24 sata Vučić
- Post n°452
Re: 24 sata Vučić
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-ne-mislim-da-je-stefanovic-umesan-u-organizovani-kriminal/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°453
Odlicna odbrana: ja ne mislim da je umesan, ali "pustimo drzavne organe da rade svoj posao". Ministar odbrane...
- Post n°454
"U jednom trenutku sam bežao od toga da čujem istinu, da i moji saradnici mogu da budu odgovorni za takve gadosti. Ja već godinu i nešto dana znam sve, ko sa kim sarađuje. I živim sa tim i ne mogu da vam objasnim koliko se mučim, pošto sam ja te ljude birao", poručio je predsjednik Srbije iz Abu Dabija.
- Post n°455
Mór Thököly wrote:Odlicna odbrana: ja ne mislim da je umesan, ali "pustimo drzavne organe da rade svoj posao". Ministar odbrane...
Pa dovoljno je primetiti da je Vucic covek koji inace sve zna, samo kad je u pitanju Slinina odgovornost, ovo samouvereno sveznanje ustupa mesto znatno skromnijem misljenju.
Last edited by Erős Pista on Fri Mar 19, 2021 11:02 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°456
A ima jos nesto, sto vise i ne privlaci paznju jer smo svi vec preparirani. To sto su neki ljudi iz vrha vlasti povezani s kriminalom, prikazuje se kao ogresenje o njega - Vucica. Njega su oni izdali, njegovo poverenje prokockali - nisu duzni gradjanima, nego njemu. Iz ovoga jasno proizilazi da je na njemu da li ce i kako taj dug naplatiti, ili ce ga velikodusno oprostiti. Imena ne pominje, kao da je to neki njegov licni sukob - i to sve uz drzanje i ton kojima signalizira da je rec o gospodskoj diskreciji, a ne o skrivanju podataka od javnog znacaja. Privatna drzava, to vise niko ni ne dovodi u pitanje. Sve i kad bi hteo, to vise nije moguce (u intervjuu).
_____
- Guest
- Post n°457
mene i dalje jako zanimaju međunarodne implikacije ovoga. ako postoje indicije da je državni vrh povezan sa međunarodnim krugovima narkotrafikanata i ubica, na to se ne može žmuriti, to je nešto što se sa lakoćom preliva u smislu narušavanja elementarne bezbednosti i pravnog poretka. u nekom trenutku ovo mora da postane veliki problem i za Srbiju i za njenu vlast. takve vlasti se drže na vrlo kratkom lancu i na kraju likvidiraju.
- Post n°458
Erős Pista wrote:A ima jos nesto, sto vise i ne privlaci paznju jer smo svi vec preparirani. To sto su neki ljudi iz vrha vlasti povezani s kriminalom, prikazuje se kao ogresenje o njega - Vucica. Njega su oni izdali, njegovo poverenje prokockali - nisu duzni gradjanima, nego njemu. Iz ovoga jasno proizilazi da je na njemu da li ce i kako taj dug naplatiti, ili ce ga velikodusno oprostiti. Imena ne pominje, kao da je to neki njegov licni sukob - i to sve uz drzanje i ton kojima signalizira da je rec o gospodskoj diskreciji, a ne o skrivanju podataka od javnog znacaja. Privatna drzava, to vise niko ni ne dovodi u pitanje. Sve i kad bi hteo, to vise nije moguce (u intervjuu).
Citamo da ministar odbrane planira ubistvo predsednika a predsednik FSS planira da nakon likvidacije uskoci na mesto premijera - i jedan i drugi, normalno rade svoje poslove. Jbt, u ranija vremena takva ludila nismo mogli citati ni kog Brkica.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°459
nikada nije bilo ludila kod brkića
ono tamo je oglasna tabla, samo što mi ne znamo da pročitamo
ono tamo je oglasna tabla, samo što mi ne znamo da pročitamo
- Post n°460
Да, врло необично за диктаторе блиске САД.San Saba Songbird wrote:mene i dalje jako zanimaju međunarodne implikacije ovoga. ako postoje indicije da je državni vrh povezan sa međunarodnim krugovima narkotrafikanata i ubica, na to se ne može žmuriti, to je nešto što se sa lakoćom preliva u smislu narušavanja elementarne bezbednosti i pravnog poretka. u nekom trenutku ovo mora da postane veliki problem i za Srbiju i za njenu vlast. takve vlasti se drže na vrlo kratkom lancu i na kraju likvidiraju.
