ispostavilo se da je sudija kum brata optuženog
Crna Gora
- Post n°651
Re: Crna Gora
ovi što su uhapšeni za tonu i po kokaina pušteni da se brane sa slobode
- Post n°652
Marina i Budimir Krstović, koji su uhapšeni nakon zapljene 1.400 kilograma kokaina, pušteni su da se brane sa slobode. Takvu odluku donio je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda, Radomir Ivanović. Inače, Ivanović je u kumovskim odnosima s bratom Budimira Krstovića, pa ga je TVCG pitala da li je zbog toga u ovom slučaju morao biti izuzet.
Dva dana nakon istorijske zapljene kokaina, osumnjičeni Krstovići pušteni su da se brane sa slobode.
"To je brat Budimira Krstovića. Jesam prijatelj i imamo neke odnose koji se mogu dovesti u vezu s tim. On je bio svjedok na krštenju mog sina prije nekih 30 godina. Ali za mene to nije sumnja u moje pristrasno postupanje. Ja uopšte nijesam pristrasno postupao", rekao je Ivanović, kako prenosi portal RTCG.
- Post n°653
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°654
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°655
još samo fali da vučić prelomi i ode, mada nadam se da imamo nekog ambasadora koji će i njemu da 'objasni'
- Post n°656
- Post n°657
plachkica wrote:još samo fali da vučić prelomi i ode, mada nadam se da imamo nekog ambasadora koji će i njemu da 'objasni'
Још луђе: да таблоиди схвате да су прошли и фазе апсурдног, сулудог, блентавог, бесмисленог и које још све постоје, прошли на другу страну и... да им одједном буде доста свега и престану да излазе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°658
Realno, pravo prezime za izaslanika za ovo ovde.
"Danas se predsednik sastao sa Eskobarom"
"Danas se predsednik sastao sa Eskobarom"
- Post n°659
Vučić samo može da leči, a nikako ne može da truje i siluje
Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića odlučile su da se vrate u Beograd, nakon, što im je, kažu, bezbjednost garantovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
„Lijepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbjednost, olučili smo da naša djeca nastave školovanje u Beogradu gdje su i započeli“, rekle su Jelena i Milena Krivokapić Tanjugu.
Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića odlučile su da se vrate u Beograd, nakon, što im je, kažu, bezbjednost garantovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
„Lijepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbjednost, olučili smo da naša djeca nastave školovanje u Beogradu gdje su i započeli“, rekle su Jelena i Milena Krivokapić Tanjugu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°660
To se zove biješ i ne daš mu da plače. Što je i inače realno jedna od generalno najodvratnijih stvari na svetu.
- Post n°661
SDP u Crnoj Gori traži zabranu emitovanja TV Happy
Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je Agenciju za elektronske medije Crne Gore da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji iz Srbije.
U saopštenju, koje potpisuje potpredsednik SDP-a Bojan Zeković naveo je da ta televizija „u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje“.
„A sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom „Da li će pasti krv u Crnoj Gori?“ Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori“, naveo je Zeković, a prenose Vijesti.
Poručio je da su „naše unutrašnje razlike naše“ i da ih treba rešavati dogovorom, „kao mnogo puta do sada“.
„Ali svi zajedno ne smemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodeljeni u odlučnosti da se problem reši na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge“.
Zeković je pozvao predsednika Skupštine Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da osude pokušaj stvaranje nemira kako bi „pala krv u Crnoj Gori“ i obezbede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.
Gost Televizije Happy sinoć je bio i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°662
Kako elegantno jedni drugima nabacuju penale.
_____
- Post n°663
čanak u jutarnjem pinka izjavio da ide na cetinje da brani crnu goru, ne znam da li je vučić prelomio,
ja se plašim stvarno da ne naprave neko sranje
ja se plašim stvarno da ne naprave neko sranje
- Post n°664
Bio sam dole 22. kad je bio "pripremni" miting na Cetinju. DPS je javio da se skupilo 12 hiljada ljudi. Policija je "priznala" 2 hiljade. Ja ne bih rekao da ih je bilo više od 1000.
Crkva pravi svoje obrede (ne znam kako se to zove i ne zanima me jer nisam vernik) "u svoja 4 zida" i ne znam šta se to koga tiče (osim njihovih članova tj. vernika).
