Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Anonymous
    Guest

Virus - Page 10 Empty Re: Virus

Post by Guest Sun Dec 27, 2020 12:49 am

UNITED STATES: According to data from Johns Hopkins University, one in every one thousand Americans have now died from coronavirus.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 27, 2020 12:55 am

Ne bih se iznenadio da je kod nas jos gore

Uzas
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 27, 2020 1:00 am

Teško da je gore.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    disident

Post by disident Sun Dec 27, 2020 1:37 am

To bi kod nas znacilo negde oko sedam hiljada mrtvih,sto se uklapa u one brojke pre neki dan o povećanom broju umrlih za 2020

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Dec 27, 2020 1:43 am

Erős Pista wrote:Teško da je gore.

Sutra će zvanično biti pređeno 3000 umrlih u Srbiji, a teško da su broj umrlih smanjili samo 2,3x tj. sa 7 na 3 hiljade pošto je u okruženju smrtnost pre dve nedelje, kad sam poslednji put računao, bila između 2,4 i 6,2 puta veća.

Virus - Page 10 Ou57mtJ
    Izvori:

https://aatishb.com/covidtrends/?location=Albania&location=Austria&location=Bosnia+and+Herzegovina&location=Bulgaria&location=Croatia&location=Greece&location=Hungary&location=Kosovo&location=Montenegro&location=North+Macedonia&location=Romania&location=Serbia&location=Slovenia

https://aatishb.com/covidtrends/?data=deaths&location=Albania&location=Austria&location=Bosnia+and+Herzegovina&location=Bulgaria&location=Croatia&location=Greece&location=Hungary&location=Kosovo&location=Montenegro&location=North+Macedonia&location=Romania&location=Serbia&location=Slovenia

Sad ću baš ponovo da uradim ovu računicu da vidim da li se nešto promenilo.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 27, 2020 1:50 am

AUh, ma u pravu ste, baš loše izgleda. Glupo mi je da spekulišem o brojkama, jer ne pratim tako detaljno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

disident

Post by disident Sun Dec 27, 2020 1:52 am

rumbeando wrote:
    Erős Pista wrote:Teško da je gore.

Sutra će zvanično biti pređeno 3000 umrlih u Srbiji, a teško da su broj umrlih smanjili samo 2,3x tj. sa 7 na 3 hiljade pošto je u okruženju smrtnost pre dve nedelje, kad sam poslednji put računao, bila između 2,4 i 6,2 puta veća.

Virus - Page 10 Ou57mtJ
    Izvori:

https://aatishb.com/covidtrends/?location=Albania&location=Austria&location=Bosnia+and+Herzegovina&location=Bulgaria&location=Croatia&location=Greece&location=Hungary&location=Kosovo&location=Montenegro&location=North+Macedonia&location=Romania&location=Serbia&location=Slovenia

https://aatishb.com/covidtrends/?data=deaths&location=Albania&location=Austria&location=Bosnia+and+Herzegovina&location=Bulgaria&location=Croatia&location=Greece&location=Hungary&location=Kosovo&location=Montenegro&location=North+Macedonia&location=Romania&location=Serbia&location=Slovenia

Sad ću baš ponovo da uradim ovu računicu da vidim da li se nešto promenilo.
    Mene samo zanima odgovor na jedno pitanje, da li je moguce da naprednjaci petljaju nesto sa brojkom ukupno umrlih za 2020 i zavodom za statistiku? Cini mi se da je to ozbiljna crvena linija, i da ce se bez petljanja sa tim, tu videti posledice ove epidemije ugrubo

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Dec 27, 2020 2:07 am

Evo nove računice.

Ovaj put je smrtnost između 1,4 i 6,8 puta veća, s tim da posle nas (0,7%) najmanju smrtnost imaju Crna Gora (1%), Kosovo (1,1%) i Albanija (1,2%), dakle sve zemlje koje se takođe mogu podičiti vrhunskim zdravstvom, kao i Srbija.

Virus - Page 10 KCDYm8T

@disident:

Ne bi me nimalo začudilo.
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Dec 27, 2020 2:29 am

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 27, 2020 7:00 am

Opet Srbin zajebo becke konjusare.

_____

Sotir

Post by Sotir Sun Dec 27, 2020 7:14 am

Сигурно је смртност већа од 1 промила становништва. Могуће је да толико буде само у децембру. Наравно не по званичним подацима.
    Ointagru Unartan

Post by Ointagru Unartan Sun Dec 27, 2020 8:25 am

Glede teze da su virusom Kinezi dugorocno najvise sebe same sjebali:

China will overtake the US to become the world's largest economy by 2028, five years earlier than previously forecast, a report says.

