24 sata Vučić
- Post n°951
Re: 24 sata Vučić
Kako su se skupili, tako ce se i rasturiti. Cim namirisu da se blizi kraj, razletece se po opoziciji. Da opozicija nije bojkotovala lokalne izbore, verujem da bismo to gledali bar u nekom gradu u Srbiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°952
Mislim da previše učitavate u ovu gomilicu. Ja bih pre rekao da je ovo politički naivna klinčadija koju svako može da navuče na reč patriotizam i sabornost. Verovatno su ih skupljali po srednjim školama. Većina ovih nema pojma zašto su zaista danas šetali. Neko im je prišao i rekao "jeste li da se Vojvodina otcepi?". "- Nismo!!!". "- E ajte onda zamnom". Gledao sam ja to milion puta.
- Post n°953
Ma, ovaj skup nije najavljen, niko nije ni znao za njega da bi se odlucio da dodje. Ljudi su pozvani, unajmljeni, verovatno i placeni i to je to
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°954
Летећи Полип wrote:Mislim da previše učitavate u ovu gomilicu. Ja bih pre rekao da je ovo politički naivna klinčadija koju svako može da navuče na reč patriotizam i sabornost. Verovatno su ih skupljali po srednjim školama. Većina ovih nema pojma zašto su zaista danas šetali. Neko im je prišao i rekao "jeste li da se Vojvodina otcepi?". "- Nismo!!!". "- E ajte onda zamnom". Gledao sam ja to milion puta.
ficfiric wrote:Ma, ovaj skup nije najavljen, niko nije ni znao za njega da bi se odlucio da dodje. Ljudi su pozvani, unajmljeni, verovatno i placeni i to je to
Свакако да је ово политички бесвесна гомила, али негде је постојао процес одлучивања. Негде је неко одлучио да ово треба се ради, негде постоје новци, опредељени фондови, логистика да се позове 300 људи, да се организују аутобуси, само да би се застрашили људи на месним заједницама.
Некоме је негде ово битно.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°955
Летећи Полип wrote:Mislim da previše učitavate u ovu gomilicu. Ja bih pre rekao da je ovo politički naivna klinčadija koju svako može da navuče na reč patriotizam i sabornost. Verovatno su ih skupljali po srednjim školama. Većina ovih nema pojma zašto su zaista danas šetali. Neko im je prišao i rekao "jeste li da se Vojvodina otcepi?". "- Nismo!!!". "- E ajte onda zamnom". Gledao sam ja to milion puta.
da li si normalan? unija mladih sns 1/1 mini nvo perionica para, i okupljalište glasova i sl. pročitaj dva posta gore kako se to organizuje i dovodi. blage veze nemaju šta je vojvodina, a šta srbija i boli ih kurac, rade za pare šta im kažu. sutra ako bude trebala šetnja za priznavanje kosova ili za priznavanje gej brakova izaći će opet odmah čim im šefovi narede. te će biti najlakše najuriti, ovde da ih je neko povijao iz kvarta, pola ne bi znalo gde je levo da pobegnu. ali oni i nisu problem, njih će i ovakva opozicija najlakše prevući kod sebe jer je suštinski ista. kako će prevući ozbiljne igrače i kriminalce, to je već za opoziciju problem.
- Guest
- Post n°956
meni samo ne ide u glavu jajarenje ljudi koji nisu glupi da shvate da sa ovima neće ići gedo gluperdo plišano ispijanje kuvanog vina i jedenje kokica na trgu. pola ovih što su sad ušli u mz ne smeju da pošalju prijavu policiji za ono krečenje. oni su mislili da će da se bave dečijim igralištem ovde klupica ovde žbun ovde potok ovde cvet.
- Post n°957
Turul madár wrote:naravno biće potrebno imati i kriminalce neke na svojoj strani, ili bar da neki od krimosa budu sa ovima, i to celoj priči daje malo čudan odvratan ton zbog kojeg ne želim da menjam više srbiju i da imam bilo šta sa njom
А и хоћеш да је мењаш, где да нађеш будалу да се с тобом мења, а и шта би добио у тој мењажи.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°958
„SANU i njeni nacionalistički jastrebovi su ovaj jeftini politički trik Čanka i Čomićeve iskoristili za napad na Vojvodinu, tvrdeći da u njoj postoje separatističke tendencije i ukazujući na „užas“ formiranja „vojvođanske nacije“.
Ovakav dnevnopolitički sunovrat SANU nije iznenađenje. Čvrsto zakucana na poziciji nacionalističkog delovanja u proteklih pola veka, ova noseća organizacija „srpskog sveta“ jeste odgovorna za egzodus srpskog naroda sa svojih vekovnih staništa, ne samo na zapadnim rubovima, nego i na južnim, kao što nosi i odgovornost za ratove koje su odneli više od 130.000 života i unesrećili milione, ocenjuju VKK „Vasa Stajić“, Savez antifašista Vojvodine i Vojvođanska politikološka asocijacija.
https://www.danas.rs/drustvo/vojvodjanski-identitet-nije-samo-kulen-i-tamburica/
- Post n°959
Ja gledao na sajtu/FB SANU i nisam našao neko saopštenje tog "Izvršnog odbora SANU" (koji se btw zove Izvršni odbor ypredsedništva SANU" - https://www.sanu.ac.rs/organizacija/organi-upravljanja/izvrsni-odbor/), a vidim da svi uredno prenose iz nejasno kog izvora.
- Post n°961
Mada mi je malo neverovatno da Kostic na primer potpise takvo saopstenje, mada ko zna...
- Post n°962
kulen, tamburica i da se ulazi na prva vrata u autobusuMór Thököly wrote:„SANU i njeni nacionalistički jastrebovi su ovaj jeftini politički trik Čanka i Čomićeve iskoristili za napad na Vojvodinu, tvrdeći da u njoj postoje separatističke tendencije i ukazujući na „užas“ formiranja „vojvođanske nacije“.
Ovakav dnevnopolitički sunovrat SANU nije iznenađenje. Čvrsto zakucana na poziciji nacionalističkog delovanja u proteklih pola veka, ova noseća organizacija „srpskog sveta“ jeste odgovorna za egzodus srpskog naroda sa svojih vekovnih staništa, ne samo na zapadnim rubovima, nego i na južnim, kao što nosi i odgovornost za ratove koje su odneli više od 130.000 života i unesrećili milione, ocenjuju VKK „Vasa Stajić“, Savez antifašista Vojvodine i Vojvođanska politikološka asocijacija.
https://www.danas.rs/drustvo/vojvodjanski-identitet-nije-samo-kulen-i-tamburica/
_____
????
- Post n°963
Stize jos glumaca na scenu, vreme je da na hepiju vidimo nova lica "druge" strane
https://twitter.com/olenikadvokat/status/1433335560152748034?s=19
https://twitter.com/olenikadvokat/status/1433335560152748034?s=19
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°964
Bio jutros Canak kod Marica.
Last edited by Erős Pista on Thu Sep 02, 2021 11:28 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°966
Danilo nosi gajbice uči da kuva.
Crkni sirotiljo. pic.twitter.com/hvg9ue065b
— Stevanović Vladimir (@VladimirStev) September 2, 2021
Jeste, nego je to Jacob Cohen, srebrni dugmići, 450e,pa je glupo da se ne vide.
— StefanNemanja (@StefanNemanja10) September 3, 2021
Nemojmo tako, mali Danilo nije tamo otišao da se provodi, nego da nauči kako se ljušti krompir, čisti kuhinja i teško radi...
— Paja Pataković AKA Donald Duckowsky (@Paja_Patakovic) September 2, 2021
A i nije neko mesto, ima samo jedan heliodrom... https://t.co/8QRL9OYAYX pic.twitter.com/0WiQqy1F89
.. vinskoj prodavnici, uči da kuva."
— Radomir Martin (@radomir_martin) September 5, 2021
(Aleksandar Vučić, 5. septembar 2021)
- Post n°967
"pigeon in its nest", nadam se da se ne jede sve...
- Post n°968
#Bundeskanzlerin #Merkel wird Anfang nächster Woche in #Belgrad und #Tirana erwartet. Dies bestätigten uns Regierungskreise in #Serbien und #Albanien. Es dürfte die letzte #Westbalkan-Reise in Merkels Amtszeit sein.
— ARD Südosteuropa (@ARDstudioWien) September 7, 2021
Deepl prevod:
#Chancellor Merkel is expected to visit #Belgrade and #Tirana early next week. This was confirmed to us by government circles in #Serbia and #Albania. It is likely to be the last #Western #Balkans trip in Merkel's term of office.
- Post n°969
13. u Beogradu;
14. u Tirani, na večeri sa svim šefovima vlada Zapadnog Balkana.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°970
Gazda nam je mnogo nešto ujeban.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°971
Merkel je bila solidna tacka oslonca.
- Post n°972
Solus_Rex wrote:13. u Beogradu;
Ангела ће да води АВа са собом?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°973
Ama ovaj samo što ne zaplače bog te jebo.
_____
~~~~~
- Post n°974
Летећи Полип wrote:Ama ovaj samo što ne zaplače bog te jebo.
Ili je početak prehlade ili je pun polena i prašine.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°975
E moj Vučko. Od srbskog mercedesa do fabrike u Blacu za 75 žena. I to tamo negde u oktobru.
_____
~~~~~