24 sata Vučić
- Post n°551
Re: 24 sata Vučić
E, ali nije ovo kriza savesti, nego nesrecnik prosto ne zna sta se od njega ocekuje. Reko bi sve sto treba, nego ne zna sta treba.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°552
Nista ne cudi od coveka koji najavljuje fabrike letecih automobila.
Sto se tice secanja, zimus sam video jednu frizerku 65+ koja je zacudjeno gledala kad je pomenuto da u aprilu nisu radili frizerski saloni i da stariji od 65 nisu smeli izlaziti van kuce. Zena se ne seca toga. Ajd' razumem da se ne seca nekog sranja u Ruandi, ali jbt, ovo je nju zveknulo
Sto se tice secanja, zimus sam video jednu frizerku 65+ koja je zacudjeno gledala kad je pomenuto da u aprilu nisu radili frizerski saloni i da stariji od 65 nisu smeli izlaziti van kuce. Zena se ne seca toga. Ajd' razumem da se ne seca nekog sranja u Ruandi, ali jbt, ovo je nju zveknulo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°553
Macurizam dana
[size=31]
[size=31]
[/size]Mislim da je samo veštiji u komunikaciji sa omladinom od svih onih koji su te iste studente napadali i zgražavali se (što zbog žurke, što zbog smeća - koje su na kraju i počistili, što zbog izbora muzike), postavljaju se kao ne znam kakve moralne vertikala i etaloni dobrog ukusa.
— Tatjana Macura (@TatjanaMacura) April 6, 2021
Ne sećam se da je iko tražio bilo čije odobrenje kada se ispraćao recimo Balašević...
— Tatjana Macura (@TatjanaMacura) April 6, 2021
No, ja se osvrnuh na komunikaciju, a ne na to da li je okupljanje ok ili ne. Moj stav je jasan po tom pitanju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°554
Stvarno se vakciniše danas (ili simulira vakcinaciju, svejedno).
Može biti korisno, videćemo.
Može biti korisno, videćemo.
- Post n°555
Mislim da je to i bila logika, da tempira vakcinisanje sa većom pristiglom pošiljkom.
- Post n°556
on je bukvalno prvi čovek koji je vakcinisan u srbiji na torlaku još prošle godine, neko je procenio da moze posle 4m ili ponovo ili kao treća doza ili kao cukervaser
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°558
e jadan, koliko ne ume, umesto da je otpevao i feel good, vrisnuo, skočio u špagu i zaigrao kao đems braun, on se smeška ko seoska snaša
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°559
ovo je jedini snimak na kom izgleda prirodno, koliko on može izgledati prirodno
- Post n°560
plachkica wrote:ovo je jedini snimak na kom izgleda prirodno, koliko on može izgledati prirodno
И најлон кеса може да изгледа природно, ако се добро намести.
- Post n°561
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°563
— Berghain_u_Beogradu (@BerghainU) April 10, 2021
njemu nije ni važno koji je telefon. ko što ima svaki narod u srbiji. to mu dali on nije ni gledao
— Miroslav Miletić (@izglave) April 10, 2021
alo Požega fon
— Nikola Silic (@NikolaSilic) April 10, 2021
- Post n°564
Kako će mu ostati sad za banju na leto?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°566
Uzece vaucer.
_____
- Post n°567
CRTA: Vučić se 29 puta obraćao uživo u martu https://t.co/IxmquFaUiT
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) April 14, 2021
- Post n°568
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-o-slucaju-palma-bice-jezivo-ako-je-istina-a-jos-jezivije-ako-nije/
Moz da bidne, al ne mora da znaci.
Moz da bidne, al ne mora da znaci.
_____
- Post n°570
Ма хтео је одавно да лане ал' није навикао да се експонира у медијима, има трему.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°572
_____
- Post n°573
Predsednik nije dovoljno inluzivan, nije spomenuo da mu nisu dovodili transrodne patuljke.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°574
- Прво ником није.. за 0,1 или 0,2 одсто су фрижидери празни, а ми се трудимо да једемо две травке са једном капљицом неког соса пошто више нећемо ни да једемо месо, јер смо сви много дебели и пошто бацимо милионе тона хране. И најскупље су нам те две травке, не разумем, неки кажу рукола, неки кажу овако онако - сад је то постало главно јело. Две травке вам укрсте овако у тањиру, огроман тањир, две травке ставе и сад - збуњено је објашњавао Вучић водитељки РТС-а.
A kako gadja razmisjanja prosecnog maloumnog coveka iz ove retardirane zemlje, svaka cast
A kako gadja razmisjanja prosecnog maloumnog coveka iz ove retardirane zemlje, svaka cast
_____
????
- Post n°575
...ne razumem, neki kažu muško, neki kažu žensko, usta, dupe, neki kažu ovako onako. To je to prokletstvo izbora.
_____
Sweet and Tender Hooligan