RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
dobar dan da li ste nekad išli na youtube kanal rts-a pic.twitter.com/1K3Iol9Sc4
— Radomir Martin (@radomir_martin) February 14, 2023
_____
★
Uprava napolje!
_____
★
Uprava napolje!
ficfiric wrote:dobar dan da li ste nekad išli na youtube kanal rts-a pic.twitter.com/1K3Iol9Sc4
— Radomir Martin (@radomir_martin) February 14, 2023
1 kičma:
Ma to je neka svađa oko kinte
Iskreno, ne bih rekao. Mislim da je preventivno disciplinovanje RTS-a pred totalno leganje na rudu oko Kosova i sankcija Rusiji, a možda i priprema terena za dovođenje Trivanke (ili Bazdulja, u šta sumnjam, ili nekog trećeg).
Ono što je zanimljivo, jeste da u svemu tome zvušno učestvuju i N1 i Nova S. Ali ako je cilj pacifikacija oko Kosova i Rusije, onda i to ima smisla.
Ono što je zanimljivo, jeste da u svemu tome zvušno učestvuju i N1 i Nova S. Ali ako je cilj pacifikacija oko Kosova i Rusije, onda i to ima smisla.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Kosovo - ne znam. Ali oko Rusije...nista ne verujem sve dok je onaj centar u Nisu. To je minimum minimuma.
Kakvo disciplinovanje, to je skup poltronskih gmizavaca.
To je sada vec visedecenijska praksa. Svaka susa ima svoju zasebnu firmu koja posluje kao agencija i pruza usluge RTS-u, ali i drugim agencijama koje unutra rade. Jednima su vlasnici voditelji, drugima kamermani i tako ukrug, citava su bogatstva napravljena na tim sranjima. Nije da branim ruznog Bujketa, ali to je tako jako, jako dugo, ihahaj pre njega. Hteli su preduzetnicku inicijativu, i dripci su se omedjili, zatvorili drugima pristupe i namnozili svoje privatne biznise koje fakturisu RTS-u i jedni drugima.
Licno, sve bih pohapsio. Znate me
Ma, kad naprednjaci nekog prozivaju za lopovluk, znamo zasto to rade
_____
★
Uprava napolje!
Filipenko wrote:To je sada vec visedecenijska praksa. Svaka susa ima svoju zasebnu firmu koja posluje kao agencija i pruza usluge RTS-u, ali i drugim agencijama koje unutra rade. Jednima su vlasnici voditelji, drugima kamermani i tako ukrug, citava su bogatstva napravljena na tim sranjima. Nije da branim ruznog Bujketa, ali to je tako jako, jako dugo, ihahaj pre njega. Hteli su preduzetnicku inicijativu, i dripci su se omedjili, zatvorili drugima pristupe i namnozili svoje privatne biznise koje fakturisu RTS-u i jedni drugima.
Ne znam za hapsenja, ja bih prosto ukinuo RTS. Zauvek.
Pustio sam da se pet dana moje ime provlači kroz blato u naivnoj nadi da će se oni koji su izneli LAŽNE podatke ispraviti.
— Vladimir Banic (@banicvlada) February 15, 2023
Počnimo od prve informacije. @pistaljkars je objavila, pozivajući se na fantomski dokument, da sam ja kao dopisnik “dobio budžet od 60.000 evra”. pic.twitter.com/ABrbrnKsFf
Banic je dobar lik i verujem mu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
http://www.nspm.rs/hronika/olivera-kovacevic-na-rts-u-nema-zloupotreba-klanscek-za-svoj-privatni-festival-beogradsko-prolece-i-dva-sata-nekvalitetnog-programa-od-rts-a-dobio-50.000-evra.html
_____
Au Klanšček, šta ti Olja rekla...
_____
Sweet and Tender Hooligan
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Zanima me sta ce da kaze Bazdulj
_____
nisi cito njegovu novu knjigu - rokoko kalendar??
„Rokoko kalendar” je svojevrsna antologija događaja, netipičnih i neočekivanih – kako i sam autor kaže – sažetih, informativnih i nadasve interesantnih. Zbirka koja se može čitati godinu dana – svakog dana po jedna priča (najbolje ona koja se zbila baš tog datuma), neobavezno, uz kafu, za klub stolom. Ako vas ne povuče da pročitate još jednu, pa još jednu... Onda ćete je pročitati mnogo, mnogo brže.
Kako su majstori rokokoa u osamnaestom veku ukrašavali enterijer, tako je i Muharem Bazdulj ukrasio svoj „Rokoko kalendar” – žive boje, asimetrija, mnoštvo sitnih detalja – možemo reći da je svaka priča u „kalendaru” jedan detalj, jedna figura, jedno ogledalo, jedan kompleksan oblik...
