Ne pomene li Gojka Đilasa, ne priznajem ovo obraćanje.
24 sata Vučić
- Post n°76
Re: 24 sata Vučić
Doktoru Konu su prebacivali prvo njegovo jevrejsko poreklo... A prebacivali su mu da ništa ne zna oni koji su pozivali ljude na ulicu.
- Post n°77
Ne krijem koliko je koštao gama nož, kao što ne krijem ni koliko smo dali za Hram!
Traži u lajvu dobro plaćene varioce za Termomont, to vam se valjda zove employer branding.
Traži u lajvu dobro plaćene varioce za Termomont, to vam se valjda zove employer branding.
- Post n°78
Herman Hese je rekao...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°79
"Kako vi komentarisete kada za vasega maloga Vukana kazu da je pasce, da je hologram koji ne postoji..."
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°80
Stvarnicko pitanje Bojana Dacovica s Pinka
_____
- Post n°81
Bližimo se zatvaranju turističkih i ugostiteljskih potencijala.
Veli, daće još jedan minimalac. Veli, uštedeli su za crne dane.
- Post n°82
Za ovo palio helikopter?
_____
- Post n°83
Полипе,wrote:
Мојне после кукаш нема посла, корона, Вучић, пад примања, страни плаћеници, кмее.
- Post n°84
polipe, gde si
- A gde ste varioce našli? Varioci nam fale svuda, i na gradilištima, plaćeni su dobro, ali ne vredi.#VučićeveMisli
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) November 29, 2020
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°85
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°86
wrote:Bližimo se zatvaranju turističkih i ugostiteljskih potencijala.
Mislim da će zatvoriti sada fićka i restorane. Za kladionice već ne znam.
Bacite malo pogled oko sebe, kladionice su napucane, na udarnim lokacijama. Od pre neku nedelju u Kolarčevoj u baroknoj zgradi namunjeni Max Bet. Ko zna koliko su moći nakupili.
- Post n°87
Erős Pista wrote:Za ovo palio helikopter?
Rekao umobolnicima sa JMBG-ovima da će zatvarati kafane i kladare, odnosno da je novogodišnji turizam ćozdra, malo li je? Sad čekaju jutro, mere nivo besa i očajanja, pa biraju šta i kako dalje...
- Post n°88
wrote:Ne krijem koliko je koštao gama nož, kao što ne krijem ni koliko smo dali za Hram!
Ово бих волео да се схвати баш паћетовски, да се изводи усијаним жигом. Креативно индустријска акција "брендујте свога газду".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°89
Margit Savović wrote:wrote:Bližimo se zatvaranju turističkih i ugostiteljskih potencijala.
Mislim da će zatvoriti sada fićka i restorane. Za kladionice već ne znam.
Bacite malo pogled oko sebe, kladionice su napucane, na udarnim lokacijama. Od pre neku nedelju u Kolarčevoj u baroknoj zgradi namunjeni Max Bet. Ko zna koliko su moći nakupili.
Sve uzimaju što se može uzeti. Izbacili su Kineski fast food sa Zelenog Venca (u gornjem nivou, od Meka ka mostu). Nama su prošle nedelje upali neki Rusi u firmi, nudili nam pare da nas isele iz prostora koji koristimo, tražili kontakt sa gazdama. Kapiram da su nam dani odbrojani.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°90
Прошле године код мене у крају су затварали кладионице, сад их опет отварају.
Елем, једна познаница ради у Моцарту. Тамо их ради око пет хиљада. Једно од већих предузећа у Србији. Најбољи део - сви су пријављени на минималац, а преко у кешу. То значи да месечно перу милионе евра. Пореза ко зна колико скрате. Иронично да је једна од већих фирми у држави праоница новца.
Елем, једна познаница ради у Моцарту. Тамо их ради око пет хиљада. Једно од већих предузећа у Србији. Најбољи део - сви су пријављени на минималац, а преко у кешу. То значи да месечно перу милионе евра. Пореза ко зна колико скрате. Иронично да је једна од већих фирми у држави праоница новца.
- Post n°92
Zatvoriće i kladare, šta je tu problematično, one će se agilno prilagoditi kretanjima na tržištu pranja novca lažiranjem online uplata. Naravno, opet će ih zatvoriti apsolutno poslednje, čisto da se zna neka hijerarhija.
- Post n°93
Kod mene u kraju samo otvaraju. Imam jedan MaxBet i 1 Mozzart u krugu od 200 metara, a pre mesec i po bas preko puta zgrade otvorilo i Admiral.
_____
- Post n°94
И код мене у кругу око месне, кад има две кад има три. На 50м.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°95
Erős Pista wrote:"Kako vi komentarisete kada za vasega maloga Vukana kazu da je pasce, da je hologram koji ne postoji..."
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°96
Talason wrote:mislim da sam njih viđao i po rumuniji
Румунија и Србија су им два главна тржишта. Мислим да је то страна фирма, седиште је у Аустрији, а држи је ДБ, исто као и Сокер
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°97
Daï Djakman Faré wrote:Erős Pista wrote:"Kako vi komentarisete kada za vasega maloga Vukana kazu da je pasce, da je hologram koji ne postoji..."
No comment.#PitanjaVučiću pic.twitter.com/RudkwSyx3t
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) November 29, 2020
_____
- Guest
- Post n°99
Lideri opozicije viđeni osmuđeni kako beže iz Batajnice pic.twitter.com/1tFFvoOPC4
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 3, 2020