Foto-vest: Gadžin Han još čeka predsednika, iako je on već bio
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Foto-vest-Gadzin-Han-jos-ceka-predsednika-iako-je-on-vec-bio.sr.html
Gadžin Han spreman za slučaj da predsednik ponovo naiđe; foto: čitalac;
Gadžin Han je i dalje u ruhu kakvo je imao na dan posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića toj varošici u blizini Niša. Iznad glavne ulice u Hanu i dalje vise 2 transparenta sa likom Vučića i porukom za dobrodošlicu, kojima su ga dočekali pre više od mesec dana.
Težnja da sve bude "pod konac" za prvu posetu jednog predsednika Srbije Gadžinom Hanu videla se u udešavanju te varošice u danima pre Vučićevog dolaska krajem aprila.
Neki od ukrasa, kojim je Han bio okićen na dan Vučićeve posete ostao je sve do danas, te se duž glavne ulice i dalje nadvijaju 2 transparenta sa njegovom slikom i porukom kojom je varošica poželela dobrodošlicu predsedniku Srbije.
Pored toga, pred doček predsedniku u Hanu je asfaltirana deonica od petnaestak metara, zakrpljene su rupe na ulazu i izlazu iz naselja, bile su postavljene zastave duž glavne ulice, zasađeno cveće ispred zgrade Opštine, a Dom kulture bio je oblepljen plakatima sa likom i sloganom sa kojim je SNS izašao na prošlogodišnje izbore.
Podsetimo, predsednik Vučić je 27. aprila najpre bio u doljevačkom selu Pukovac na revakcinaciju, a zatim na sastanku sa lokalnim funkcionerima u Gadžinom Hanu.
24 sata Vučić
- Post n°726
Re: 24 sata Vučić
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°728
Jedan predlozi, drugi cuje pa prenese dalje, pa tuzibabi odleti auto u vazduh, sledece noci onom prvom i eto sranja
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°730
Uh sad zamišljam da ovo drže dva brata koja se namrtvo posvađaju oko nasledstva i hilarity ensues.
- Post n°731
Баш гледам како је цветна страна мрачнија од погребне - један прозор, једна врата/прозор, а овамо све по два.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°732
Gledam sad, opstina od 1200 ljudi, idealno za san americkih nacista koji planiraju pravljenje white etnostate komune u bespucima aljaske al propadne projekat jer je mnogo ladno i skupo i daleko. Ovde bi domaci nacosi mogli i lokalnu vlast da dobiju gratisMarvelous Bhagavan wrote:Uh sad zamišljam da ovo drže dva brata koja se namrtvo posvađaju oko nasledstva i hilarity ensues.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°733
Marvelous Bhagavan wrote:Uh sad zamišljam da ovo drže dva brata koja se namrtvo posvađaju oko nasledstva i hilarity ensues.
Al da budu blizanci. Imam vec u glavi i ko bi ih mogao glumiti.
Jednom krenem kuci iz bg-a busom nekog bosanskog prevoznika. Vozac i kondukter su blizanci, isto obuceni, male debeljuce od 50-ak godina, nasmejani kao jehovini svedoci. Kad smo krenuli, kondukter je krenuo da pregleda karte sa cinijicom punom bombona i svakoga je ponudio pre nego sto je uzeo kartu. Secam se da sam tad pomislio da je ovo previse nenormalno pocelo da bi se normalno zavrsilo, ginemo 100%.
Kad smo sisli sa autoputa, bus je u nekoliko navrata poceo da se trese kao da ce tocak otpasti, vozac bi se pomerio na sredinu puta, dodao bi gas, ljuljanje bi pojacalo ali bi se smirilo posle nekoliko sekundi. Svaki put sam pomislio - to je to. Srecom, to drmusanje se desavalo bas u vreme kad nema nikog iz suprotnog pravca. Bezbedno sam stigao kuci.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°734
Jel vas ovo RTS malo podjebava @avucic ? 🧐 pic.twitter.com/PCMQbmmPtQ
— Sajam Ludaka (@BoraKonj) June 1, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°735
Gari osnuj neku stranku da se uclanim.
_____
????
- Post n°736
Himna je spremna
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°737
ja sam za drugi trio u kom su bivše dve članice originalnog mandilija
- Post n°738
Leb ti jebem...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°739
A, šta? Na tv-u je?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°740
Biće Loznica - Valjevo bogatiji nego Beograd.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°741
pa hoće kad prosek plata u rudniku rio tinto poveća loznički i valjevski
- Post n°742
http://www.nspm.rs/hronika/birodi-u-dnevniku-2-na-rts-u-periodu-od-15.-marta-do-30.-aprila-2021.-o-vucicu-pozitivno-pricano-dva-sata-devet-minuta-i-16-sekundi-negativno-nula-sekundi.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°743
Ne moze negativno ni sekund. Njegovi glasaci i ostali ne bi onda pomislili "evo malo i neko drugi nesto da kaze", nego "drma mu se vlast, vidis ti da na TVu sam moze nesto da se kaze protiv njega" ili "Evo je ova Marinika u Dnevniku...mozda je sad ona bitna nesto, ko zna sta se desava".
- Post n°745
Daj brate tih 13 sekundi da cujemo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°746
Bilo je ranije nesto malo negativno kroz izjave opozicionih stranaka (ono, u trajanju od 10 do 15 sekundi), samo posle toga ide obavezno poklapanje izjavom SNS, obicno duplo duze, a ponekad i sa 2-3 izjave (SNS, Pokret socijalista, SNS odbor Palilula, Zorana Mihajlovic solo itd).
Hocu reci, bilo je lose, ali je sada vidno mnogo gore.
Hocu reci, bilo je lose, ali je sada vidno mnogo gore.
_____
- Post n°747
Bogami, bojkot urodio plodom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°748
Pa, opozicije ima vise na TVu, jer sad svake nedelje idu one debate itsl. Ali prava poenta je zapravo da vise nije ni bitno.
_____
- Post n°749
Александар Вучић у Јагодини: Ако је Марковић крив, он ће одговарати, нећу га ја штитити; У Србију се убрзано враћа велики број високообразованих људи; Драган Марковић Палма: Донећемо одлуку да Вучић постане почасни грађанин Јагодине
_____
- Post n°750
Pravite decu mora neko da radi u fabrikama. pic.twitter.com/MPz0mWMS8Y
— Lazar Vojinović (@LazarVojinovic_) June 22, 2021
Ko nije napravio, odma da napravi. Za Vožda, za fabrike!