Erős Pista wrote:
E, al kako punjači znaju kad je praznik? Aj kompjuteri, oni znaju svašta, al punjači...
a imala sam i rezervni. kuce ga je pojelo pre par nedelja
Erős Pista wrote:
E, al kako punjači znaju kad je praznik? Aj kompjuteri, oni znaju svašta, al punjači...
https://www.gov.uk/government/news/rule-of-six-comes-into-effect-to-tackle-coronavirusThe new “rule of six”... means that – apart from a set of limited exemptions including work and education – any social gatherings of more than six people will be against the law.
bemty wrote:Erős Pista wrote:
Kirko Skaddeng wrote:bemty wrote:
Znaju punjači, zaista znaju kad je praznik, a pogotovo znaju kad ideš na put. Moraš ih zajebati pre nego što oni zajebu tebe. Meni je pre dva dana crkao punjač za laptop, ali je nov stigao dan pre toga
Kirko Skaddeng wrote:Hoće li se ova 2021. ikada završiti...
Na nemoguće brojeveMarius Lăcătuș wrote:smakedonija 46 novih, 12 mrtvih
grčka 262 nova, 40 mrtvih
srbija 1907 novih, 38 mrtvih
na šta smo se ono beše žalili?
https://www.standard.co.uk/news/health/covid-infections-daily-uk-b637555.htmlThe United Kingdom has recorded 57,725 coronavirus cases in the last 24 hours - the highest figure so far.
Tuesday's figure of 53,135 cases was the previous highest since the pandemic began.
NEW: Saturday update of latest UK Covid data
— John Burn-Murdoch (@jburnmurdoch) January 2, 2021
The trend in test positivity since Christmas is genuinely scary, with lines climbing almost vertically in all English regions.
On Christmas eve 17% of tests in London came back positive. Four days later that was 24% and accelerating pic.twitter.com/N70QHlhxHM
Sotir wrote:Једна лична опсервација, претходних месец дана код мене у крају прилично често чујем хитну помоћ. Типа пар пута дневно, а раније можда једном у недељу дана.
Како је код вас?
Isto, pa i češće, i to bez saobraćajne potrebe (u vreme kada je ulica prazna). Rekli im da uvek uključuju sirene.Sotir wrote:Једна лична опсервација, претходних месец дана код мене у крају прилично често чујем хитну помоћ. Типа пар пута дневно, а раније можда једном у недељу дана.
Како је код вас?
Kirko Skaddeng wrote:Isto, pa i češće, i to bez saobraćajne potrebe (u vreme kada je ulica prazna). Rekli im da uvek uključuju sirene.Sotir wrote:Једна лична опсервација, претходних месец дана код мене у крају прилично често чујем хитну помоћ. Типа пар пута дневно, а раније можда једном у недељу дана.
Како је код вас?