RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
_____
★
Uprava napolje!
Vulin Bog!
hahah sta je bre Akademija za nacionalnu bezbednost??? Sad vidim da je to neki BIAin fakultet wtf
Jeste, Hogvorts za udburujofil wrote:hahah sta je bre Akademija za nacionalnu bezbednost??? Sad vidim da je to neki BIAin fakultet wtf
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
disident wrote:Jeste, Hogvorts za udburujofil wrote:hahah sta je bre Akademija za nacionalnu bezbednost??? Sad vidim da je to neki BIAin fakultet wtf
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
https://portalnovosti.com/rekvijem-za-stmstislaw wrote:Može na više tema, ali neka bude ovde: jebeno OKO nad Zagrebom.
_____
my goosebumps have goosebumps
Sjajan, kao i uvek.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
E, a gde je to preneo Privrednik?
Ma da, sjajan. Njemu oprastam cak i kad se ne slazem (ne u ovom tekstu, naravno). On jednostavno ima gvozdeni integritet.
+1000
_____
Majstorski!
https://p-portal.net/zagreb-u-politickom-ofsajdu-viktorijanci-zabili-gol-ozaloscena-medijska-porodica-mila-dukanovica/Mór Thököly wrote:E, a gde je to preneo Privrednik?
Porfirijeva bojna
_____
Da...
Vidim ja njihovu liniju kad govore o necemu o cemu mi uopste nije jasno sta imaju da organizuju bilo sta. Naime, o ratu u Ukrajini.
Vidim ja njihovu liniju kad govore o necemu o cemu mi uopste nije jasno sta imaju da organizuju bilo sta. Naime, o ratu u Ukrajini.
Ee, vidila sam da je izašla tribina o ratu prije dva dana, jedva čekam viti što su nalupetali, jedan je assad lover, a ni drugi se nešto nije pokazao.
_____
To sam i video.
Evo gledam, Hassan more direkt u Aktuelnosti kako se s obožavanjem divi inteligenciji Putina, ali onda nastupa Buda Lončar škola - nasamarili ga AmeriMór Thököly wrote:To sam i video.
E moj Saša
A Vidmarović, mala smo državica pa kad neko doktorira Kinu u Moskvi, odma ga proglasimo stručnjakom za sve i eto ga, iskače iz paštete. Inače, zanimljiv je njegov obiteljski pedigre, ćaća mu je jedan od osnivača hdz-a, gostuje u podcast Velebitu i bivši je ambasador u Ukrajini i gaji simpatije. Mater je svuečilišna prof ruskog, za Novosti 2017. kaže
Hrvatska je članica EU-a i NATO-a: rastužuje li vas nerijetko medijsko demoniziranje Rusije i Putina u tom kontekstu?
Ne reagiram na to. Znam neke novinare koji su primorani pisati i govoriti protiv Rusije i Putina, ali kako odlaze onamo, vide stvarno stanje pa privatno imaju drugačije mišljenje od onoga koje iznose u svojim tekstovima i emisijama. Istina svejedno izlazi na vidjelo, jer obični ljudi s kojima ovdje komuniciram, a pogotovo oni koji odlaze u Rusiju, ne misle isto što i vladajuće strukture. Moje se prijateljice zbog toga žeste, ali ja ne: znam da ljudi ne nasjedaju na propagandu.
Brane edipić
_____
Da da, secam se ja toga iz 90tih, "samo da se sazna istina o SrbijiRusiji koja se polako probija.
Pokojni Lane Gutović je imao najbolji komentar na tu temu: "nemojte ljudi da se sazna istina o Srbiji, nemojte molim vas, ovako vas molim!"
Pokojni Lane Gutović je imao najbolji komentar na tu temu: "nemojte ljudi da se sazna istina o Srbiji, nemojte molim vas, ovako vas molim!"
E da. A ne znam što mater danas kaže na sve, ali zanimljiv mi je moment di Brane kaže da je ubra kako se na netu Kinezi uspoređuju s ferengijima, možda prati forume pa je možda i pročitao nadimak koji su mu prišili. Anyhoo dosta je fulao u prognozama, te da rata neće biti, te da Rusi namjerno izbjegavaju tenkovima pšenična polja jer eto vode brigu, itd.
Al ajde gosti, Saša Kosanović hrvatski Milomir Marić
Al ajde gosti, Saša Kosanović hrvatski Milomir Marić
_____
namjerno izbjegavaju tenkovima pšenična polja jer eto vode brigu,
Meni osnovno nije jasno sta ce njima ta tema, a pogotovu na ovaj nacin.
A ne znam. U prvoj su emsiji ugostili Jerka Bakotina i nekog Rusa iz ambasade koji je kmečao kako mu je teško za doručkom čitat svu tu antirusku propagandu u medijima kme, pa je Bakotin popizdio i skoro izišao.
U tom periodu bar si mogao čuti ukrajinski sentiment, danas ništa.
_____
Bleeding Blitva wrote:A ne znam. U prvoj su emsiji ugostili Jerka Bakotina i nekog Rusa iz ambasade koji je kmečao kako mu je teško za doručkom čitat svu tu antirusku propagandu u medijima kme, pa je Bakotin popizdio i skoro izišao.
Sama ideja da danas zoves nekoga iz ruske ambasade u tako nesto je van pameti (osim ako ne pozoves i nekig iz ukrajinske, koji ne bi dosao, tako da na isto izadje). Ne znam, nisam u toku sa njihovim personalnim vezama, ali ako su tesno povezani s Mitropolijom ZG-LJ onda je dosta toga jasno (s obzirom na to da he SPC realno skroz na ruskoj strani...sto je imho tragedija i sramota i tesko speriva ljaga ali jbg).
Pozvao je Saša i nekog iz ukrajinske ambasade, al ovi kad su čuli da će biti i Rusi nisu htjeli doći. Došo Jerko i bio je super. U to vrijeme Jerko je zvao ukrajinsku ljevicu u Novostima i mogao se čut njihov glas do intervjua s Lončarom, u tom trenu gasi se se ukrajinska perspektiva.
_____
U Privredniku ili i u Novostima?
Koji intervju s Lončarom, propustio sam i to?
Koji intervju s Lončarom, propustio sam i to?
Novosti. Saša gura svoju pruču kroz Privrednik, Jerko kroz Novosti a sad je brate isto,
Nisu fulao, bilo je na forumu: https://www.portalnovosti.com/budimir-loncar-zapad-ne-bi-trebao-slijediti-ambiciju-unistenja-rusije-1-dio, https://www.portalnovosti.com/budimir-loncar-ovo-je-najteza-kriza-od-drugog-svjetskog-rata-2-dio
Nisu fulao, bilo je na forumu: https://www.portalnovosti.com/budimir-loncar-zapad-ne-bi-trebao-slijediti-ambiciju-unistenja-rusije-1-dio, https://www.portalnovosti.com/budimir-loncar-ovo-je-najteza-kriza-od-drugog-svjetskog-rata-2-dio
_____