Virus
- Guest
- Post n°826
Re: Virus
danas se najzad vidi ljudska strana našeg rumbeanda, ćirs tu det, što bi reko pače
- Post n°827
Не би паће ником пожелео чиреве...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°828
паће wrote:MNE wrote:
paće u nervous mode-u
Паће никад не упада у нешто са цртицом.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°829
It's not all good news by any means. Absent the new variant, we might have been able to drive caseloads to be very low by April/May, their model suggests. Now that's going to take longer. Still, a quick vaccine pace may allow us to avoid (further) overloading hospitals, etc.
— Nate Silver (@NateSilver538) January 17, 2021
- Post n°830
Liv Tyler Reveals Coronavirus Diagnosis, Says Illness “F’s With Your Body And Mind Equally” https://t.co/JlnT19Tsc6
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) January 17, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°831
Kakav joj je ovo stil, jebote. Minimaksovizija 91', gostovanje sa Šekijem i Tikom Arsićem.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°832
Летећи Полип wrote:Kakav joj je ovo stil, jebote. Minimaksovizija 91', gostovanje sa Šekijem i Tikom Arsićem.
Резервна постава Абе?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°834
Talason wrote:pravilno je rekao, ali nije pravilno upotrebio, ah, tako često to radi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°835
Dr Žujović doživeo infarkt! Životno je ugrožen
Pulmolog dr Dejan Žujović, koji se pre nekoliko večeri u emisiji "360 stepeni" na televiziji N1 žalio na zdravstveno stanje i da je posle preležane korone "od njega ostalo pola čoveka", da mu je srce znatno lošije, ali da je bez obzira na to vraćen na posao u crvenu zonu kovid bolnice, doživeo je infarkt i životno je ugrožen, saznaje Direktno.rs.
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/328392/dr-dejan-zujovic-infarkt.html
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°836
Dr Žujović: Hospitalizovan sam, ali van životne opasnosti
DRUŠTVO Autor:Milena Ilić Mirković17. Jan. 202121:58 > 22:02
Pulmolog dr Dejan Žujović hospitalizovan je na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a kako je sam rekao za Nova.rs, tamo se nalazi na ispitivanju, ali nije životno ugrožen.
Dr Žujović kaže za Nova.rs da je jutros primljen na Institut “Dedinje” jer mu se pojavio endem pluća – nakupljanje vode u plućima – i gušenje.
“Srce mi je u lošem stanju zbog čega moram da ležim par dana dok mi ne urade kompletnu dijagnostiku i odrede terapiju”, kaže Žujović za Nova.rs
Dodaje da mu je urađena koronarografija koja je dobra.
Žujović koji je u razgovoru zvučao kao i obično – pun energije i smisla za humor.
Negirao je pisanje pojedinih medija da je doživeo infarkt i da je životno ugrožen.
“Da li Vam zvučim kao neko ko je životno ugrožen? Upravo jedem čokoladu”, rekao je Žujović uz smeh.
Dodao je da je zadržao duh, u šta smo se uverili, “a dok je duha biće i života”.
Dr Žujović je kolumnista portala Nova.rs.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°837
Idioti iz Direktno.rs su u međuvremenu promenili vest.
A ova na Nova.rs je nepismena ali trezvena.
https://nova.rs/vesti/drustvo/dr-zujovic-hospitalizovan-sam-ali-van-zivotne-opasnosti/
A ova na Nova.rs je nepismena ali trezvena.
https://nova.rs/vesti/drustvo/dr-zujovic-hospitalizovan-sam-ali-van-zivotne-opasnosti/
- Guest
- Post n°838
Ovo sve zajedno liči na probleme usled zatajenja srca, a i Žujović je valjda pričao da mu je ejekciona frakcija vrlo niska. Sve u svemu nije u dobrom stanju čovek.
- Post n°839
Svega 30% valjda, Kelt je tamo napisao da bi u normalnoj zemlji već bio u invalidskoj penziji.
Ovo je u četvrtak okačio na FB:
Ovo je u četvrtak okačio na FB:
Kada ti drug uradi ultrazvuk i vidiš mu izraz lica, zabrineš se. A onda počneš da ga tešiš. Ti njega. Da će sve da bude uredu. Da se ne brine. Nindže ne mogu da umru, one su večne. Predstoji mi koronarografija i najverovatnije, plasiranje stentova. U cilju oporavka mog srca. Ne brinite, kao i uvek, imam sreće. Biću u sigurnim rukama. Koje me vole. Koje će brinuti o meni. I beskrajno sam zahvalan Svarogu na tome.
Last edited by rumbeando on Sun Jan 17, 2021 10:55 pm; edited 1 time in total
- Post n°841
sa doktorom smrtom nema neizvesnosti...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°842
Kirko Skaddeng wrote:Ovo sve zajedno liči na probleme usled zatajenja srca, a i Žujović je valjda pričao da mu je ejekciona frakcija vrlo niska. Sve u svemu nije u dobrom stanju čovek.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°844
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°845
Kirko Skaddeng wrote:Ovo sve zajedno liči na probleme usled zatajenja srca, a i Žujović je valjda pričao da mu je ejekciona frakcija vrlo niska. Sve u svemu nije u dobrom stanju čovek.
Biće sve OK samo dobra prirodna terapija i popraviće se ejekcija
Врхунац програма pic.twitter.com/TaANC4oY77
— deke'e (@e_deke) January 17, 2021
_____
#FreeFacu
- Post n°846
Али израз водитељке кад је овај почео да објашњава да треба да се клистира сопственим урином. И то прокуваним.
Одједном је схватила да се нашла у Зони сумрака. И то овој новој, са Интернета.
Одједном је схватила да се нашла у Зони сумрака. И то овој новој, са Интернета.
- Post n°847
https://www.facebook.com/groups/scienceinserbia/permalink/3749440468438283/?__cft__[0]=AZWF0_bTDY4RyD-1HWfVrv_BJGYWb-ozvyzXFAEsCN5bClqslzG3-VQZy_AOa4gKzUpRwc7AGb7jZ3gbKSWhaexvRd_c6Ala_ls-YvWmuDLdb3i_MsIM918tZUKkpoT14rCj2kBA-1zXLTW4WqEjzu79hCmVw4BNx3oOYFoLqewUi8XWWGbqi1gkKDKYHuflHqc&__tn__=%2CO%2CP-R
Studija:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.21249885v1.full
- Post n°848
okej
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°849
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°850
Jbt, uzas.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije