by Јанош Винету Sun Sep 05, 2021 2:38 pm
MNE wrote: Јанош Винету wrote:Добро је прошло.
Није била грешка отказивање народног сабора.
Да је било народног сабора, да је демонстрирана сила на тај начин, могло би да се закомпликује.
e pa dobro je kad je demonstrirana sila na ovakav način, ja ne vjerujem šta gledam na "ljevičarskom" forumu, ne znam šta bi bilo da ste desničari
isti ste kao oni SKJ fosili koji su aplaudirali miloševiću kad je granatirao po Hrvatskoj i Bosni da bi se "očuvala Jugoslavija"
URA i Zdravko sad mogu da se ugase, svi crnogorski glasovi ići će Đukanoviću i satelitima pa da su najveći kriminalci na planeti, a ako mu upali da opet zasjedne, sin će mu vladati idućih 30 god. uz rasprodaju ostatka CG raznim Rio Tintima i sličnima
Ко каже да сам ја левичар, одакле ти то?
Ја не верујем у то, устоличење Јоаникија неће бити кап која прелива чашу која ће довести до поларизације.
А и питање је шта су "црногорски гласови", пратим ово већ неко време и врло је флуидно ко се како изјашњава и шта уопште значи бити Црногорац.
ДПСовци немају тапију на црногорство.
ДПСовци нису намеравали да гласају за УРА и Здравка, иако је природно да они пробају да захвате из тог гласачког тела.
Ко зна, можда се УРА или Демократе поделе или пусте пипке ка том гласачком телу, где би нпр. УРА ишла лево а Демократе десно.
Све што је потребно је да се загрну смоквиним листовима, окаче по неку комитску или СФРЈ заставо или шта је већ потребно.