Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

boomer crook

Crna Gora - Page 34 Empty Re: Crna Gora

Post by boomer crook Sun Sep 05, 2021 12:09 pm

Del Cap wrote:
    boomer crook wrote:

to samo pod uslovom da ga ne zovu ustasom i da se okrenu od beograda. sto se nece desiti.

Ma taj odnos je složeniji od etiketiranja i od beogradskog uticaja. Noćas su zajednički sedničili a AV izjavama reaguje na situaciju na terenu. Već sutra Krivi može ponovo biti ustaša*, ko zna.

nisam siguran da kod mede i mande ima kapaciteta za vise. naravno da sednice zajedno pa DF nema izbora.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    ćaća

Post by ćaća Sun Sep 05, 2021 12:38 pm

Drago mi je što je uhapšen Veljović, nadam se da će odgovarati i za zločine koje je počinio nad pljevaljskim i bukovičkim Bošnjacima početkom 90-ih.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sun Sep 05, 2021 12:43 pm

Добро је прошло.
    Није била грешка отказивање народног сабора. 
    Да је било народног сабора, да је демонстрирана сила на тај начин, могло би да се закомпликује.
    Цетињани су се повукли, издувавају се на Твитеру, кукају и богораде и то би било то.

Кривокапић и Абазовић су показали да држава није мртво слово на папиру.
    ДФ има разлога да буде задовољан, али још има много да се ради на питању њихових гласача.
    Попис, чишћење правосудних и полицијских органа, борба против криминала и привредно јачање. 

Вучић нема муниције да удара по Кривом.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Sep 05, 2021 1:58 pm

_____
    ????

Post by MNE Sun Sep 05, 2021 2:21 pm

Јанош Винету wrote:Добро је прошло.
    Да је било народног сабора, да је демонстрирана сила на тај начин, могло би да се закомпликује.
    e pa dobro je kad je demonstrirana sila na ovakav način, ja ne vjerujem šta gledam na "ljevičarskom" forumu, ne znam šta bi bilo da ste desničari  Crna Gora - Page 34 3579118792 isti ste kao oni SKJ fosili koji su aplaudirali miloševiću kad je granatirao po Hrvatskoj i Bosni da bi se "očuvala Jugoslavija"

URA i Zdravko sad mogu da se ugase, svi crnogorski glasovi ići će Đukanoviću i satelitima pa da su najveći kriminalci na planeti, a ako mu upali da opet zasjedne, sin će mu vladati idućih 30 god. uz rasprodaju ostatka CG raznim Rio Tintima i sličnima
    kondo

Post by kondo Sun Sep 05, 2021 2:36 pm

eto jedne forumske koristi od paljenja guma

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sun Sep 05, 2021 2:38 pm

MNE wrote:
    Јанош Винету wrote:Добро је прошло.
    e pa dobro je kad je demonstrirana sila na ovakav način, ja ne vjerujem šta gledam na "ljevičarskom" forumu, ne znam šta bi bilo da ste desničari  Crna Gora - Page 34 3579118792 isti ste kao oni SKJ fosili koji su aplaudirali miloševiću kad je granatirao po Hrvatskoj i Bosni da bi se "očuvala Jugoslavija"

URA i Zdravko sad mogu da se ugase, svi crnogorski glasovi ići će Đukanoviću i satelitima pa da su najveći kriminalci na planeti, a ako mu upali da opet zasjedne, sin će mu vladati idućih 30 god. uz rasprodaju ostatka CG raznim Rio Tintima i sličnima
    Ко каже да сам ја левичар, одакле ти то?

Ја не верујем у то, устоличење Јоаникија неће бити кап која прелива чашу која ће довести до поларизације. 
    А и питање је шта су "црногорски гласови", пратим ово већ неко време и врло је флуидно ко се како изјашњава и шта уопште значи бити Црногорац. 
    ДПСовци немају тапију на црногорство.

ДПСовци нису намеравали да гласају за УРА и Здравка, иако је природно да они пробају да захвате из тог гласачког тела. 
    Ко зна, можда се УРА или Демократе поделе или пусте пипке ка том гласачком телу, где би нпр. УРА ишла лево а Демократе десно.
    Све што је потребно је да се загрну смоквиним листовима, окаче по неку комитску или СФРЈ заставо или шта је већ потребно.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 05, 2021 2:44 pm

Naravno da nece to desiti. Milo je ispusio kod stranaca, a to mu je  bilo glavno uporiste. Deo je uspeo da radikalizuje, ali ce vecinu izgubiti. URA ce uzeti deo DPS glasova (zato ovi krilni igraci i salju ovakve poruke u stilu Jo Marovic), deo ce ostati uz DPS, ali ni blizu dovoljno.

Edit: neslaganje je sa MNEjem, ne sa Janosem.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sun Sep 05, 2021 2:57 pm

Erős Pista wrote:Naravno da nece to desiti. Milo je ispusio kod stranaca, a to mu je  bilo glavno uporiste. Deo je uspeo da radikalizuje, ali ce vecinu izgubiti. URA ce uzeti deo DPS glasova (zato ovi krilni igraci i salju ovakve poruke u stilu Jo Marovic), deo ce ostati uz DPS, ali ni blizu dovoljno.

