On se bio bas nadrkao kad su ga ispalili za ostanak na mestu ministra, odbio kompenzaciju i povukao seficfiric wrote:
24 sata Vučić
- Post n°476
Re: 24 sata Vučić
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°477
Imao sam istu asocijaciju - Kim Džong-Il.
Elem
Elem
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°478
Jeste na majici poazijaćen, malo Mao malo djeda Kim.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°479
Ali brate koliko njih dvojica ne lice, to nije normalno...
- Post n°480
kao da su jednoga zamijenili u porodilištu
- Post n°481
meni andrej na onoj maji lici na hasima tacija
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°483
Ja se gotovo nikad ne bavim Vučićevim photo opovima a la studiranje i tako to, ali ja ne mogu da prestanem da se kidam od smeha na ovu grudvu.
- Post n°485
Neće ga spontanost ko Tuđmana spomenici.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°486
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°487
Erős Pista wrote:Imao sam istu asocijaciju - Kim Džong-Il.
Elem
Otkazano, bez objasnjenja.
Nema. Čak i sa instagrama obrisato https://t.co/jPkfo0QGyp pic.twitter.com/TiXvE6DyHi
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 22, 2021
_____
- Post n°488
Pre sat vremena Alo pustio najavu (txt je obrisan)
Predsednik Vučić će se obratiti građanima: Na pomolu važna dešavanja https://t.co/Dn0a5bjZ9u
— ALO! javlja (@ALOnovine) March 22, 2021
_____
- Post n°490
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°491
Zahvaljujuci ovim picvajzima oko Belivuka, sad se moze cuti dosta toga i u vezi desavanjima i odnosima u Partizanovoj upravi. Pre neki dan je Zeljko Pantic reagovao na nesto sto je pricao Vuletic. Pantic jeste lud ko struja, ni o Vucicu nemam bolje misljenje ali nisam ocekivao da u ludilu bas ovoliko daleko moze da ide.
Evo, Pantic ovde prica kako je Vucelic preko Loncara sazvao komisiju da mu se sin posalje na operaciju u SAD pa je to Vucic zaustavio preko Danice Grujicic da bi onda Vucelic predlozio da klub i igraci daju novac. I to sve zbog bedne emisije na yt kanalu (od 30:20)
Evo, Pantic ovde prica kako je Vucelic preko Loncara sazvao komisiju da mu se sin posalje na operaciju u SAD pa je to Vucic zaustavio preko Danice Grujicic da bi onda Vucelic predlozio da klub i igraci daju novac. I to sve zbog bedne emisije na yt kanalu (od 30:20)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°492
ne postoji rat koji se vodi preko bolesne dece a pogotovo zbog lične istorije to ne bi trebalo da radi pantić.
fićfiriće dovedi se u red već jednom
fićfiriće dovedi se u red već jednom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°493
Vala, secamo se akcije za Panticevog sina. Sad cujemo zasto to nije platila drzava vec su pare morale da se skupljaju iako mu je veza bio Loncar. Pantic je tad 101% bio u sluzbi SNS uprave Partizana,
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°494
Леја Келер
inače, boško je rekao jednu tačnu stvar: vučić je preuzeo politiku LDP-a. ćaosvima.
inače, boško je rekao jednu tačnu stvar: vučić je preuzeo politiku LDP-a. ćaosvima.
- Post n°495
_____
- Post n°496
janko eksplodira kao vatromet nad burundijem
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°498
a politika LDP da se razgranicimo sa siptarima vec jednom da nam svane pa da se popnemo na K2
_____
- Post n°499
plachkica wrote:Леја Келер
To je to. Na dverima smo četvrtog stadija.
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
Toma Akvinski, Odgovor antiohijskom pojcu
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°500
_____