta mršavo humoristički, imaju repertoar fazona koji se prebrzo recikliraju. Kapiram da ću ih ponovo voleti kada mi mozak iskopni.
- Post n°863
Pripreme bi trebale biti gotove do 2023. godine, a sa snimanjem bi se krenulo u ožujku
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°864
ovo nesto oko porodice adams?
pravo je pitanje zasto markovic ne moze da snimi doktora d. sta god ja mislio o goranu to je svakako bolji projekat od ovoga.
pravo je pitanje zasto markovic ne moze da snimi doktora d. sta god ja mislio o goranu to je svakako bolji projekat od ovoga.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°865
Serija Sablja, o Đinđićevom životu i atentatu, hrvatsko-srpska produkcija. Tekst o seriji na Jutarnjem je zaključan. Uliks glumi Đinđića.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°866
zasto je djindjic ovako pokiso? vise lici na pedra kostu nego na sebe. el to revizionisticka serija?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°867
zvezda je zivot wrote:zasto je djindjic ovako pokiso? vise lici na pedra kostu nego na sebe. el to revizionisticka serija?
Slika je iz serije Porodica u kojoj je Uliks glumio Đinđića, odtud pokislost.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°868
Уликс покисо што глуми Џинџера, или обратно?
_____
- Post n°869
Dzindzer je Djilas.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°870
zvezda je zivot wrote:zasto je djindjic ovako pokiso? vise lici na pedra kostu nego na sebe. el to revizionisticka serija?
I meni je drug Costa odmah pao na pamet čim sam ga video u ovoj ulozi !
- Post n°871
Prva epizoda House Of The Dragon prilično dosadnjikava. A sve su u nju ubacili: dekapitacije, orgije u kupleraju, viteški turnir, zmajeve i... puno likova s "ae" u imenu.
- Post n°872
Tovar wrote:Prva epizoda House Of The Dragon prilično dosadnjikava. A sve su u nju ubacili: dekapitacije, orgije u kupleraju, viteški turnir, zmajeve i... puno likova s "ae" u imenu.
meni bila ok. bolja od vecine GoT.
_____
- Post n°873
plus je matt smith najbilize sto cemo u dogledno vreme dobaciti elriku.
_____
- Post n°874
mi smo stigli do kraja prve polovine 6. sezone bcs. ja uveliko uopste ne gledam nego sedim pored devojke i citam poeziju dok ona gleda seriju. svidja mi se, mislim da cu ubuduce tako da gledam serije.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°875
boomer crook wrote:Tovar wrote:Prva epizoda House Of The Dragon prilično dosadnjikava. A sve su u nju ubacili: dekapitacije, orgije u kupleraju, viteški turnir, zmajeve i... puno likova s "ae" u imenu.
meni bila ok. bolja od vecine GoT.
Prva epizoda GoT je bila puno bolja, doslovno od prve scene s jahačima iz Noćne straže koji izjahuju u divljinu. A imala je i taj šokantni kraj koji joj je odmah zacementirao status nečega novog, neobičnog i zanimljivog. Jest da je kasnije sve otišlo u bananu, a kraj serije bio katastrofalan, ali prve tri-četiri sezone su bile dobre. To što prva epizoda HoD nema ništa od uzbudljivosti prve epizode GoT loš je znak. Nisam siguran da se od ovoga da nešto iscijediti...