Edit: neslaganje je sa MNEjem, ne sa Janosem.
    +1
    Погрешио сам, УРА може лако у десно.
    УРА може играти на тему црногорског идентитета и националне и државних интереса, на државотворност.

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 05, 2021 3:02 pm

Ma nece URA u desno, nego ce da uzmu ovaj proevropski deo ekipe, demokrate ce isto da maznu deo, u pravu si ti. Deo ce da se pasivizira, DPSu sta ostane. Nista ne uspeva kao uspeh, nista ne neuspeva kao neuspeh.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Sep 05, 2021 3:08 pm

Milo je održavao vlast na pretpostavci da ima moć, sada je uradio najgore što je mogao, dokazao je da je nema.
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Sep 05, 2021 3:10 pm

+1

MNE wrote:URA i Zdravko sad mogu da se ugase, svi crnogorski glasovi ići će Đukanoviću i satelitima pa da su najveći kriminalci na planeti, a ako mu upali da opet zasjedne, sin će mu vladati idućih 30 god. uz rasprodaju ostatka CG raznim Rio Tintima i sličnima

Hoće li izglasati i izlazak iz NATO-a zbog američke izdaje? Crna Gora - Page 34 1727922752

Post by MNE Sun Sep 05, 2021 3:20 pm

pa obzirom da mu je uzdrmana pozicija predsjednika (tj. iduće izbore skoro sigurno neće dobiti) možda i organizuje referendum o izlasku iz NATOa ako vidi da nema šta da izgubi( mada ne znam da li je takav referendum uopšte moguć tj. da li je u skladu sa NATO ugovorima)
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Sep 05, 2021 3:26 pm

Kako sad neće kad će, kako tvrdiš, imati sve crnogorske glasove, a naravno i glasove Bošnjaka i Albanaca, što je više od 58% stanovništva?

Post by MNE Sun Sep 05, 2021 3:27 pm

nije 58% jer sad nema para kao ranije za glasove Crna Gora - Page 34 1143415371
    Notxor

Post by Notxor Sun Sep 05, 2021 3:36 pm

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Sep 05, 2021 3:38 pm

Bivša ambasadorka Njemačke u Crnoj Gori je, u privatnoj poruci Darku Saveljiću, optužila bivšu crnogorsku vlast.

“Vrlo sam zabrinuta zbog situacije u Vašoj zemlji. Sloboda vjere je vrlo važna, ali sam uvijek bila kritična prema Srpskoj pravoskavnoj crkvi. Ono što se sad radi od strane bivše vlasti je pokušaj državnog udara.
    EU mora da reagira”, napisala je Gudrun Steinacker.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 05, 2021 3:56 pm

Game over za Mila.

A naravno da je Tanjug lagao. Vucic je inace danas bio vidno utucen. Kao i Bokan, izgledao he kao daje spremio drugi, strastveni govor, koji zbog promene okolnosti ne moze da odrzi i sad improvizuje i muca (ono njegovo tiho pricanje sebi u bradu) da se ne primeti koliko je pometen.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 05, 2021 4:01 pm

Inace, ne pamtim kada je u poslednjih 10 godina za krace vreme prosuto vise mrznje prema nekom politicaru i regiona (Kosovo ne racunam), nego sada prema Krivom. Kampanja koja ni sada ne prestaje.

_____

plachkica

Post by plachkica Sun Sep 05, 2021 4:04 pm

bilo je malo ljudi na cetinju, verovatno su očekivali više jer su napravili sad ili nikad situaciju,
    išli na maksimalno zaoštravanje, i mediji su pumpali koliko su mogli (bilo je čak i pisanja
    da policija masovno prelazi na stranu naroda), na kraju je i sam đukanović očekivao da masa
    krene za njim na cetinje, međutim mase nije bilo.

(sad kad putin krene da spašava crnu goru od srpskog sveta Crna Gora - Page 34 3579118792 )
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 05, 2021 4:04 pm

Morgana na tamou:

mislim da se djukanovic zajebao, a i demonstrirao je da ne moze da se bori na centru, cak ni na desnom centru, nego samo na ekstremnoj desnici.

uslo mu se u biracko tijelo, bogami.

zli bolid.

+1

_____

паће

Post by паће Sun Sep 05, 2021 4:09 pm

Erős Pista wrote:Game over za Mila.

A naravno da je Tanjug lagao. Vucic je inace danas bio vidno utucen. Kao i Bokan, izgledao he kao daje spremio drugi, strastveni govor, koji zbog promene okolnosti ne moze da odrzi i sad improvizuje i muca (ono njegovo tiho pricanje sebi u bradu) da se ne primeti koliko je pometen.

Пометен у смислу почишћен, делује ми.

Е сад да тако попуши и на домаћем терену.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Sun Sep 05, 2021 5:15 pm

Porfirije će im doći glave.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Sep 05, 2021 6:02 pm

Fotogalerija:
    https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/565110/foto-desavanja-na-cetinju-kroz-objektiv-fotoreportera-i-novinara-vijesti
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Sep 05, 2021 6:13 pm

Marius Lăcătuș wrote:Porfirije će im doći glave.

Palo mi je na pamet, ali brzo sam odagnao te misli

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 5:07 am