Budite sigurni da mnoge podatke i priče iz „kalendara” nećete naći na prvoj strani Guglovog pretraživača – a ni na dvadeset trećoj... Pogotovo ne ispričane takvom lakoćom – nakon čitanja priče nemate utisak da ste je pročitali, već utisak da ste je već znali – to je umeće pripovedanja u kratkim crtama – zapravo, Muharem Bazdulj u „Rokoko kalendaru” koristi se lakoćom pripovedača i informativnošću novinara.
Nemoguće je da znate sve priče i da ne znate nijednu – jer „Rokoko kalendar” nije knjiga, već biblioteka – sport, politika, književnost, muzika, film, život... sve što vam padne na pamet...
„Rokoko kalendar” je svojevrsna antologija događaja, netipičnih i neočekivanih – kako i sam autor kaže – sažetih, informativnih i nadasve interesantnih. Zbirka koja se može čitati godinu dana – svakog dana po jedna priča (najbolje ona koja se zbila baš tog datuma), neobavezno, uz kafu, za klub stolom. Ako vas ne povuče da pročitate još jednu, pa još jednu... Onda ćete je pročitati mnogo, mnogo brže.
Kako su majstori rokokoa u osamnaestom veku ukrašavali enterijer, tako je i Muharem Bazdulj ukrasio svoj „Rokoko kalendar” – žive boje, asimetrija, mnoštvo sitnih detalja – možemo reći da je svaka priča u „kalendaru” jedan detalj, jedna figura, jedno ogledalo, jedan kompleksan oblik...
Budite sigurni da mnoge podatke i priče iz „kalendara” nećete naći na prvoj strani Guglovog pretraživača – a ni na dvadeset trećoj... Pogotovo ne ispričane takvom lakoćom – nakon čitanja priče nemate utisak da ste je pročitali, već utisak da ste je već znali – to je umeće pripovedanja u kratkim crtama – zapravo, Muharem Bazdulj u „Rokoko kalendaru” koristi se lakoćom pripovedača i informativnošću novinara.
Nemoguće je da znate sve priče i da ne znate nijednu – jer „Rokoko kalendar” nije knjiga, već biblioteka – sport, politika, književnost, muzika, film, život... sve što vam padne na pamet...
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
bio u nedelju na rtb 2 - kaze piso svaki dan text za valjda portal rts-a a muka je velika izbacivat svaki dan tekst i tako al uspeo je plus je dodo i nesto novih tekstova kao dar citaocima da ne bude samo ono sto je dostupno na sajtu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
_____
beatakeshi wrote:Kakvo disciplinovanje, to je skup poltronskih gmizavaca.
primarno uhljeba pa onda sve ostalo. RTS iznutra - sve go uhljeb to uhljeba pa za koliko se para ko snasao i istalio. nema tu sta da se disciplinuje, niko tu ne iskace. mozda evt neki paceni reditelj nekog tv prenosa kome moze da se omakne da mu udje vucicu pederu u kadar...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
kondo wrote:beatakeshi wrote:Kakvo disciplinovanje, to je skup poltronskih gmizavaca.
primarno uhljeba pa onda sve ostalo. RTS iznutra - sve go uhljeb to uhljeba pa za koliko se para ko snasao i istalio. nema tu sta da se disciplinuje, niko tu ne iskace. mozda evt neki paceni reditelj nekog tv prenosa kome moze da se omakne da mu udje vucicu pederu u kadar...
Ограђујем се, немам ништа с тим.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Rekao joj
Branislav Klanšček da taj festival „nije njegov“, kao i da nikakvi evri nisu bili u opticaju, već da je festival, koliko on zna, od RTS-a dobio samo reklamni prostor u vrednosti od milion dinara.
„To je očekivano od Olivere Kovačević. Ona kaže da sam ja dobio 50.000 evra – ja nemam nikakav privatni festival, neka pokaže bilo kakav dokument da sam ja vlasnik bilo kakvog festivala ili da sam dobio 50.000 evra. To je izmišljotina na nivou najgorih tračeva“, izjavio je Klanšček za portal N1.
_____
haha mud wrestling kako i dolikuje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Ugradnja, najstarija srpska reč.
Sve može, ali ne možeš ti da dobiješ lovu nego se javi A. da i ona bude dobra koliko treba.
Ako je bombardovanje RTS jedan od najvećih zločina Nato, onda je drugi po redu zločin što je praznu nisu sastavili sa zemljom.
Sve može, ali ne možeš ti da dobiješ lovu nego se javi A. da i ona bude dobra koliko treba.
Ako je bombardovanje RTS jedan od najvećih zločina Nato, onda je drugi po redu zločin što je praznu nisu sastavili sa zemljom.
_____