Crkva je pozvala vernike da ne dolaze tako da će tom obredu prisustvovati, koliko znam, samo monaštvo i sveštenstvo po pozivu.
Bio sam dole više od 2 meseca i nisam primetio da je crkva bogznakako prisutna u životu... Bude 20 ljudi u pravoslavnoj kao i u katoličkoj nedeljom ili kad je neko crveno slovo. Na Belavisti par monahinja prodaje neke crkvene stvari i to je to.
Verovatno je na sajmu knjiga bilo popova, ali bio je filmski festival i koncerti, sad će festival stripa.
Samo ove budaletine što potpisuju razne apele, a nisu bili godinama dole mogu da pričaju da se crkva nešto meša u politički i život društva uopšte.
Ovo jeste važan ispit za policiju, ali da sam pandur i da me neko pita da li ću radije da obezbeđujem mitinge na Cetinju jednom mesečno, ili da jednom zaplenim 1400 kila kokaina, stavio bih šlem na glavu i peške otišao na Cetinje.
edit: ovo je vest od pre sat vremena
Pozivnice upućene za ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju su povučene nakon odluke da se ono održi samo u prisustvu svještenstva.
Predsjednik Nove Andrija Mandić je za beogradske medije rekao da će lideri i poslanici Demokratskog fronta prisustvovati ustoličenju na Cetinju i da su dobili pozivnicu od mitropolita. TV Vijesti je iz Mitropolije rečeno da su te pozivnice upućene prije konačne odluke da se ustoličenje održi samo uz prisustvo patrijarha SPC Porfirija, episkopa i predstavnika crkvenih opština.
Događaj u Cetinjskom manastiru je 5.septembra, dok je zbog njega paralelno u tom gradu zakazan protest koji nije prijavljen policiji. Juče su nakon lidera DPS-a Mila Đukanovića i poslanici te partije potvrdili učešće. Istovemeno bivši premijer Duško Marković (DPS) pozvao je na donošenje rezolucije o građanskom miru, koju je podržao SDP.
Crkva pravi svoje obrede (ne znam kako se to zove i ne zanima me jer nisam vernik) "u svoja 4 zida" i ne znam šta se to koga tiče (osim njihovih članova tj. vernika).
Crkva je pozvala vernike da ne dolaze tako da će tom obredu prisustvovati, koliko znam, samo monaštvo i sveštenstvo po pozivu.
Bio sam dole više od 2 meseca i nisam primetio da je crkva bogznakako prisutna u životu... Bude 20 ljudi u pravoslavnoj kao i u katoličkoj nedeljom ili kad je neko crveno slovo. Na Belavisti par monahinja prodaje neke crkvene stvari i to je to.
Verovatno je na sajmu knjiga bilo popova, ali bio je filmski festival i koncerti, sad će festival stripa.
Samo ove budaletine što potpisuju razne apele, a nisu bili godinama dole mogu da pričaju da se crkva nešto meša u politički i život društva uopšte.
Ovo jeste važan ispit za policiju, ali da sam pandur i da me neko pita da li ću radije da obezbeđujem mitinge na Cetinju jednom mesečno, ili da jednom zaplenim 1400 kila kokaina, stavio bih šlem na glavu i peške otišao na Cetinje.
edit: ovo je vest od pre sat vremena
Pozivnice upućene za ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju su povučene nakon odluke da se ono održi samo u prisustvu svještenstva.
Predsjednik Nove Andrija Mandić je za beogradske medije rekao da će lideri i poslanici Demokratskog fronta prisustvovati ustoličenju na Cetinju i da su dobili pozivnicu od mitropolita. TV Vijesti je iz Mitropolije rečeno da su te pozivnice upućene prije konačne odluke da se ustoličenje održi samo uz prisustvo patrijarha SPC Porfirija, episkopa i predstavnika crkvenih opština.
Događaj u Cetinjskom manastiru je 5.septembra, dok je zbog njega paralelno u tom gradu zakazan protest koji nije prijavljen policiji. Juče su nakon lidera DPS-a Mila Đukanovića i poslanici te partije potvrdili učešće. Istovemeno bivši premijer Duško Marković (DPS) pozvao je na donošenje rezolucije o građanskom miru, koju je podržao SDP.
