Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 sata Vučić

ficfiric

24 sata Vučić - Page 39 Empty Re: 24 sata Vučić

Post by ficfiric Wed Sep 01, 2021 10:00 pm

Kako su se skupili, tako ce se i rasturiti. Cim namirisu da se blizi kraj, razletece se po opoziciji. Da opozicija nije bojkotovala lokalne izbore, verujem da bismo to gledali bar u nekom gradu u Srbiji

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Sep 01, 2021 10:02 pm

Mislim da previše učitavate u ovu gomilicu. Ja bih pre rekao da je ovo politički naivna klinčadija koju svako može da navuče na reč patriotizam i sabornost. Verovatno su ih skupljali po srednjim školama. Većina ovih nema pojma zašto su zaista danas šetali. Neko im je prišao i rekao "jeste li da se Vojvodina otcepi?". "- Nismo!!!". "- E ajte onda zamnom". Gledao sam ja to milion puta.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Sep 01, 2021 10:05 pm

Ma, ovaj skup nije najavljen, niko nije ni znao za njega da bi se odlucio da dodje. Ljudi su pozvani, unajmljeni, verovatno i placeni i to je to

_____

Uprava napolje!

Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Sep 01, 2021 10:19 pm

Летећи Полип wrote:Mislim da previše učitavate u ovu gomilicu. Ja bih pre rekao da je ovo politički naivna klinčadija koju svako može da navuče na reč patriotizam i sabornost. Verovatno su ih skupljali po srednjim školama. Većina ovih nema pojma zašto su zaista danas šetali. Neko im je prišao i rekao "jeste li da se Vojvodina otcepi?". "- Nismo!!!". "- E ajte onda zamnom". Gledao sam ja to milion puta.

ficfiric wrote:Ma, ovaj skup nije najavljen, niko nije ni znao za njega da bi se odlucio da dodje. Ljudi su pozvani, unajmljeni, verovatno i placeni i to je to

Свакако да је ово политички бесвесна гомила, али негде је постојао процес одлучивања. Негде је неко одлучио да ово треба се ради, негде постоје новци, опредељени фондови, логистика да се позове 300 људи, да се организују аутобуси, само да би се застрашили људи на месним заједницама.
    Некоме је негде ово битно.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Sep 01, 2021 10:19 pm

Летећи Полип wrote:Mislim da previše učitavate u ovu gomilicu. Ja bih pre rekao da je ovo politički naivna klinčadija koju svako može da navuče na reč patriotizam i sabornost. Verovatno su ih skupljali po srednjim školama. Većina ovih nema pojma zašto su zaista danas šetali. Neko im je prišao i rekao "jeste li da se Vojvodina otcepi?". "- Nismo!!!". "- E ajte onda zamnom". Gledao sam ja to milion puta.

da li si normalan? unija mladih sns 1/1 mini nvo perionica para, i okupljalište glasova i sl. pročitaj dva posta gore kako se to organizuje i dovodi. blage veze nemaju šta je vojvodina, a šta srbija i boli ih kurac, rade za pare šta im kažu. sutra ako bude trebala šetnja za priznavanje kosova ili za priznavanje gej brakova izaći će opet odmah čim im šefovi narede. te će biti najlakše najuriti, ovde da ih je neko povijao iz kvarta, pola ne bi znalo gde je levo da pobegnu. ali oni i nisu problem, njih će i ovakva opozicija najlakše prevući kod sebe jer je suštinski ista. kako će prevući ozbiljne igrače i kriminalce, to je već za opoziciju problem.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Sep 01, 2021 10:28 pm

meni samo ne ide u glavu jajarenje ljudi koji nisu glupi da shvate da sa ovima neće ići gedo gluperdo plišano ispijanje kuvanog vina i jedenje kokica na trgu. pola ovih što su sad ušli u mz ne smeju da pošalju prijavu policiji za ono krečenje. oni su mislili da će da se bave dečijim igralištem ovde klupica ovde žbun ovde potok ovde cvet.
    паће

Post by паће Thu Sep 02, 2021 7:22 am

Turul madár wrote:naravno biće potrebno imati i kriminalce neke na svojoj strani, ili bar da neki od krimosa budu sa ovima, i to celoj priči daje malo čudan odvratan ton zbog kojeg ne želim da menjam više srbiju i da imam bilo šta sa njom

А и хоћеш да је мењаш, где да нађеш будалу да се с тобом мења, а и шта би добио у тој мењажи.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 10:40 pm

