RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Ne znači ti ništa podatak da je Panović programski direktor Đilasovog Demostata?
Meni ne.
Evo decko sublimirao bolje od mene
quote="Notxor"]Dođeš u neke godine i vidiš idiote iz tvoje branše koji mnogo bolje žive od tebe i malo zameniš prioritete. Principi se ne mažu na hleb.[/quote]
Evo decko sublimirao bolje od mene
quote="Notxor"]Dođeš u neke godine i vidiš idiote iz tvoje branše koji mnogo bolje žive od tebe i malo zameniš prioritete. Principi se ne mažu na hleb.[/quote]
Na koje prioritete dečko misli?
Monetizujes zanat.
Zus wrote:https://www.novosti.rs/vesti/politika/1050700/panovic-danas-opozicija-ima-vise-medija-nego-vucic-2012-kad-pobedio
https://www.alo.rs/vesti/politika/569560/novinar-panovic-u-par-recenica-o-opoziciji-zacaran-krug-nesloge-koja-zavrsava-neslavno-video/vest
https://www.republika.rs/vesti/srbija/261807/sta-cete-sad-hejteri-panovic-imamo-pravnu-drzavu
https://www.alo.rs/vesti/politika/571464/dilasovci-lazu-narod-da-se-lose-zivi-stigao-je-nikad-brutalniji-odgovor-video/vest
Лупетање.
"Продао се" јер је рекао ноторну истину - ми прецизно и строго говорећи нисмо диктатура и опозиција не може да се вади на то.
То није недопустив став.
Није ово Лукашенкова Белорусија.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
sve što treba znati o Panoviću:
E znam da sam nesto zaboravio. Zuti Bujke je ovde moralna gromada
Kandidujes se za novog Klacara?Јанош Винету wrote:Zus wrote:https://www.novosti.rs/vesti/politika/1050700/panovic-danas-opozicija-ima-vise-medija-nego-vucic-2012-kad-pobedio
https://www.alo.rs/vesti/politika/569560/novinar-panovic-u-par-recenica-o-opoziciji-zacaran-krug-nesloge-koja-zavrsava-neslavno-video/vest
https://www.republika.rs/vesti/srbija/261807/sta-cete-sad-hejteri-panovic-imamo-pravnu-drzavu
https://www.alo.rs/vesti/politika/571464/dilasovci-lazu-narod-da-se-lose-zivi-stigao-je-nikad-brutalniji-odgovor-video/vest
Лупетање.
"Продао се" јер је рекао ноторну истину - ми прецизно и строго говорећи нисмо диктатура и опозиција не може да се вади на то.
То није недопустив став.
Zus wrote:Kandidujes se za novog Klacara?Јанош Винету wrote:
Лупетање.
То није недопустив став.
Нећемо тако разговарати.
Уозбиљи се и не лупај олако етикете.
Постоји милион аргумената које можеш да потегнеш, али да ме оптужиш за клачарење је ниско и лењо.
И у Црној Гори је Мило суверено владао 30 година па је изгубио власт на изборима, поред крађе, навлачења, купљених гласова, купљених интелектуалаца и новинара, подршке из иностранства, свега могућег па је изгубио.
Да ли је Србија диктатура у светлу таквих ствари?
Да ли постоје опозиционе странке које не могу да пређу цензус?
Да ли постоје критичке телевизије у страном власништву, типа Н1 и Нова.рс?
То су чињенице независно од Пановића и да ли се он "продао" и коме.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
lol
_____
????
Panović je bio urednik jedinih dnevnih novina u Srbiji u vreme kad je D.J.Vučićević - urednik sa posebnim potrebama postao milioner.
Okrenuo se oko sebe i potražio neko mesto gde bi zarađivao više, a gde ne bi morao baš da bude Vučićević ili Krle keks za konja.
Nije ni prvi ni poslednji, ni najbolji ni najgori koji je to uradio.
Prethodili su mu pokojni Tijanić i Tirnanić i živi ali profesionalno mrtvi Bujošević i Nenad Lj. Stefanović.
Danas su novinarske zvezde Jovana Jeremić i Goca Uzelac i to je tako.
Kome se ne sviđa, neka menja posao.
Okrenuo se oko sebe i potražio neko mesto gde bi zarađivao više, a gde ne bi morao baš da bude Vučićević ili Krle keks za konja.
Nije ni prvi ni poslednji, ni najbolji ni najgori koji je to uradio.
Prethodili su mu pokojni Tijanić i Tirnanić i živi ali profesionalno mrtvi Bujošević i Nenad Lj. Stefanović.
Danas su novinarske zvezde Jovana Jeremić i Goca Uzelac i to je tako.
Kome se ne sviđa, neka menja posao.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Et Vinetu.