_____
- Post n°665
pa crkva je pozvala svoje vernike da ne dolaze, jer DPS preti nasiljem. To je jedan dosta cudno shvacen sekularizam.
_____
????
- Post n°666
Ja ne znam šta tebi nije jasno u toj rečenici, a u sledećoj vesti:
Nova.rs objavila je da predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, neće prisustvovati ustoličenju.
Vučiću je, navodno, iz Patrijaršije sugerisano da na Cetinje ne bi trebalo da ide kako njegovo prisustvo ne bi dodatno podgrijavalo situaciju i kako bi obred ustoličenja zadržao isključivo vjerski karakter.
Nova.rs objavila je da predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, neće prisustvovati ustoličenju.
Vučiću je, navodno, iz Patrijaršije sugerisano da na Cetinje ne bi trebalo da ide kako njegovo prisustvo ne bi dodatno podgrijavalo situaciju i kako bi obred ustoličenja zadržao isključivo vjerski karakter.
_____
- Post n°667
Nije mi jasno zasto su naterani da ne zovu vernike, da ne zovu zvanice koje hoce i generalno da praktikuju svoju religiju kako hoce.
_____
????
- Post n°668
Radi se o tome da DPS pokušava da bude relevantan na jedinom preostalom mestu u Crnoj Gori gde možda za to ima šanse - u Cetinju.
Za crkvu je Cetinjski manastir uslov ispod koga neće ići. Da bi izbegli sukob, odustali su čak i od autobusa sa vernicima što je relativno lako organizovati.
Mislim da će policija zatvoriti puteve i ograničiti kretanje oko manastira i da će sve proći mirno.
Uveče će se komite skupiti, zapevati Tompsona i razići se do sledeće prilike.
Pisao sam nešto slično na drugoj temi..
Milova i Vučićeva klopka za Uru i Demokrate
Udio glasača kojima se ne sviđaju vulgarni nacionalizmi Đukanovićeve i Vučićeve medijske mašinerije je porastao. Može se reći da su kreirana tri bloka: tvrdi crnogorski, tvrdi srpski i treći koji ne želi privatnu državu Đukanovića a ni da bude vazal Vučića
https://www.vijesti.me/kolumne/564493/milova-i-vuciceva-klopka-za-uru-i-demokrate
Za crkvu je Cetinjski manastir uslov ispod koga neće ići. Da bi izbegli sukob, odustali su čak i od autobusa sa vernicima što je relativno lako organizovati.
Mislim da će policija zatvoriti puteve i ograničiti kretanje oko manastira i da će sve proći mirno.
Udio glasača kojima se ne sviđaju vulgarni nacionalizmi Đukanovićeve i Vučićeve medijske mašinerije je porastao. Može se reći da su kreirana tri bloka: tvrdi crnogorski, tvrdi srpski i treći koji ne želi privatnu državu Đukanovića a ni da bude vazal Vučića
https://www.vijesti.me/kolumne/564493/milova-i-vuciceva-klopka-za-uru-i-demokrate
_____
- Post n°669
Izvol'te, iz 2018. je. pic.twitter.com/9XJDAZTO4s
— Vladimir Joić (@_VlaYo) September 1, 2021
- Post n°671
Notxor wrote:Radi se o tome da DPS pokušava da bude relevantan na jedinom preostalom mestu u Crnoj Gori gde možda za to ima šanse - u Cetinju.
Odlican tekst. Sve tacno.
_____
- Post n°672
Bečić pozitivan na koronavirus
Osim pojačanih simptoma ovog virusa, njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.
- Post n°674
jel vakcinisan?
edit: jeste u maju se vakcinisao.
edit: jeste u maju se vakcinisao.
_____
????
- Post n°675
Krivokapić na kućnom liječenju
"Iz predostrožnosti su urađena dva PCR testa koja su pokazala da predsjednik Vlade nije zaražen koronavirusom. Po preporuci ljekara, premijer je upućen na kućno liječenje i u petak će se vratiti svojim redovnim obavezama”, kazali su iz Vlade
"Iz predostrožnosti su urađena dva PCR testa koja su pokazala da predsjednik Vlade nije zaražen koronavirusom. Po preporuci ljekara, premijer je upućen na kućno liječenje i u petak će se vratiti svojim redovnim obavezama”, kazali su iz Vlade