„SANU i njeni nacionalistički jastrebovi su ovaj jeftini politički trik Čanka i Čomićeve iskoristili za napad na Vojvodinu, tvrdeći da u njoj postoje separatističke tendencije i ukazujući na „užas“ formiranja „vojvođanske nacije“.
    Ovakav dnevnopolitički sunovrat SANU nije iznenađenje. Čvrsto zakucana na poziciji nacionalističkog delovanja u proteklih pola veka, ova noseća organizacija „srpskog sveta“ jeste odgovorna za egzodus srpskog naroda sa svojih vekovnih staništa, ne samo na zapadnim rubovima, nego i na južnim, kao što nosi i odgovornost za ratove koje su odneli više od 130.000 života i unesrećili milione, ocenjuju VKK „Vasa Stajić“, Savez antifašista Vojvodine i Vojvođanska politikološka asocijacija.

https://www.danas.rs/drustvo/vojvodjanski-identitet-nije-samo-kulen-i-tamburica/
    Del Cap

Post by Del Cap Thu Sep 02, 2021 10:51 pm

Ja gledao na sajtu/FB SANU i nisam našao neko saopštenje tog "Izvršnog odbora SANU" (koji se btw zove Izvršni odbor ypredsedništva SANU" - https://www.sanu.ac.rs/organizacija/organi-upravljanja/izvrsni-odbor/), a vidim da svi uredno prenose iz nejasno kog izvora.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 10:59 pm

I na rts.rs isto stoji.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 11:00 pm

Mada mi je malo neverovatno da Kostic na primer potpise takvo saopstenje, mada ko zna...
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Sep 02, 2021 11:17 pm

Mór Thököly wrote:
    „SANU i njeni nacionalistički jastrebovi su ovaj jeftini politički trik Čanka i Čomićeve iskoristili za napad na Vojvodinu, tvrdeći da u njoj postoje separatističke tendencije i ukazujući na „užas“ formiranja „vojvođanske nacije“.
    Ovakav dnevnopolitički sunovrat SANU nije iznenađenje. Čvrsto zakucana na poziciji nacionalističkog delovanja u proteklih pola veka, ova noseća organizacija „srpskog sveta“ jeste odgovorna za egzodus srpskog naroda sa svojih vekovnih staništa, ne samo na zapadnim rubovima, nego i na južnim, kao što nosi i odgovornost za ratove koje su odneli više od 130.000 života i unesrećili milione, ocenjuju VKK „Vasa Stajić“, Savez antifašista Vojvodine i Vojvođanska politikološka asocijacija.

https://www.danas.rs/drustvo/vojvodjanski-identitet-nije-samo-kulen-i-tamburica/
    kulen, tamburica i da se ulazi na prva vrata u autobusu

_____
    ????
    disident

Post by disident Thu Sep 02, 2021 11:20 pm

Stize jos glumaca na scenu, vreme je da na hepiju vidimo nova lica "druge" strane
    https://twitter.com/olenikadvokat/status/1433335560152748034?s=19

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 02, 2021 11:22 pm

Bio jutros Canak kod Marica.

Last edited by Erős Pista on Thu Sep 02, 2021 11:28 pm; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 11:24 pm

Ma da, saće cirkus, rj već jeste.
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Sep 06, 2021 7:56 am

Danilo nosi gajbice uči da kuva. 24 sata Vučić - Page 39 1336943286

24 sata Vučić - Page 39 E-TkZC2VQAE4yM_?format=jpg&name=large

24 sata Vučić - Page 39 E-TnL3NVIAEJMI9?format=jpg&name=medium

Post by MNE Mon Sep 06, 2021 8:32 am

"pigeon in its nest", nadam se da se ne jede sve...
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Sep 08, 2021 3:13 pm

Deepl prevod:
    #Chancellor Merkel is expected to visit #Belgrade and #Tirana early next week. This was confirmed to us by government circles in #Serbia and #Albania. It is likely to be the last #Western #Balkans trip in Merkel's term of office.
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Wed Sep 08, 2021 3:19 pm

13. u Beogradu;
    14. u Tirani, na večeri sa svim šefovima vlada Zapadnog Balkana.

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Sep 08, 2021 6:16 pm

Gazda nam je mnogo nešto ujeban.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Sep 08, 2021 6:18 pm

Merkel je bila solidna tacka oslonca.
    паће

Post by паће Wed Sep 08, 2021 6:19 pm

Solus_Rex wrote:13. u Beogradu;
    14. u Tirani, na večeri sa svim šefovima vlada Zapadnog Balkana.

Ангела ће да води АВа са собом?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Sep 08, 2021 6:24 pm

Ama ovaj samo što ne zaplače bog te jebo.

_____

~~~~~

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Sep 08, 2021 6:28 pm

Летећи Полип wrote:Ama ovaj samo što ne zaplače bog te jebo.

Ili je početak prehlade ili je pun polena i prašine.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Sep 08, 2021 6:30 pm

E moj Vučko. Od srbskog mercedesa do fabrike u Blacu za 75 žena. I to tamo negde u oktobru.

_____

~~~~~

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:27 am