Izvini za etiketu. Ponelo me. Ne mozemo se sloziti da je medijska Srbija bolja sada. Ta prica o 2 opozicione tv koje se vide samo na kablu Sbb je otrcana skroz jer vecina u zemlju ne moze da ih gleda. Kvantitet nije kvalitet ciji je Panovic mozda na kratko bio deo. Govnar je zbog razocarenja tj misljenja da je bio neko drugi od ovoga sto je danas. Naivno smo poverovali, bar ja na kratko.
Normalizacija posebno iritira jer dolazi fino upakovana, pomirljivo da legitimizuje trenutno stanje I ne doprinosi promeni vec radi za status quo
Uostalom Notxor elaborirao dodatno razloge za njegov switch
Izvini za etiketu. Ponelo me. Ne mozemo se sloziti da je medijska Srbija bolja sada. Ta prica o 2 opozicione tv koje se vide samo na kablu Sbb je otrcana skroz jer vecina u zemlju ne moze da ih gleda. Kvantitet nije kvalitet ciji je Panovic mozda na kratko bio deo. Govnar je zbog razocarenja tj misljenja da je bio neko drugi od ovoga sto je danas. Naivno smo poverovali, bar ja na kratko.
Normalizacija posebno iritira jer dolazi fino upakovana, pomirljivo da legitimizuje trenutno stanje I ne doprinosi promeni vec radi za status quo
Uostalom Notxor elaborirao dodatno razloge za njegov switch
Pravite od foruma sektu.
Bluberi wrote:Pravite od foruma sektu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
@ Bluberi
Zasto ?
Zasto ?
Alo:
KARTE SU OTVORENE Dragan Đilas i Marinika Tepić u potpunosti kontrolišu RTS!
Alo.rs
Jasan je smer naše nacionalne televizije koju kontrolišu Dragan Đilas i Marinika Tepić!
Nije važna država, važno je samo ono što se dopada Draganu i Mariniki! Skandalozno izveštavanje, odnosno nedostatak izveštavanja RTS o svemu onome sto su aktivnosti predsednika sinoć je doživelo svoj vrhunac.
Predsednik Vučić i njegove aktivnosti već duže vreme nisu interesantni uredništvu RTS, a kulminacija takvog ponašanja dogodila se upravo ovog januara.
Prvo našoj nacionalnoj televiziji nije bilo važno da na kvalitetan način prenese obraćanje predsednika Srbije povodom šikaniranja Novaka Đokovića, već je dobio čuvenih 18 sekundi priloga i to je “prilog” emitovan samo jednom, a zatim je naređeno da se skloni.
U istom danu CNN i BBC su predsedniku posvetili više nego duplo vreme i potom priloge emitovali u svim vestima naredna 24 sata.
Sinoć, kada je ministar policije objavio da je Europol pod oznakom HITNO obavestio naše državne organe da se planira atentat na predsednika naše države, našoj nacionalnoj televiziji to nije bila jedna od najvažnijih vesti.
Urednica Dnevnika Mirjana Brajković procenila je da je za naš narod najvažnije da sazna da je Austrija započela obaveznu vakcinaciju, a zatim i da nas obavesti o političkim previranjima u Crnoj Gori, a za državu Srbiju baš ih briga. I to nije bilo dovoljno.
Ministra policije smestili su, kao po kazni, u ćošak, u 19:55, na sam kraj Dnevnika, kao uzgred i dali mu naravno, manje od minuta, ko će slušati o tome šta kaže Europol i koga briga ako ubiju Vučića, moralo je da se požuri na dvominutne priloge o restoranima u Dubaiju i zimske radosti.
Ali, ništa nije slučajno, traje ta kontrola na RTS već duže vreme. Kao što nije slučajno na primer, što se juče na Đilasovim medijima pojavio glumac iz predstave Srebrenica Ivan Jevtović, sa porukom da treba srušiti vlast u Srbiji, a onda se ekspresno danas pojavi u Jutarnjem programu RTS, emisiji Šarenica.
Jasan je smer naše nacionalne televizije koju kontrolišu Dragan Đilas i Marinika Tepić!
_____
★
Uprava napolje!
Siroti RTS, ako stavi Slinu na početak Dnevnika, ne valja, ako stavi na kraj, opet ne valja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
a jeste juče vest o novom atentnatu bila u 26 minuti dnevnika, znala sam da će im biti zamereno
Ali oni bukvalni ne znaji sta da rade s tim pricama. Nisu oni ni ranije prenosili najludje stvari, tipa Vulinove izjave i to. A sad ocigledno moraju i oni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Čuo sam da je to prilično spektakularno izgledalo na Pinku. Direktno uključenje sa nekim brljotinama.
Klošari, #UgasiteSehttps://t.co/2as0EpqQu2
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 28, 2022
_____
Ali, nije sve tako crno.
Studio je u smelim bojama!
Studio je u smelim bojama!
Sviđa mi se novi RTS studio, promene, smelije boje, dobar posao Borisa and co.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) January 28, 2022
_____
#UgasiteSe pic.twitter.com/zxamMYZRTf
— Radomir Martin (@radomir_martin) February 1, 2022
_____