The UK-based Centre for Economics and Business Research (CEBR) said China's "skilful" management of Covid-19 would boost its relative growth compared to the US and Europe in coming years.
    [...]

Although China was the first country hit by Covid-19, it controlled the disease through swift and extremely strict action, meaning it did not need to repeat economically paralysing lockdowns as European countries have done.

As a result, unlike other major economies, it has avoided an economic recession in 2020 and is in fact estimated to see growth of 2% this year.

https://www.bbc.com/news/world-asia-china-55454146

_____
    "Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
    Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.

My Moon Che Gavara.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 27, 2020 9:24 am

Profesor doktor Ninoslav Stojadinović, predsednik niškog ogranka Srpske akademije nauka i umetnosti, preminuo je u 70. godini. Bio je akademik, profesor i dekan Elektronskog fakulteta, poslanik, ambasador, urednik naučnih časopisa.

Iz ogranka SANU u Nišu saopštili su da je preminuo u petak u Kliničkom centru Niš, od posledica infekcije virusom korona.
    -----
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 27, 2020 9:28 am

Ointagru Unartan wrote:Glede teze da su virusom Kinezi dugorocno najvise sebe same sjebali:

China will overtake the US to become the world's largest economy by 2028, five years earlier than previously forecast, a report says.

The UK-based Centre for Economics and Business Research (CEBR) said China's "skilful" management of Covid-19 would boost its relative growth compared to the US and Europe in coming years.
    [...]

Although China was the first country hit by Covid-19, it controlled the disease through swift and extremely strict action, meaning it did not need to repeat economically paralysing lockdowns as European countries have done.

As a result, unlike other major economies, it has avoided an economic recession in 2020 and is in fact estimated to see growth of 2% this year.

To je projekcija. Videcemo. 

Mislim, vec dugujem (Lalinei) 1 duzi post Virus - Page 10 1399639816
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 27, 2020 9:31 am

red je da posle skoro 22000 napišeš jedan duži
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 27, 2020 9:36 am

Talason wrote:red je da posle skoro 22000 napišeš jedan duži

Zajebavaj zajebavaj
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 27, 2020 9:37 am

i rasplakao si je

barabo
    kondo

Post by kondo Sun Dec 27, 2020 11:06 am

zagorece joj tost

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 27, 2020 11:06 am

Ointagru Unartan wrote:Glede teze da su virusom Kinezi dugorocno najvise sebe same sjebali:

[...]

predmetni topic
    lalinea

Post by lalinea Sun Dec 27, 2020 11:17 am

Marius Lăcătuș wrote:zagorece joj tost
    ko je tebi kriv sto si kupovao kuce pa ne znas sta je dobar avokado tost from scratch...

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Dec 27, 2020 12:37 pm

Opozicija upaljacem palila cevi?

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Sun Dec 27, 2020 2:07 pm

Epidemiolog i član kriznog štaba Predrag Kon ponovio je da bi organizovanje dočeka Nove godine kao da se ništa ne dešava bilo pogubno u borbi protiv koronavirusa i da su toga sada svesni i oni koji će najviše ekonomski izgubiti zbog toga.

"Stav medicinskog dela vrlo je čvrst po tom pitanju. Vi ste čuli da smo pominjali i protest", rekao je Kon za TV Prva.

Na pitanje šta to znači, odgovorio je "Ništa, ali znači ta reč" i izrazio nadu da tako nešto neće biti potrebno, jer svi shvataju da se ne može dozvoliti masovan doček Nove godine i ako sada napravimo grešku, onda će opet sredinom januara broj zaraženih početi da raste.

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 27, 2020 2:12 pm

Virus - Page 10 3579118792

_____

Post by MNE Sun Dec 27, 2020 2:20 pm

ficfiric wrote:Opozicija upaljacem palila cevi?

Svemirski brod na vodi.
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Dec 27, 2020 2:58 pm

Voditelj Slavko Beleslin pozitivan je na korona virus.

Slavko Beleslin potvrdio je ovu informaciju za "Blic", te ispričao kako se trenutno oseća.

- Da, pretpostavljam da sam sada negde pred kraj čitave bolesti, imam obostranu upalu pluća. Iznenadilo me, nisam se osećao loše. Odmah je uključena terapija, ide to na dobro. Na kućnom sam lečenju, u izolaciji. Hvala na interesovanju - rekao nam je voditelj.
    blic.rs/zabava/slavko-beleslin-korona-virus/9bcldt8

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:50 am