RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Van pameti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
Erős Pista wrote:Jeste, ali nije samo do imidza, on zaista nije pristojniti (a ovi ostali zaista jesu). Cela fora sa naprednjackim trikovima jeste da zbunjuju u najsirem smislu pristojnog protivnika - ono, da proizvedu reakciju "iju, kakav bezobrazluk!". To se treninzima i iskustvom da staviti pod kontrolu donekle, ali nikad skroz i nikad dovoljno autenticno. Ogroman broj ljudi u takvim situacijama krene uvredjeno da se brani i pravda, i tu je kraj. Cuta i ne trepne.
Da da, pa on je navikao na ta goveda i njihovo mukanje, nema pardona pred njima. I tačno je da tu ne pomažu mnogo treninzi i iskustvo, moraš da budeš formiran u toj sredini da se ne napecaš na te forice. Ne znam šta će sa Ćutom da rade, ako ima cenu rešiće sve s njim u nekom trenutku, a ako je (a naginjem ka tom mišljenju), posredi autentično naopak i tvrdoglav lik, teško će to ići.
Bjela pobedio Antonijevića. Rejting Tome juče 26,3%, a Dare u februaru 26,2%.
Да неко јави тако без контекста, Вучић би се потресао. Таман је мислио да је ефикасно склонио Тому.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Ćirjak guest editor
Postavljac pitanja bio u Agelastu. Bivsi basketboldzija Partizana
_____
★
Uprava napolje!
Nacionalna avangarda likes this.
Preljepo#UgasiteSe pic.twitter.com/HUJYnqgy3U
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 7, 2022
_____
ušla je odavno u mejnstrim i to ne samo kod nas, kad je bila frka sa bregovićevim koncertom
u albaniji, albanci su je masovno koristili da etiketiraju one koji ne vide nikakav problem sa tim
koncertom, koristi se i u hrvatskoj i u bosni.
u albaniji, albanci su je masovno koristili da etiketiraju one koji ne vide nikakav problem sa tim
koncertom, koristi se i u hrvatskoj i u bosni.
Srpska meka moć.
_____
Erős Pista wrote:Nacionalna avangarda likes this.Preljepo#UgasiteSe pic.twitter.com/HUJYnqgy3U
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 7, 2022
Ušla je u mejnstrim fašizovanog društva.
Pa da.
_____
Gledam Vuciceb intervju na odlozeno. Kakvo je tuzno bice ovaj Zoza.
_____
Dnevnik 2 (hronoloski):
1) Nole (9 min)
2) Kurti zabranio odrzavanje referenduma na Kosovu (8 min)
3) Brnaba gostuje u Dnevniku da objasni to za Kurtija i predlozi glasanje DA na referendumu, a bogami i da se nakrsi organizatorima danasnjih blokada (14 min)
4) reklame (1 min)
5) u 20:02: u regionu ogroman porast obolelih (na mapi se vidi da je Srbija ubedljivo prva po broju obolelih, 12599, ali voditeljka to ne komentarise) ( 0.5 min)
6) kovid u svetu (u Brazilu problemi) (3 min)
7) zavrsavaju se radovi (pre roka) na novom mostu kod Sremske Race (3 min)
8) blokade puteva (20 sekundi)
9) na RTS2 pocinje koncert Big Benda (1 min)
10) sport
Bogdanovic solidan.
1) Nole (9 min)
2) Kurti zabranio odrzavanje referenduma na Kosovu (8 min)
3) Brnaba gostuje u Dnevniku da objasni to za Kurtija i predlozi glasanje DA na referendumu, a bogami i da se nakrsi organizatorima danasnjih blokada (14 min)
4) reklame (1 min)
5) u 20:02: u regionu ogroman porast obolelih (na mapi se vidi da je Srbija ubedljivo prva po broju obolelih, 12599, ali voditeljka to ne komentarise) ( 0.5 min)
6) kovid u svetu (u Brazilu problemi) (3 min)
7) zavrsavaju se radovi (pre roka) na novom mostu kod Sremske Race (3 min)
8) blokade puteva (20 sekundi)
9) na RTS2 pocinje koncert Big Benda (1 min)
10) sport
Bogdanovic solidan.
_____
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
Pod kojom forme prinude ili koje nauke čovek gleda dnevnik RTS1, da ne dodam i - subotom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
https://mobile.twitter.com/radomir_martin/status/1482401207729762309?cxt=HHwWisC9leuCxpIpAAAA
Čitanje teleteksta na našem pravu da znamo sve je jedna od najzabavnijih stvari.
U Oku prica o tome ko ce zameniti Vucica na celu stranke. Sagovornici Panovic, Krstic i onaj iz Faktora plus. Potpuni bizar i proizvodnja lazne teme.
_____
Panovic je posebna sorta govnara
Za to vreme Cvjetin titra desnom nogom i gleda u mob cetiri puta u sekundi
_____
★
Uprava napolje!
Panovic je posebna sorta govnara
Muva.
Muva.
Dođeš u neke godine i vidiš idiote iz tvoje branše koji mnogo bolje žive od tebe i malo zameniš prioritete. Principi se ne mažu na hleb.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Zašto?Zus wrote:Panovic je posebna sorta govnara
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1050700/panovic-danas-opozicija-ima-vise-medija-nego-vucic-2012-kad-pobedio
https://www.alo.rs/vesti/politika/569560/novinar-panovic-u-par-recenica-o-opoziciji-zacaran-krug-nesloge-koja-zavrsava-neslavno-video/vest
https://www.republika.rs/vesti/srbija/261807/sta-cete-sad-hejteri-panovic-imamo-pravnu-drzavu
https://www.alo.rs/vesti/politika/571464/dilasovci-lazu-narod-da-se-lose-zivi-stigao-je-nikad-brutalniji-odgovor-video/vest
https://www.alo.rs/vesti/politika/569560/novinar-panovic-u-par-recenica-o-opoziciji-zacaran-krug-nesloge-koja-zavrsava-neslavno-video/vest
https://www.republika.rs/vesti/srbija/261807/sta-cete-sad-hejteri-panovic-imamo-pravnu-drzavu
https://www.alo.rs/vesti/politika/571464/dilasovci-lazu-narod-da-se-lose-zivi-stigao-je-nikad-brutalniji-odgovor-video/vest