Kirko Skaddeng wrote:Ja znam alineću da me hapsene bih da platim političku cenu
FTFY
Kirko Skaddeng wrote:Ja znam alineću da me hapsene bih da platim političku cenu
Talason wrote:kako misle da je moguće otkazati krismas?
Talason wrote:kako misle da je moguće otkazati krismas?
ficfiric wrote:Petrusic na N1 je rekla u vezi stimovanja cifara, da je od 15. novembra pa do skoro, naduvavan broj obolelih. Iz Batuta su izlazile vece cifre nego sto su javljali po regionima. Ona misli da je to radjeno da bi se oblikovala kriva - taman da ovo vreme padne zaravnjenje
bemty wrote:ficfiric wrote:Petrusic na N1 je rekla u vezi stimovanja cifara, da je od 15. novembra pa do skoro, naduvavan broj obolelih. Iz Batuta su izlazile vece cifre nego sto su javljali po regionima. Ona misli da je to radjeno da bi se oblikovala kriva - taman da ovo vreme padne zaravnjenje
pa to bi zahtevalo dva meseca razmisljanja unapred...
bemty wrote:ficfiric wrote:Petrusic na N1 je rekla u vezi stimovanja cifara, da je od 15. novembra pa do skoro, naduvavan broj obolelih. Iz Batuta su izlazile vece cifre nego sto su javljali po regionima. Ona misli da je to radjeno da bi se oblikovala kriva - taman da ovo vreme padne zaravnjenje
pa to bi zahtevalo dva meseca razmisljanja unapred...
Švedska je zakazala u svom odgovoru na pandemiju koronavirusa, izjavio je u četvrtak kralj Karl XVI Gustav.
"Mislim da smo zakazali. Imamo veliki broj umrlih i to je strašno", rekao je kralj u dokumentarnom filmu o kraljevskoj porodici čiji je isečak prikazan na javnoj televiziji SVT.
Kako se ovakve objave razlikuju od onih prof. dr Nade Kostić?ficfiric wrote:Petrusic na N1 je rekla u vezi stimovanja cifara, da je od 15. novembra pa do skoro, naduvavan broj obolelih. Iz Batuta su izlazile vece cifre nego sto su javljali po regionima. Ona misli da je to radjeno da bi se oblikovala kriva - taman da ovo vreme padne zaravnjenje
Solus_Rex wrote:Kako se ovakve objave razlikuju od onih prof. dr Nade Kostić?
Kirko Skaddeng wrote:Odlična vest, pod uslovom da ljudi znaju šta rade sa testovima, tipa da ih ne koriste dan posle rizičnog kontakta.
https://nova.rs/magazin/zdravlje/kako-radi-kucni-test-na-koronu-koji-je-stigao-u-srbiju/Ona ističe daje ovaj test, stručnog naziva SGTi-flex COVID-19 Ag, precizan 98 odsto, a proizvođač je Južna Koreja.