RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
gledala sam malo, baš je dobar u tim 'duelima' kad stoka kidiše a ovaj im svaki udarac odbija bez grča na licu.
ne znam šta da mislim o tome
ne znam šta da mislim o tome
plachkica wrote:ne znam šta da mislim o tome
ja misim da smo dalek put presli od dana kad su nase interese branili dobrinacelnik i ksendza
Овај није оптерећен својом репутацијом, нити својом пристојнити појавом, нити има потајне жеље да буде заједнички кандидат. Са великом већином људи из опозиционе јавности то није случај. Они себе "чувају".
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Jeste, ali nije samo do imidza, on zaista nije pristojniti (a ovi ostali zaista jesu). Cela fora sa naprednjackim trikovima jeste da zbunjuju u najsirem smislu pristojnog protivnika - ono, da proizvedu reakciju "iju, kakav bezobrazluk!". To se treninzima i iskustvom da staviti pod kontrolu donekle, ali nikad skroz i nikad dovoljno autenticno. Ogroman broj ljudi u takvim situacijama krene uvredjeno da se brani i pravda, i tu je kraj. Cuta i ne trepne.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Ne samo da je ovo, naravno, tacno, vec u jednom trenutku, Stanojko kaze Orlicu koji prica preko Cute - "Iskljucen vam je mikrofon!", iako cela Srbija cuje da to nije istina.
U mesiji #RecNaRec na #RTS, navodno su mikrofoni iskljuceni ucesnicima koji nemaju rec, kako ne bi ometali i upadali u rec.
— Između krajnosti (@KingstownKid) December 21, 2021
To pravilo ne vazi za SNS ekipu. Orlicu sve vreme ukljucen mikrofon i sve vreme prica preko Cute, odnosno vice preko njrgovog govora.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Bakarec tvrdi suprotno
_____
★
Uprava napolje!
Sad vidim ko je bio treci gost. Postoje li ovi van RTS-a?
_____
★
Uprava napolje!
Prvi put ih vidim
_____
Tip je na belu budalu dobio 10% glasova Srbije, a sad je maznuo logo zelenih i namešta se kao konstruktivna zelena opozicija. Taj rad.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Da, da, to znam, nego sad doslovno prvi put vidim zivog coveka ispred te platforme. A secam se Vlajica iz price o Belom.
Sad nadjoh ovo:
https://nova.rs/vesti/politika/savez-90-zeleni-srbije-tvorac-kampanje-belog-preletacevica/
Sad nadjoh ovo:
https://nova.rs/vesti/politika/savez-90-zeleni-srbije-tvorac-kampanje-belog-preletacevica/
_____
I Milic se pojavljivao negde u medijima. Nigde van medija i ne postoje. Taj Vlajicev Zeleni presek je osnovan par dana/nedelja pre ulaska u S90.
Kad se setim doskorasnje price na RTS-u kako oni ne mogu da dovode goste iz vanparlamentarnih stranaka a sad - Vlaja iz Zelenog preseka
Kad se setim doskorasnje price na RTS-u kako oni ne mogu da dovode goste iz vanparlamentarnih stranaka a sad - Vlaja iz Zelenog preseka
_____
★
Uprava napolje!
Inace iz ovog gostovanja mi je jasno da je istina ono sto cujem kao neformalni savet za tv gostovanja, da se ne pominje a.v. , jer ce u tom slucaju snsovac morati odmah da krene da galami i luduje.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Tačno tako. U trenutku kad je Ćuta pomenuo Vučića, Orlić je krenuo da luduje.
_____
Da, steta sto opozicija savetuje pojedinim ucesnicima da se Vucic ne pominje, umesto da se to koristi da ih izbace iz takta, na taster.
Vrv misle da gosti nisu dorasli takvoj situaciji i da je bolje ici na pristojnity. Bas steta
Vrv misle da gosti nisu dorasli takvoj situaciji i da je bolje ici na pristojnity. Bas steta
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Zanimljiva bi bila reakcija na nepominjanje Vučića imenom, već nadimkom Hulja ili Psiho, a zatim: "Ko je rekao Vučić? To što vi iz SNS-a mislite da je Vučić jedina hulja ili psiho i da se to samo na njega odnosi - to je vaš problem."
_____
Tu bi upao Stanojko da objasni kako ne smeju da se upotrebljavaju takve :tm: reči.
_____
Što me podseti, sinoć je u jednom trenutku rekao Ćuti da ne koristi reči kao što je "laž", nego da umesto nje koristi neku drugu reč. A Ćuta će - "Koju predlažete?"
_____
Erős Pista wrote:Tu bi upao Stanojko da objasni kako ne smeju da se upotrebljavaju takve reči.
Ć: Koje reči?
S: Znate dobro.
Ć: Ne znam o čemu govorite.
S: Psiho, hulja...
Ć: Nemojte tako o predsedniku!
Koliko Tramp nedostaje...
_____
_____
★
Uprava napolje!
Шта је то деведесет слешева зелених? Нисам видео ниједан, а и да јесам, опет не бих знао шта сам видео.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Erős Pista wrote:Jeste, ali nije samo do imidza, on zaista nije pristojniti (a ovi ostali zaista jesu). Cela fora sa naprednjackim trikovima jeste da zbunjuju u najsirem smislu pristojnog protivnika - ono, da proizvedu reakciju "iju, kakav bezobrazluk!". To se treninzima i iskustvom da staviti pod kontrolu donekle, ali nikad skroz i nikad dovoljno autenticno. Ogroman broj ljudi u takvim situacijama krene uvredjeno da se brani i pravda, i tu je kraj. Cuta i ne trepne.
Jel to onaj za koga je Polip rekao da ce da ga DB uhvati na picku? Ako jeste, onda je logicno da se tako ponasa.
Kada se tek upoznaju sa muskarcem, zene im daju shit testove, da vide od cega su napravljeni. Alfa muskarac se na te infantilne pokusaje subverzije samo krajickom usta nasmeje i cepa dalje. To salje poruku 'ja sam iznad toga, ja sam ozbiljan covek'. Cuta to sprovodi na delu u politici.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Nije.
_____
E ako nije, onda znaci da ima dvojica koje mogu da hvataju na picku.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- =AZX_bwr0A1Wppa4GfMfJquUso4fWnrdaGV1NOuJW-76ulbudxroiSTzZRKNCp7V2BR2DXIJqqY4jQ5BlLh8qQ0WhxZM7Rp_vYQ9RCxoIJe9pi7UBI5VM0hNL6jJbkkhAMPk&__tn__=R]-R]Леја Келер
sns orlić ima, po mom stručnom mišljenju, fingirani sukob sa ćutom. deru se jedan na drugog, pažljivo obilazeći da kažu bilo šta konkretno - =AZX_bwr0A1Wppa4GfMfJquUso4fWnrdaGV1NOuJW-76ulbudxroiSTzZRKNCp7V2BR2DXIJqqY4jQ5BlLh8qQ0WhxZM7Rp_vYQ9RCxoIJe9pi7UBI5VM0hNL6jJbkkhAMPk&__tn__=R]-R]Леја Келер
orlić i ćuta to su srca dva
2
Свиђа ми се
.