+ RTS treba sruštiti, ali bagerom u sred bela dana i dati robijašu 8121 Aleksandru Vučiću da ruši.
RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Ovo je 100% pisao NenadLJS. Čovek je poslovno nesposoban da napiše kratak i jasan tekst.
+ RTS treba sruštiti, ali bagerom u sred bela dana i dati robijašu 8121 Aleksandru Vučiću da ruši.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Mozes ti da srusis RTS, ali ce pozicija urednika informativnog programa ostati najpre Nenadovom Lj bratu, a potom Nenadovoj Lj deci. Nazalost, pokazalo se da RTS tako funkcionise. Lj RTS.
— stups (@DaliborStupar) June 5, 2023
https://www.rts.rs/magazin/putujemo/5210505/amsterdam-prostitutke-marihuana-bicikli-muzeji.html
btw, primetili ljudi da je na prvoj slici Prag
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
Добијеш оно што видиш, и више ако си спреман да платиш. Савршене груди оскудно прекривене, извајана гуза – непрекривена, штикле из филмова за одрасле и поводац. А тек је подне.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
Uncle Baby Billy wrote:https://www.rts.rs/magazin/putujemo/5210505/amsterdam-prostitutke-marihuana-bicikli-muzeji.html
Pa lepo pise:
Амстердам, град у којем и трезни халуцинирају
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
_____
my goosebumps have goosebumps
Именовани главни и одговорни уредници РТС-а
Управни одбор Радио-телевизије Србије именовао је главне и одговорне уреднике РТС-а.
На данашњој седници Управног одбора Радио-телевизије Србије на место главног и одговорног уредника Културно-уметничког програма именован је Владимир Kецмановић.
Главна и одговорна уредница Забавног програма биће Сандра Перовић.
На место вршиоца дужности Образовно-научног програма изабрана је Весна Павличек.
_____
★
Uprava napolje!
onaj V Kecmanović?
_____
Naravno. I do sada je bio na toj funkciji, ovo je valjda reizbor. Osim ako nije bio v.d.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Drugim recima, Bazdulj postavio Kecmana.
_____
ah. uopšte to nisam znao.Erős Pista wrote:Naravno. I do sada je bio na toj funkciji, ovo je valjda reizbor. Osim ako nije bio v.d.
_____
А шта, они уређују сопствену производњу или само надзиру тендере кад се наручи нешто да нека екипа направи?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Video sam u prolazu Sandru Perović pre neki dan (Cuca OG) - toliko je žena izbotoksirana da je bolje da se ne pojavljuje na TV.
„Meni je istekao drugi mandat, na mesto glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa i po statutu, ja se ne mogu ponovo kandidovati. Sandra Perović se kandidovala i izabrana je na mesto glavne i odgovne urednice Zabavnog programa i ja joj čestitam na tome, a što se tiče tvita člana Upravnog odbora Azdejkovića, to samo govori o tome koliko su i on i predsednik UO RTS (Prim. aut. Branko Klanšček) kompetentni, neznalice i zlonamerni. Azdejković mene ne može da smeni u tri života“, rekla je Olivera Kovačević za Nova.rs.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Želim da napravim jednu malu rekapitulaciju slučaja koji je već toliko puta iz raznih uglova ispričan da se jako ofucao. No, sada imamo jedan novi ugao.
— Dimitrije Vojnov (@timjohnbyford) June 30, 2023
Sandra Perović je nasledila Oliveru Kovačević na mestu glavne urednice zabavnog programa našeg Javnog servisa.
Koliko je on samozadovoljno dosadan.
Kako se zarađuju pare, snimala je telefonom ekran i slala to TOS-u, a TOS u fazonu ma ok je to, evo ti milioni dinara. Trista zatvora nam neće biti dovoljno
— Gorica Nikolin (@fruska_gorica) June 30, 2023
Uncle Baby Billy wrote:onaj V Kecmanović?
kurir.rs/vesti/politika/4036004/vladimir-kecamnovic-intervju-nedelje
Eto naslova za novi roman: Silovanje Srbije.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
https://avmu.mk/wp-content/uploads/2023/06/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%82-%D0%B7%D0%B0-2022-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0.pdf
SAZNAJEMO Jovan Memedović dao otkaz na RTS-u https://t.co/oKaO7RH2fP
— nova.rs (@novarsonline) July 11, 2023
Opa...
_____
Sramota.
Koja je poenta kodeksa ako ce da se ceka da novinari razmisle hoce li ili ga nece postovati. Sramota je da se ceka da Memedovic sam vidi da li ce da ode, umesto da se uruci otkaz, i njemu ali i pedesetorici (blaga procena) istih takvih koji mlate nase pare "uslugama" eksternog kreiranja programa.
Naravno, sve ih treba tuziti, da vrate pare sa kamatama.
Koja je poenta kodeksa ako ce da se ceka da novinari razmisle hoce li ili ga nece postovati. Sramota je da se ceka da Memedovic sam vidi da li ce da ode, umesto da se uruci otkaz, i njemu ali i pedesetorici (blaga procena) istih takvih koji mlate nase pare "uslugama" eksternog kreiranja programa.
Naravno, sve ih treba tuziti, da vrate pare sa kamatama.
Blic wrote:- Tačno je da smo se sporečkali na hodniku i on je bio vrlo agresivan u tom razgovoru. Bilo je povišenih tonova ali nije nasrnuo na mene, toliko se iskontrolisao. Udario je pesnicom o zid kao neki njegov protest... - priča Branislav Klanšček za naš portal i dodaje kako je došlo do verbalnog sukoba:
- Sreo me je na hodniku i pitao me je "je l' ti i dalje nije jasno šta Memedović radi za platu na RTS-u?!" Bio je to verbalan sukob i nema veze sa otkaom, to se dogodilo pre sedam dana. Posle toga je došao kod mene i vrlo pristojno smo razgovarali. Rekao sam mu da ne može da se prima plata na RTS, a da radiš i u izvršnoj produkciji koju plača RTS - objašnjava Klanšček.
_____
★
Uprava napolje!