Како је то могло да се деси?
- Post n°461
Ukratko, 4 godine Trampa. Izgleda da se nova administracija ponovo zainteresovala za Srbiju.Sotir wrote:Да, врло необично за диктаторе блиске САД.San Saba Songbird wrote:mene i dalje jako zanimaju međunarodne implikacije ovoga. ako postoje indicije da je državni vrh povezan sa međunarodnim krugovima narkotrafikanata i ubica, na to se ne može žmuriti, to je nešto što se sa lakoćom preliva u smislu narušavanja elementarne bezbednosti i pravnog poretka. u nekom trenutku ovo mora da postane veliki problem i za Srbiju i za njenu vlast. takve vlasti se drže na vrlo kratkom lancu i na kraju likvidiraju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°462
Sotir wrote:Да, врло необично за диктаторе блиске САД.San Saba Songbird wrote:mene i dalje jako zanimaju međunarodne implikacije ovoga. ako postoje indicije da je državni vrh povezan sa međunarodnim krugovima narkotrafikanata i ubica, na to se ne može žmuriti, to je nešto što se sa lakoćom preliva u smislu narušavanja elementarne bezbednosti i pravnog poretka. u nekom trenutku ovo mora da postane veliki problem i za Srbiju i za njenu vlast. takve vlasti se drže na vrlo kratkom lancu i na kraju likvidiraju.
kako kaze kisindzer: jedino sto je opasnije od biti neprijatelj SAD, je biti nas prijatelj.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°463
nikakvu veliku ulogu srbija ne igra na listi narkotrafikanata da bi sad ocekivali nesto. ionako postoje za spoljni svet daleko vaznije stvari kada je u pitanju ova zemlja da bi se klinacki lozili da ce nekakva jovanjica da promeni bilo sta. NATO zemlja albanija ima bukvalno no go zone gde jednom u 5 godina bace napalm i zapale megahektare plantaza, pa sve ispocetka. milu su plenili brodove i jahte po evropskim lukama sa tonama banana na njima pa je pretekao 30+ godina. mislim ko sam ja da zabranjujem bilo kome da se lozi na bilo sta ali dajmo malo realnosti. ovo je sve predstava za domacu upotrebu, veze nema sa spoljnim svetom. koji i kad bi hteo ne bi znao sta da radi ovde.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°464
Slina ima zasluga za svecku borbu protiv droge, nece ga tako lako dati.
El promakla pukovnikova tvrdnja da je Dajana dala 1 disk posle kog je slobodna osoba, nesto se i ne pominje?
El promakla pukovnikova tvrdnja da je Dajana dala 1 disk posle kog je slobodna osoba, nesto se i ne pominje?
- Post n°466
Ma jel ovo realno
_____
- Post n°467
Jeste.
B’taja
— Živorad Milenkovic (@babamandrak) March 20, 2021
Jok, kažu ljudi videli u Batajnici
— Frojd od Šumadije (@DrDevla) March 20, 2021
- Post n°471
Dakle upravo je potvrdio zakonitost prisluskivanja plus da je Vucko u kontaktu sa interesantnim likovima. Koji bolid
- Post n°473
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu želi brzo ozdravljenje Andreju Vučiću koji vodi bitku sa obostranom upalom pluća.
Predaja nije opcija! Posebno ne sada kada zbog natčovečanskih napora tvog brata, a našeg predsednika, da našim građanima obezbedi vakcine protiv Kovida 19, možemo da naslutimo kraj epidemije.
Andreje, sigurni smo da Aleksandar i ti delite istu snagu i da ćeš iz ove borbe izaći kao pobednik!
Saopštenje GO SNS Šabac
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°475
Ali slika na majci je u pozi kao Dragi vođa iz Severne Koreje, pogled uperen u daljinu