Ovo je dostojno jednog Kanta: apriorna, čista vera koja se produžava u delatnom načelu praktičnog uma.Председник је рекао истину, а на нама је да ту истину потврдимо
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°126
Re: 24 sata Vučić
- Post n°127
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
Kirko Skaddeng wrote:Ovo je dostojno jednog Kanta: apriorna, čista vera koja se produžava u delatnom načelu praktičnog uma.Председник је рекао истину, а на нама је да ту истину потврдимо
Сад је већ отишло на другу страну па не видим, али... ако нисам скроз побрљавио, ту су се негде нашли практични ум и Вулин у истој реченици.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°129
паће wrote:Kirko Skaddeng wrote:
Ovo je dostojno jednog Kanta: apriorna, čista vera koja se produžava u delatnom načelu praktičnog uma.
Сад је већ отишло на другу страну па не видим, али... ако нисам скроз побрљавио, ту су се негде нашли практични ум и Вулин у истој реченици.
Ево сад и код мене... јбт, који је овоме фактор ширења?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°130
Sve je jasno. Andrej je špijunirao brata Aleksandra, a u drugoj vesti Aleksandar je zvao Koluviju i rekao mu da optuži Andreja.
Zašto?
Iz zavisti: Andrej zavidi Aleksandru zato što je Putin primio Aleksandrovu od srca prinetu žrtvu. Tako biva i do danas: zavist je glavni uzrok svakoga bratoubistva. A svako ubistvo je bratoubistvo jer svi ljudi su - braća.
(od Zašto, maznuto sa fejsbuka)
Zašto?
Iz zavisti: Andrej zavidi Aleksandru zato što je Putin primio Aleksandrovu od srca prinetu žrtvu. Tako biva i do danas: zavist je glavni uzrok svakoga bratoubistva. A svako ubistvo je bratoubistvo jer svi ljudi su - braća.
(od Zašto, maznuto sa fejsbuka)
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°131
A i pred bolnicom su se grlili da bi jedan drugom podmetnuli bubicu.
Nego, jos je na odmoru? Nema ko da izvesti o zdravstvenom stanju staroga Vucica?
Nego, jos je na odmoru? Nema ko da izvesti o zdravstvenom stanju staroga Vucica?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°133
Ide Vučko u Hilandar za Božić. Gotova priča o zagrljaju u Jajincima
- Post n°134
Jebo mu pas mater, neka ugovori viđenje sa Micotakisom da nam otvori Grčku, na kurac ga nabijem
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°135
buffalo bill wrote:
zamisli da ti je posao da prisluškuješ selakovića 24h dnevno
- Post n°137
Lepo je videti da Terza pripada najuzem krugu. Skolovan covek
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°138
Bokan wrote:КОЛИКО ЈЕ ЗА ВАС ОВО ВАЖНА ТЕМА?
Да ли на Хиландар први пут у службену посету (икада) долази ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ?
Или је то само још једна предизборна акција Александра Вучића (по идеји да је све што он ради само маркетинг и део лукаво, вешто промишљене стратегије)?
Како у данашњој Србији ишта поставити као несумњиво позитивно и добро за све нас, као најаву онога о чему је, толико дуго, могло само да се сања (све од 1945. године, па до сада)?
Да ли су, по таквој "логици", непопуларни и контраверзни потези власти "доказ њихове неспособности", а они позитивни - "само доказ њихове демагогије"?
Или се, ипак, може и понешто похвалити, а понешто критиковати, без пламене острашћености у безусловном прихватању или одбијању било какве вредности свега што се уради у Немањиној и на Андрићевом венцу?
Може ли Србија да преживи у оваквом раскораку неколико закрвљених колона нашег политичког "грађанског рата"? У међусобној нетрпељивости напредњачке, другосрбијанске, демократске опозиционе и опортунистичке (камелеонски превртљиве) колоне, у вечитом "хладном рату" по апсолутно свим темама (монументалних споменика, националног питања, економије, короне, југословенства, Косова, односа са Црквом, Хрватском, Русијом...).
Зар не бисмо могли да, рецимо, ову вест о СЛУЖБЕНОЈ ПОСЕТИ МАНАСТИРУ ХИЛАНДАРУ, ЗА БОЖИЋ, СРПСКОГ ПРЕДСЕДНИКА, прихватимо као начелно и несумњиво позитивну и добру за читав српски народ и нашу Цркву?
Шта се тиме губи, ако се обрадујемо због овакве посете садашњег, али и сваког будућег председника Србије месту где је рођена и српска државност и Српска Православна Црква?!
Или баш све мора да буде политика, до задњег атома нашег постојања, у исподељеној и међусобно сукобљеној земљи (а непосредно после завршетка радова на Храму Светог Саве и баш уочи откривања величанственог споменика Стефану Немањи, сад на Савиндан)?
Можемо ли првог човека државе гледати као "председника Србије", а не само као конкретног политичара са његовим именом и презименом? Када смо већ могли, деценијама, да за свог доживотног председника и маршала прихватамо са одушевљењем (све уз аплаузе и певање диктатору који је пуцао на наше војнике на Церу и Колубари у аустроугарској подофицирској униформи, а после октобра 1944-те наредио да се, преким судовима и стрељањем, проспе море српске крви у усмереном геноциду над нашом духовном, интелектуалном, привредном и патриотском елитом)...
Откуд приче о "најгорем стању у српској историји" сад кад се због таквих изјава не иде на робију, нити долази до оних последица којих се сећамо из прича наших родитеља и дедова?
