Procitacu intervjue, fala
RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Ah...već po naslovu naslućujem. Mislim, mediji Srba u Hrvatskoj podrzavaju Rusiju. Ne znam da li moze gluplje.
Da, ali u mediju Srba si u jednom momentu mogao čuti i Tarasa Bilousa, Volodomira Artjuha i naravno Iščenka. I onda nastupi Lončar i posljedični tajac.
_____
my goosebumps have goosebumps
da, pa, hronološki gledano verovatno postoji neka veza, ali ne dolazi mi sad do mozga šta bi to moglo biti. Mislim, nisam toliko upućen u Novosti i Privrednik da bih mogao postaviti neku kredibilnu tezu. A zanima me, naravno.
Ae, tako ja nekako vidim timeline Novosti - Bakotin (jedini) gura ukrajinsku lijevu perspektivu - do određenog momenta kad nastupa Lončar. I onda Privrednik koji gura svoju priču, pa se na kraju nađu u istoj ravni.
_____
my goosebumps have goosebumps
Kažem, ne znam. Ali ako je nešto upravo zbog Lončara, onda je još gluplje nego što sam mislio.
demokratski sustav međunarodnih odnosa
Pročitao sam. I mogu reći da i dalje nemam ništa bolje mišljenje o vrhovima jugoslovenske spoljnopolitičke misli nego što sam ga imao sa 16-17 godina kada se zemlja cepala. U stvari sad već duže mislim da je jedan od razloga zašto se cepala i u ovakvim dobrozvučećim, a potpuno nerealnim suštinski parolama.
A intervju vrv nije zadovoljio nikoga, čak ima delova zbog kojeg mi je lako zamislivo da su zamerili Novosstima zbog pro-ukrajinskog stava, odnosno ponekih delova intervjua. Ako je to, onda je to 1 mali skandal jer se ceo intervju nikako ne može gledati kao prozapadni kad se sve rečeno uzme u obzir.
Kako da se narod prijavi kada taj program ne postoji?https://t.co/rzDHUrtljK
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) May 18, 2023
_____
Sweet and Tender Hooligan
#UgasiteSe pic.twitter.com/t6NaJw5yFr
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 23, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Večerašnje OKO o državljanima i državljankama Srbije i BiH, bivšim isilovcima koji su još uvijek u kurdskim zarobljeničkim logorima u Siriji. Zanimljivi snimci i izjave.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Remek delo neo-slobistickog novinarstva.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Potpuno su poludeli i zapravo se vide rezultati posete Moskvi
Zaposleni u RTS započinju štrajk upozorenja
https://nova.rs/vesti/drustvo/zaposleni-u-rts-zapocinju-strajk-upozorenja/
Rukovodstvo Radio-televizije Srbije (RTS) još uvek nije reagovalo na zahteve sindikalnih organizacija koje traže poboljšanje materijalnih uslova zaposlenih, usled situacije dvocifrene inflacije i konstantnog pada standarda. U pokušaju da zaštite i unaprede ekonomska, profesionalna, radna i druga prava zaposlenih, Sindikat Sloga RTS-a podržava odluku reprezentativnih sindikata RTS-a o stupanju u štrajk upozorenja.
U sklopu ovog štrajka, Sindikat Sloga RTS poziva sve svoje članove, kao i sve ostale zaposlene koji se marljivo i profesionalno posvećuju svojim zadacima, da se okupe u Holu RTS-a 1. juna 2023. godine u 14.00, kako bi podržali štrajkačke zahteve.
Štrajkački zahtevi uključuju:
1. Poboljšanje materijalnog i socijalnog položaja zaposlenih (povećanje cene rada, povećanje iznosa za topli obrok i regres)
2. Pravo na dostojanstven i bezbedan rad u RTS-u
3. Poštovanje Kolektivnog ugovora
4. Pravedna i realna sistematizacija poslova
5. Očuvanje RTS-a (prijem honorarnih saradnika u stalni radni odnos i funkcionisanje JMU RTS u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima)
Ovaj potez dolazi kao odgovor na nepostojanje mogućnosti za socijalni dijalog sa rukovodstvom, dok se radni uslovi zaposlenih kontinuirano pogoršavaju. Sindikalne organizacije upozoravaju da će, ukoliko se zahtevi ne ispune, nastaviti sa daljim akcijama, navodi se u saopštenju Sindikata Sloga RTS.
_____
★
Uprava napolje!
zoza stanojević ima malu platu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Kako malu, a gaže za po 800 /2-3h ?
ne znam vidiš da će u štrajk
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
+ tezga u Vremenu, jer je poznato da Vreme odlično plaća, oduvek.
Sa druge strane drugim Zozama ide bolje, nov stan, centar, novogradnja, a Arena 100 miliona u gubitku.
Sa druge strane drugim Zozama ide bolje, nov stan, centar, novogradnja, a Arena 100 miliona u gubitku.
_____
On valjda nije arena vise?
Moguće, ne pratim scenu.
_____
panjković? gde je
_____
#FreeFacu
Zar Panjković nije i dalje programski direktor tamo?
Zus wrote:On valjda nije arena vise?
Odakle sad to?
https://www.linkedin.com/in/zoran-panjkovic-4731386/?originalSubdomain=rsProgram Director TV Arena Sport Jan 2014 - Present
Editor in Chief TV Arena Sport Nov 2011 - Present
Fake news ipak.
Praštajte
Praštajte
#UgasiteSe
Javni servis je tačka oslonca srpskog javnog mnjenja i svako razaranje te tačke otkriva nečije planove čiji domet nadilazi okvire RTS-a i tiče se sudbine svakog građanina.
Ustase, ko drugi?
_____
Каже се устадоше.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...