Đuka ima lep glas pic.twitter.com/jBWZSTgeuL
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) August 29, 2021
24 sata Vučić
- Post n°926
Re: 24 sata Vučić
Ma ko bi reko
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°927
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/283603/Vucic-Izjasnjavanje-kao-Vojvodjanin-pokusaj-rastakanja-srpske-nacije.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°929
srpski radikali brane srpstvo, what could possibly go wrong for srpstvo
- Post n°930
Nije pratio ko je to prelagao ali hoće da mu poruči da će proći kao slonovi iz Obale slonovače.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°931
krenulo je smrdljivo radikalsko iživljavanje na tu temu, a i osveta za gubitak nekoliko mesnih zajednica u ns. kome smeta izdajnik i mrzi srpstvo i srbiju.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/283626/VIDEO-FOTO-Trobojke-osvanule-po-Limanu-Kreativno-rodoljublje-ili-jeftina-provokacija.html
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/283626/VIDEO-FOTO-Trobojke-osvanule-po-Limanu-Kreativno-rodoljublje-ili-jeftina-provokacija.html
- Post n°933
Da, da, to je najjace, nije pratio...
_____
- Post n°934
Шта је следеће, да Дојеби преконоћ офарбају тробојку на службена кола града, или на лична возила главешина СНСа?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°935
ma dojebi su go kurac, to su ubacili jer su se oni kao nešto oglasili. nego ovo žvalavo proseravanje sa farbanjem malo zbog popušenih mesnih zajednica, malo jer liga nakaze čankove i njihovo debelo crevo sns moraju malo da kuvaju
- Post n°936
Замени батерије у дектектору за сакрказам.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°937
Ovo je jebeni horor iz 1984...
— Uspeh Petrović (@UspehPetrovic) September 1, 2021
SNS istero male trenerkaše da marsiraju neposlusnim krajem Limana. Prvo su sve zidove usrbovali. Poruka: Ova deca ce vas mlatiti po ulici i prijaviti starijim kriminalcima ako nastavite da ne glasate kako vam kažemo ili se ne izjasnite kako mora... pic.twitter.com/steSa7uzRR
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°938
ovo je novina ja bih reko, mislim u pogledu toga koliko je otvoreno
_____
????
- Post n°939
Je li odslušana himna prije defilea
Vidio sam snimak, ništa ovo ne valja.
Vidio sam snimak, ništa ovo ne valja.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°940
ne ložite se, vučić priprema čanka i čomićku da mu budu opozicija, sad će sejdinović i gruhonjić da ulete sa člankom da nalože dva preostala glasača lsv koji ne glasaju za radno mesto u nekoj sns firmi, već su i dalje ubeđeni da su za svetlo protiv zla. ovo su neki bubuljičavi jadnici koje su zaposlili na određeno u čistoći i vodovodu da ronjaju po šahtovima, al zauzvrat moraju ovo.
a i usput se izdrkavaju po limanu koji im je na izborima za mz sa nula dinara kampanjom u komšiluku dao da se napasu kurca.
a i usput se izdrkavaju po limanu koji im je na izborima za mz sa nula dinara kampanjom u komšiluku dao da se napasu kurca.
- Guest
- Post n°941
vučić zapravo dobro radi na ogađivanju nacionalizma mnogim fanovima nacije i države
- Guest
- Post n°943
doveli dva tri busa te jadnarije što su ih okupili po ns i okolnim selima
- Guest
- Post n°945
možda 200-300 neki su vrv i peške došli tu iz blizine. to je otprilike organizacija tipa zovi sve ove preko studentske i na određeno što rade, posle posla na liman. za veternik futog i rumenku imamo tri busa.
- Post n°946
Biće vrlo zajebano osloboditi se od ovih. Ne zato što ih neće napustiti 80% ovih kojima gospodare platom od 300 evra, nego što je jasno da su izvukli pouku iz 2000te da vlast mirno ne daju i neće prezati bukvalno ni od čega.
- Guest
- Post n°947
navodni organizator unija mladih, neki govno gongo sns-a iz ns, sa jednim projektom za 7 godina postojanja. http://www.unijamladih.rs/
pa ove ovakve će najlakše biti razjuriti, mada se neki i njih već useru. a da neće otići mirno to je valjda sad svima već jasno, pa bi bilo dobro da posebno oni koji se diče partizanskim precima i vole narodne heroje, prestanu da kenjkaju, i na njihove pretnje ili ove pokušaje pretnji počnu da odgovaraju sa jedite govna, pobićemo se sa vama kad zatreba. oni će biti tu sve dok se ne skupi dovoljan broj ljudi spreman da se sa njima pobije.
pa ove ovakve će najlakše biti razjuriti, mada se neki i njih već useru. a da neće otići mirno to je valjda sad svima već jasno, pa bi bilo dobro da posebno oni koji se diče partizanskim precima i vole narodne heroje, prestanu da kenjkaju, i na njihove pretnje ili ove pokušaje pretnji počnu da odgovaraju sa jedite govna, pobićemo se sa vama kad zatreba. oni će biti tu sve dok se ne skupi dovoljan broj ljudi spreman da se sa njima pobije.
- Guest
- Post n°948
naravno biće potrebno imati i kriminalce neke na svojoj strani, ili bar da neki od krimosa budu sa ovima, i to celoj priči daje malo čudan odvratan ton zbog kojeg ne želim da menjam više srbiju i da imam bilo šta sa njom
- Post n°949
+1
Имам утисак да је Гари све у праву и да ће бити све како он каже.
Без икакве ироније.
Гомила капиларних гласова на плати од 400 евра која се довлачи аутобусима по потреби, да се демонстрира сила због губитка месне заједнице на Лиману. Тешко ћемо се ових ратосиљати ако су у стању да се кокошарски туку око месних заједница. Шта би било да је у питању нешто озбиљније?
Имам утисак да је Гари све у праву и да ће бити све како он каже.
Без икакве ироније.
Гомила капиларних гласова на плати од 400 евра која се довлачи аутобусима по потреби, да се демонстрира сила због губитка месне заједнице на Лиману. Тешко ћемо се ових ратосиљати ако су у стању да се кокошарски туку око месних заједница. Шта би било да је у питању нешто озбиљније?
Last edited by Јанош Винету on Wed Sep 01, 2021 10:15 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°950
Bitno je da smo vratili politiku u politiku i engleska kraljica