#Video | @RTErdogan: We've launched a new mobilization of reforms in #law, #democracy, and the #economy in our country.https://t.co/WYgPO3mxqF pic.twitter.com/YK8MYWe5ZC
— ANADOLU AGENCY (ENG) (@anadoluagency) December 7, 2020
24 sata Vučić
- Post n°101
Re: 24 sata Vučić
evo ga na turskom sad
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°102
U petak u 21.45 u specijalnoj emisiji "Prva tema" na TV Prvoj autorke Marije Savić Stamenić govoriće se o odnosima u regionu.
O najaktuelnijim temama govoriće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, profesor Fakulteta političkih nauka Ivo Visković i Milan Antonijević iz Fondacije za otvoreno društvo.
Gosti će razgovarati na temu da li je tačno da se Srbija na destruktivan način meša u zbivanja u Bosni i Hercegovinita i ko ugrožava mir u regionu četvrt veka od potpisivanja Dejtonskog sporazuma.
-----
O najaktuelnijim temama govoriće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, profesor Fakulteta političkih nauka Ivo Visković i Milan Antonijević iz Fondacije za otvoreno društvo.
Gosti će razgovarati na temu da li je tačno da se Srbija na destruktivan način meša u zbivanja u Bosni i Hercegovinita i ko ugrožava mir u regionu četvrt veka od potpisivanja Dejtonskog sporazuma.
-----
- Post n°103
Mario Spasić iz Vučićeve nevladine organizacije, "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost", inače državni službenik i kurac na biciklu.
— Consigliere (@MiroslavShantic) December 20, 2020
- Post n°104
super. dogodine u strazburu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°105
Ovo će im odmah precrtati u ambasadama (pod uslovom da ovo nije bedno šlihtanje i ništa više). Takve stvari mogu tek pošto se uđe u EU, ne pre.
- Post n°106
Lol, ma nema ništa od toga naravno, ali to ti je kao švecki tv detektor, dovoljno je da se na Pinku priča o tome pa da se izazove chilling effect.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°107
Вучић поновио да се др Панић бави рушењем државе
Говорећи о тужби коју је председник Синдиката лекара и фармацеута Раде Панић данас поднео против њега, председник Александар Вучић је рекао да ће "са радошћу да потврди све што је говорио", и да, према сопственој оцени, он није вређао "већ износио чињенице".
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије Раде Панић поднео је у својству грађанина тужбу против председника Србије Александра Вучића због, како је навео, повреде угледа и части.
Панић је новинарима испред Другог основног суда у Београду рекао да је Вучић "бар у два наврата" износио неистине, оптужујући га за урушавање здравственог система али и за издају земље. То да ја рушим Србију и здравствени систем за мене је то тешка увреда и нешто што мој образ не може да трпи, рекао је Панић, наглашавајући да је тужба приватна и да се нада да ће председник доћи на суд.
Вучић, с друге стране, наводи да је сваку реч према Панићу изговарао са благошћу.
Коментаришући то што је Панић рекао да је чувени мафијаш Ал Капоне пао на порезу, а да ће председник Србије пасти на медицинским респираторима, казао је:
"Сада кад бих му ја рекао да у филму о Ал Капонеу не би могао ни бурек да носи, он би рекао да сам га ја увредио, а ја му то никад не бих рекао и никад нећу да кажем... А човек једино чиме се бави јесте да сруши своју државу и највише му се радују у Хрватској, Сарајеву кад тако нешто објави. Само нека тако наставља и нек се запита што највећи број лекара није стао иза њега".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°108
Erős Pista wrote:
Коментаришући то што је Панић рекао да је чувени мафијаш Ал Капоне пао на порезу, а да ће председник Србије пасти на медицинским респираторима, казао је:
"Сада кад бих му ја рекао да у филму о Ал Капонеу не би могао ни бурек да носи, он би рекао да сам га ја увредио, а ја му то никад не бих рекао и никад нећу да кажем... А човек једино чиме се бави јесте да сруши своју државу и највише му се радују у Хрватској, Сарајеву кад тако нешто објави. Само нека тако наставља и нек се запита што највећи број лекара није стао иза њега".
Koji je to crv uličarski. Šta mi trpimo, leb ti jebem...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°109
ti baš ne poznaješ uličare, ovo oni rade sa stilom. ovo je šešeljev isprdak, nivo 1993.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°111
http://www.nspm.rs/hronika/vucic-u-sest-sati-ujutru-u-gospodjincima-otvorio-gasovod-balkanski-tok-ogroman-znacaj-za-srpsku-industriju-i-napredak-privrede-bocan-harcenko-srbija-ce-postati-tranzitna-zemlja-za-gas-i-primamljiva-za-nove-investicije.html
_____
- Post n°113
U šest ujutru! Dok mu otac leži u bolnici, a vi pijani spavate!
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°114
Sta je bilo s tata-Andjelkom? Zna li se? Mediji su najednom izgubili interesovanje za tu pricu. Kao serija koju prekinu usred sezone.
_____
- Post n°115
Erős Pista wrote:Sta je bilo s tata-Andjelkom? Zna li se? Mediji su najednom izgubili interesovanje za tu pricu. Kao serija koju prekinu usred sezone.
Тако је нормално, наступи божићна пауза, значи последња епизода иде дан пре тога, крајем октобра, и онда већ крајем јануара следећа епизода.
Тог јануара 2009. сам легао на тепих, подесио нишанске справе на даљинском, викнуо "ај саће да почне други део сезоне, оће неко да гледа?". Добио сам два-три мњаха, спустио даљински, сео да ређам пасијанс. Сутрадан сам одјавио кабловску, та серија је била последње што смо још као гледали.
Очекујем да ти се аналогија оствари и око наставка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°116
Erős Pista wrote:Sta je bilo s tata-Andjelkom? Zna li se? Mediji su najednom izgubili interesovanje za tu pricu. Kao serija koju prekinu usred sezone.
cekaju rozdestvo hristovo da nastave emitovanje, niko i nista nece uzimati ni pedalj krvavo zasluzenog medijskog prostora!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°117
I to drugi put, tako su prekinuli i seriju sa Danilom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°118
A dobro, ne bas takvim klifhengerom. Nije se borio za zivot.
_____
- Post n°120
Nema ga danas, garant je otputovao negde. Odradio snimanje u sest ujutru, dao raspored za bacanje koski i zapalio
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°121
verovatno oni naslovi nisu izazvali rekaciju kakvu su očekivali, pa su nas ostavili u neznanju
- Post n°122
Danas je bio spin off o besramnom Ivanovicu koji napada malog Aleksandra dok je ovome otac u bolnici, ali o samom ocu nista.
_____
- Post n°123
Erős Pista wrote:Danas je bio spin off o besramnom Ivanovicu koji napada malog Aleksandra dok je ovome otac u bolnici, ali o samom ocu nista.
Програм за заштиту сведока је занимљивији од телевизијског...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°125
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је председник Србије прислушкиван и да службе раде на истрази тог случаја.
„Вучић то није рекао зарад политичког маркетинга, већ зато што је то истина. Председник је рекао истину, а на нама је да ту истину потврдимо“, рекао је Вулин за ТВ Прва и додао да су надлежне службе о томе обавестиле председника.
_____