И да ли се помоћ нашој СПЦ мора стављати под лупу, након толико година (преко пола века и дуже) њеног понижавања и мучеништва од стране отворено безбожничких, антицрквених и антиправославних политичара и државника из Србије (ропски служећих Брозовим ставовима по овом и, уопште, српском питању)?
Да ли можете да промислите и разумете коме једино може да одговара овакво стање ствари у нашој земљи? И да ли је жеља за нашим националним јединством У ОВОМ ТРЕНУТКУ И У ОВАКВОМ НАРОДУ КАКАВ ЈЕСТЕ, сада и овде, нешто погрешно и лоше по Србију?
И како онда ишта очекивати од своје државе ако на њене позитивне примере по ма ком питању (националном, црквеном, војном...) гледамо циничним погледом и на отворено аутодеструктиван начин (логиком "што горе, то боље", са опасном идејом да се треба удруживати са било којим непријатељима наше државе - али и нашег народа, само да се "коначно склони ова власт")?!
Срљамо ли у колективно самоубиство, прерушено у мржњу према актуелном председнику Србије и вечно тражење "преко хлеба погаче"?
И да ли су сви који не мисле тако - "ботови", а они који овако мисле - све од реда "борци за слободу"?
Или, можда, ствари ипак стоје сасвим супротно (са бриселским, загребачким, вашингтонским, берлинским, приштинским... "сендвичарима" и "стипендистима")?!
Cisto za zapisnik sekularni zvanicni koji su posetili Hilandar:
- Marko Nikezic,
- Dobrica Cosic,
- Slobodan Milosevic,
- Miroljub Labus
- Mladjan Dinkic
-Zoran Zivkovic
-Goran Svilanovic,
-Vojislav Kostunica,
-Tomislav Nikolic
* Peko Dapcevic je bio ambasador u Grckoj al ne znam da je posetio Hilandar.
_____
????
- Post n°139
Sećamo se kada je Milošević helikopterom sledeo na Hilandar. Monasi su se zatvorili u kelije, ne znam ko ga je dočekao i da li je uopšte.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°140
Marius Lăcătuș wrote:Sećamo se kada je Milošević helikopterom sledeo na Hilandar. Monasi su se zatvorili u kelije, ne znam ko ga je dočekao i da li je uopšte.
А после су рибали цигле куд је газио.
_____
- Guest
- Post n°141
„Председник Александар Вучић је човек који се бави само политиком и ничим другим. Он се не бави бизнисом па вас не занимају његове пословне везе, јер их нема. Не занимају вас никакве друге везе или активности, јер је он читав свој живот посветио само политици, само Србији. Значи ви то радите из политичких разлога, сада морамо видети који су то политички разлози и шта је то што из њих произилази”, рекао је Вулин, преноси Бета.
- Post n°142
buffalo bill wrote:
Ако јесу прислушкивани, онда сигурно нису прислушкивали функционере, већ неке "безбедносно занимљиве ликове", са којима су, гле чуда, горенаведени имали разговоре.
- Post n°143
Ja čekam da se odmota ovo sa prisluškivanjem, da saznamo ko je iz baze kriminalaca koje policija zakonito prisluškuje imao kontakte sa vrhom SNS-a tako da su svi zajedno završili u mp3 formatu na nekom kompjuteru u policiji.
Čuj Vučića slušali?
Slušali Al Kaponea koji se čuo sa Vučićem.
edit: Sotir napisao pre mene
Čuj Vučića slušali?
Slušali Al Kaponea koji se čuo sa Vučićem.
edit: Sotir napisao pre mene
_____
- Post n°144
Skoro sigurno je to u pitanju, a ovo je sve preemptive strike zarad neutralisanja štete i zastrašivanja svedoka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°145
Ne bi me čudilo da postoji software koji ne sluša samo ljude iz baze već pravi bazu kontakata kriminalaca i onda snima i kontakte i pravi nove grupe kontakata.
To je ogroman posao i sigurno ne sedi neko sa slušalicama i u riltajmu sluša šta ko priča, nego se sve snima na diskove i onda neko od 9 do 17 sluša "sa premotavanjem" i flaguje bitne i nebitne razgovore.
I eto nama organizovane kriminalne grupe koja se zove vrh SNS.
To je ogroman posao i sigurno ne sedi neko sa slušalicama i u riltajmu sluša šta ko priča, nego se sve snima na diskove i onda neko od 9 do 17 sluša "sa premotavanjem" i flaguje bitne i nebitne razgovore.
I eto nama organizovane kriminalne grupe koja se zove vrh SNS.
_____
- Post n°146
Ah, brate, pa i mi smo gledali The Wire...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°147
Ponajpre će biti da je u toku politička priprema nečijeg "linča" iz vrha MUPa bliskog Slini koji je bio nadležni ministar, dakle interno partijsko klanovsko drndanje.
- Post n°148
Vučić: Ako vam je skupo na Kopaoniku i Zlatiboru, nemojte da idete tamo https://t.co/Qm2wRc52oG
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) January 5, 2021
Iz komentara:
Dobro predsednice slazem se,ali reci kao mudrac i prva glava Srbije gde da idem ja sa 40 000 dinara plate. Inace radim u drzavnom organu i zadnjih 1 0- 15 godina gledam kako kurte i murte dolaze sa kupljenim diplomama i neznanjem i imaju duplo vecu platu od mene za isti posao. Hvala na savetu,svaki je dobrodosao.
- Post n°149
Kurton.mp3
Predsednik "ne želi da ruši državu". #Prisluškivanje https://t.co/1Lm7ggcTvI
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) January 5, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°150
Naša država postoji za razliku od nekih koje postoje samo na papiru, kojima upravljaju strane službe. Srbija je jedna od retkih zemalja kojima ne dominiraju interesi tuđih stranih službi.