Uncle Baby Billy wrote:
kad sam reko da su naslednici najbolja serija na tv mislio sam na prestiz tv. olvejs sani je najbolja serija na tv
Uncle Baby Billy wrote:
Zvezdo, konceptu, zvučiš ko tweet Logana Rayazvezda je zivot wrote:Bleeding Blitva wrote:
I dosta mi je pristojna kritika,
internet je pakao
Bleeding Blitva wrote:Zvezdo, konceptu, zvučiš ko tweet Logana Rayazvezda je zivot wrote:
internet je pakao
A na onom tweetu što si gori stavio ima tekst na Dissentu, ja bi rado gledala ovu seriju o kojoj priča
Erős Pista wrote:Gleda li neko onu Crnu svadbu? On je za narodni sud po vise osnova.
mstislaw wrote:Gledam ja. Prevarilo me sa Aleksandrom Radivojevićem kao saradnikom na scenariju. Sada gledamo da bismo završili. Inače, kriminal od serije kao takav.
Erős Pista wrote:Pa pre svega je odvratno sto koriste stvarni dogadjaj da kenjaju o vLaSkoJ mAgiJi. Sve je jezivo - predrasude, mizoginija, mumbo-jumbo. Posle se cudimo ko veruje Nestorovicu.
nalog sa ženinog laptopa wrote:
Dejan Ognjanovic11. новембар 2021. 21:21
odgledo sam za sada dostupnih 6 epizoda domaće serije CRNA SVADBA.
vrlo zanimljivo i pažnje vredno, naročito za ljubitelje horora.
nije bez problema, ali kvaliteti za sad pretežu, i jedva čekam preostale 4 epizode.
naravno, elaboriraću kad se serija završi, za dve nedelje.
gledajte je!
Bleeding Blitva wrote:Aj ja sam rekla što mi serija nije a ja bi da je, a kako ti vidiš seriju, zašto ti je tako dobra?
bela maca wrote:dok radim druge stvari ide mi u pozadini svu, i ladno se u drugoj epizodi 16. sezone pojavljuje glavom i bradom 46. predsednik usa džo bajden. na trenutak sam pomislila - kako dobar deepfake
Turul madár wrote:na ovom forumu ima budala, ali baš tolikih da gledaju to smeće ne